Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Testarossa je napisao/la: 03.03.2024., 16:12 Mene samo zanima šta je to Jos napravio u svojoj karijeri da ga kvalifikuje za šefa ekipe u F1. Tim dalje što je u pitanju trenutno najbolja ekipa, a jos dalje od toga želi da zamjeni čovjeka koji je uz jos dvojicu digao tu ekipu iz pepela Jaguara i doveo ih do toga da pričaju o njima kao velikanima F1.

Znam da živimo u vremenima dvoličnosti i Branislav ali cesto me iznenade nove granice bezobrazluka i licemjerja.
Nista Horner ne bi dignuo iz pepela da mu nije Neweya. Tocka.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Treba uzet u obzir i da je Jos zapravo obican bogati divljak koji cijeli zivot ima sve sto zeli. Na kraju krajeva, isao je gaziti ex zenu/curu, Maxovu mamuautom po trgu. Za to je u ostalom bio i u zatvoru ali je para rjesila stvar.

U F1 je puno bogatih ljudi ali nisu svi obrazovani ni gospoda. Zapravo u cijelom motorsportu je tako.

I sta sad te dick pics? Pola svijeta to salje, a zene salju dupe ili sise ako imaju. Jbg, kurvaluka uvijek bilo i uvijek ce bit. Dobro dok je u tim krugovima samo to. U Dubaiju pola cura po jahtama ni punoljetno nije, a F1 uredno za pare ide i gdje zene nemaju nikakva suvremena prava, citaj Jeddah, pa tu dolari ili koja vec valuta rjesi taj problem koji je realno tri puta veci nego sto Horner u drugom pubertetu slini za kolegicom ili kim vec.

Jbt Flavio je dolazio okruzen modelima na grid, Arrivabenne je dimio cigaru za cigarom nakon trke, polijevaju se alkoholom na podiju isto kak u klubovima polijevaju zenske pa su sad na kraju problem poruke koje su na kraju nekako izvucene iz mobitela sto mi je isto neko dno dna i zapravo gadljivije od slanja poruka kolegici ili nekoj tamo zenskoj.

Ono, blago nama bi bilo da je to jedini problem sprota i da je sve nedolicno i nepozeljno ponasanje u tome.
"What a little star." May 26, 2012.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Stvar je da su se vremena promjenila. Da je na snazi velika mašinerija zvana WOKE i da su bijeli muskarci na poziciji moci posebno pod povecalom. Nemas ti tu mjesta za za*eb. A posebno nema mjesta za pogreske u kraljevini

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Pa u tome je glavna bit bogatstva i moći. Karanje svega što hoda od male koja čuva potomka, asistentice, maserke, male na stažiranju, uživanje u brzim automobilima dok se voziš do druge male 20 godina mlađe nego ti. Problem je karanje s pozicije moći? Pa tad se najbolje i najlakše dobije nova partnerica za svaki dan.

A Horner? On je Red Bull. Može otići Max sutra. I sva ostala imena u firmi, ali ako je Horner na čelu to je za mene Red Bull. Više bih mogao zamisliti da Toto Vuk ode negdje gore u politiku već iduće sezone. Horny Horner će još mnogo utrka vidjeti, kao i curica koje će "zaplesati", a onda kada ode u penziju može krenuti s "me too" plakanjem i masovnim tužbi uplakanih baba koje se kaju što su se karale prije pola života, a sad ih nitko neće.

majic13
Karting
Karting
Mrgud je napisao/la: 03.03.2024., 20:24
Testarossa je napisao/la: 03.03.2024., 16:12 Mene samo zanima šta je to Jos napravio u svojoj karijeri da ga kvalifikuje za šefa ekipe u F1. Tim dalje što je u pitanju trenutno najbolja ekipa, a jos dalje od toga želi da zamjeni čovjeka koji je uz jos dvojicu digao tu ekipu iz pepela Jaguara i doveo ih do toga da pričaju o njima kao velikanima F1.

Znam da živimo u vremenima dvoličnosti i Branislav ali cesto me iznenade nove granice bezobrazluka i licemjerja.
Istina, ali je uspio dovesti Neweya u tim koji je prakticki kretao od nule. Pa Ferrari ga mami 20 godina i nekoliko puta su dobili odbijenicu + ne sumnjam da je hrpa timova u zadnjih 20 godina pokusavalo dovest Neweya.
Ocito Horner ipak radi dobar posao.

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Ne razumijem josa verstapena, pa i on je poput Hornera pokazivao kitu pa ga nitko nije tjerao iz tima

Mrgud
Karting
Karting
Tu je, rekao bih, Red Bull imao vise srece nego pameti, ili da to kazem ozbiljnijim rijecima pojavili su se u pravo vrijeme. McLarena se zasitio, u Williamsu je bio prije McLarena, u Ferrari nije htio i to nema veze ni s Rwd Bullom ni s Hornerom, i nije mu preostajala nijedna druga ozbiljna opcija. A Mercedes se povjavio 4-5 godina kasnije kad je Vettel era tek pocinjala tako da nije imalo smisla mijenjati.

Ne zelim reci da je netko tko je 20ak god sef jedne takve ekipe los ili mu spocitavati kvalitete, ali mislim da je Neweyev utjecaj puuno veci u svemu, odnosno da prevedem; da Horner ode RB mi mozda nastavio u narednim godinama pobjedivati, ali da Newey ode trajali bi onoliko koliko je Ferrari trajao nakon 2005./2006…jos dvije tri godine i ćao..

majic13 je napisao/la: 03.03.2024., 21:18
Mrgud je napisao/la: 03.03.2024., 20:24

Istina, ali je uspio dovesti Neweya u tim koji je prakticki kretao od nule. Pa Ferrari ga mami 20 godina i nekoliko puta su dobili odbijenicu + ne sumnjam da je hrpa timova u zadnjih 20 godina pokusavalo dovest Neweya.
Ocito Horner ipak radi dobar posao.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ma taj woke je leftardski trend na stetu cijelog svijeta pa i normalne ljevice.

Precesto nekoga imucnog i slavnog tuzi ex zenska koja je ili spickala sve pare ili treba do novog izvora na ovaj ili onaj nacin.

A i Jos bi zadnji trebao pricati o tome sto je ok, a sto kao ponasanje nije ok no to se zaboravlja. Prije je bio prosjecan vozac i krkan van staze, a sad je tata Maxa Vestappena pa se posvetio od jednom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Mislim, koji je Jos uopšte faktor tu?
To što je Maxov otac ga ne čini nikakvim faktorom u svemu.
Koliko znam, niiti mu je menadžer, niti ima bilo kakvu fuknciju u Red Bull F1 ekipi, niti u Red Bull koncernu, niti u Hondi, ništa.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Faktor je itekako jer je prvi uz Maxa. I to mu nitko ne može reći da nije. Podigao ga je u prvaka i više puta je pisano kako je bio strog prema njemu i tako to…

Sigurno mu je među prvim ljudima od povjerenja.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Josa treba nabiti nogom u guzicu da nikad više ne kroči u paddock.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
To što mu je otac može mu dati za pravo samo da savjetuje svog sina, da ga usmjerava, da ga kritikuje, itd....
Čak i da mu je menadžer, može raditi samo ovo isto, gore pomenuto, plus naravno da pregovara oko ugovora, što sa ekipom, što sa sponzorima, itd....

I u jednom i u drugom slučaju on NEMA nikakvo pravo glasa niti ga se išta pita oko unutar timskih stvari, s obzirom da nema nikakvu funkciju, kao što rekoh, niti u RB F1 ekipi, niti negdje drugo u RB kincernu, niti u Hondi (ako neko iz Honde i može uopšte imati nekog uticaja na dešavanja u RBu).
Naravno, sloboda govora je zagarantovana i ne možeš nikome zabraniti da laprda po medijima.

Dakle, poenta, slažem se da je važan Maxu. I treba biti.
U vezi "unutar-stranačkih" prepucavanja u RBu, je totalno nebitan faktor. Bitan k'o lanjski snijeg.

Opet, eto, izjavio je da nije on "remetilački faktor", jer je Maxu super i sjajno mu ide u RBu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
MSC je napisao/la: 03.03.2024., 22:22 Ma taj woke je leftardski trend na stetu cijelog svijeta pa i normalne ljevice.

Precesto nekoga imucnog i slavnog tuzi ex zenska koja je ili spickala sve pare ili treba do novog izvora na ovaj ili onaj nacin.

A i Jos bi zadnji trebao pricati o tome sto je ok, a sto kao ponasanje nije ok no to se zaboravlja. Prije je bio prosjecan vozac i krkan van staze, a sad je tata Maxa Vestappena pa se posvetio od jednom.
Na stranu to sto je ona njega tuzila. Mozda stvarno je kriv ilitiga kriv je, ali posljedica woke trenda su upravo ovo sto cine Wolff, F1 menadzment, Jos V. i britanska F1 masinerija na celu sa SkyF1 i dezurni dusebriznik sa The Race zvani Scott Michell koji ne staju. Znaci po njima covjek mora otici, nema druge.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ekipa mora shvatiti da postoji a) sud, b) novčanik. Ako je Horner napravio nešto ilegalno, primjenjuje se opcija a. Ako nije, primjenjuje se opcija b. Ljudi moraju glasovati novčanikom i ne kupovati Red Bull, odnosno, učiniti da je firmi štetno zadržati ga.

Treće ne postoji, to je iluzija koju je Internet poklonio ljudima. Sud javnosti i moralni suci po društvenim mrežama ne znače ama baš ništa, mišljenje im je vrijedno apsolutno nula. Kriminala očito nije bilo, a dok ovo ne utječe financijski na Red Bull - Horner može nastaviti s poslom.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Adrian Newey je toliki inženjerski monstrum, da mi se čini da mu samo doživotna zabrana rada u sportu može vratiti neizvjesnost u Formulu 1.
slika

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Nedavno je horner izjavio da se utrkivao sa mamom od Maxa verstapena, možda je i njoj pokazivao kitu pa se tata jos osjeća uvrijedjenim

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
avetma je napisao/la:JF je novinarka Associated Pressa. Čitate AI generirane članke bez imalo kritičkog razmišljanja.
Imas pravo, sorry, forwardusa s gledanja utrkeslika

Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jel istina da Jos ne može u RB garažu ovog vikenda?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
MSC je napisao/la: 04.03.2024., 15:03 Jel istina da Jos ne može u RB garažu ovog vikenda?
Kaze @wapi da je tako. Nema ga u Jeddi
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Some stories floating around that Jos Verstappen will miss the Saudi Arabian GP because of the ongoing Christian Horner situation. It is true he will not be there, but he was never going anyway because he is taking part in the Rallye de Hannut.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡