Nije placeno 100 nego 30tak.Dani je napisao/la: 12.02.2024., 10:24
Od kada ih je koštao 100 milijuna dolara, on je prekrižen za Mercedes.
Mercedes
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
31 mil keš je platio McLaren, ostatak mercedes i izgubljene nagrade.Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.02.2024., 14:21Nije placeno 100 nego 30tak.Dani je napisao/la: 12.02.2024., 10:24
Od kada ih je koštao 100 milijuna dolara, on je prekrižen za Mercedes.
"The WMSC has stripped Vodafone McLaren Mercedes of all constructor points in the 2007 FIA Formula One World Championship and the team can score no points for the remainder of the season.*
"Furthermore, the team will pay a fine equal to $100m, less the FOM income lost as a result of the points deduction."
A evo i daljne potvrde ( nagrada Ferrariju za osvojeno konstruktorsko prvenstvo 2007.)
The payout is revealed by Formula Money, a report which monitors F1's financial health. Ferrari is reported to have earned $68.9m (£34.9m) in prize money by winning last year's Constructors' Championship and is reaping the rewards of the teams' new commercial terms with F1's owners CVC. The winnings are almost double that received by the Constructors' Champions in previous years.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Honda je kešala za alonsa bila onomad.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Super mi je sto je naprijed srebren,lijepo izgleda,cisto!
https://x.com/ChrisMedlandF1/status/175 ... 96759?s=20

https://x.com/ChrisMedlandF1/status/175 ... 96759?s=20

Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Prelijep. Kako me sidepodovi a i SAP na nosu podsjeća na McL.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ovako na oko, ja kao ferarijevac ponajviše se bojim ovog bolida. Nekako mi izgleda sa najekstremna rešenja. Prednje krilo je nešto šta dosada nismo videli, 4-to krilce je kako povezano sa nekom ,,sajlom,, ide dole ispod krila, otvori usisnika su isto nešto novo i imaju najekstremne ,,tube,, na poklopcu motora koji započinju još od halo sustava pa sve do auspuha bolida
Ako proradi mislim da će bidi najveći favorit Maksu
-
Crni molo
- Karting
- S nama već: 1 god 10 mj
Pitanje je da li je regularno to krilo,garant će se drugi timovi žalitigjoko-mkd je napisao/la: 14.02.2024., 22:42 Ovako na oko, ja kao ferarijevac ponajviše se bojim ovog bolida. Nekako mi izgleda sa najekstremna rešenja. Prednje krilo je nešto šta dosada nismo videli, 4-to krilce je kako povezano sa nekom ,,sajlom,, ide dole ispod krila, otvori usisnika su isto nešto novo i imaju najekstremne ,,tube,, na poklopcu motora koji započinju još od halo sustava pa sve do auspuha bolida
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
[ link do slike ]LH44 je napisao/la:Sa ovim nosom i sidepodima mi baca na MP4-20, samo mu rogovi fale
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Istina. Vrhunski, puno bolje nego neka mala naljepnica na bolidu ( ne racunam one velike)
Jedino sto se lose moze dogodit je da prestane funkcionirat radio button, pa ce Whatsapp bit kriv

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Proglasili ga legalnim...Crni molo je napisao/la: 14.02.2024., 23:41Pitanje je da li je regularno to krilo,garant će se drugi timovi žalitigjoko-mkd je napisao/la: 14.02.2024., 22:42 Ovako na oko, ja kao ferarijevac ponajviše se bojim ovog bolida. Nekako mi izgleda sa najekstremna rešenja. Prednje krilo je nešto šta dosada nismo videli, 4-to krilce je kako povezano sa nekom ,,sajlom,, ide dole ispod krila, otvori usisnika su isto nešto novo i imaju najekstremne ,,tube,, na poklopcu motora koji započinju još od halo sustava pa sve do auspuha bolida