F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Hamilton u Ferrariju ... omg omg .... :bonk:

Izbljuvat ću se ako se to realizira :prcnjau:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
pigmalion je napisao/la: 01.02.2024., 14:13 Fernando Alonso?
Pa on mi je na um pao medju 2-3 veterana. A možda i u Sebu još ima želje :P
Ali generalno, kontam da se neće dugo čekati i da Mercedes ima konce u rukama što se tiče alternative.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 15:26
pigmalion je napisao/la: 01.02.2024., 14:13 Fernando Alonso?
Pa on mi je na um pao medju 2-3 veterana. A možda i u Sebu još ima želje :P
Ali generalno, kontam da se neće dugo čekati i da Mercedes ima konce u rukama što se tiče alternative.
Da. Moguće je i Vettel. :vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Vjerojatno Alonso u Mercedes. AM i Mercedes su bliski, ne bi trebalo bit problema ako ima zelje za takvim potezom.

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
"Hummertime? -We are checking." :kokice:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Bit ce zanimljivo za vidjeti puno ljudi , pa i vecinu ovog portala dali ce uspjeti "progutati" sve sta misle o Lewisu pa okrenut totalno stranu i navijati za njega :lolz:
Mislim , tesko mozes navijati za Ferrari a u isto vrijeme ne navijati za jednog od svojih vozaca , u najmanju ruku ce biti interesantno :rofl:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Marketing, novci, jbga

Šta rekoše?
Neće Hamdo u Ferkana, tj. neće niđe iz Mečke. :mrgreen:
Haha, kakav cirkus.
A očekujem još veći, ako bolid i pitwall budu ovakvi i tokom 2025.
Plus jebeno brz kolega, koji je i kurčevit, izgleda ponajviše, protiv timskih kolega.

Nadam se da će ga Čarli pošteno ispratiti u penziju.
Naravno, ako bi sve štimalo (bolid, pit wall, .....) i ako bi Hamdo uzeo naslov, nemam ništa protiv.
Ipak, EKIPA je iznad svega!!
Bili su tamo Ferdo, pa Seb, (obojica bezuspješno) može i Hamdo, jbga....

Realno, ukoliko ne poslože sve kako treba u ekipi i ne naprave top (ili 1 od 2 top bolida), sve će ostati na ovom bombastičnom transferu i povremenom klanju Čarlija i Hamde na stazi, te pokojom pobjedom, dok će naslove kupiti Max i Red Bull ili neka druga kombinacija, svejedno.
Plus, imam osjećaj da će Hamdo naglo ostati bez sreće čim kroči u krug fabrike. :mrgreen:

Da li je Ferrari nešto opasno "smutio" za 2026., ostaje da se vidi.
Mada, ne vidim šta bi to moglo biti.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
AlkY je napisao/la: 01.02.2024., 17:00 u najmanju ruku ce biti interesantno :rofl:
Svakako

Malo mi je bzvz prije pocetka sezone '24 objavit potpis Hama za '25 al eto. Nek se ima o cem pisat i pricat.
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
AlkY je napisao/la: 01.02.2024., 17:00 Bit ce zanimljivo za vidjeti puno ljudi , pa i vecinu ovog portala dali ce uspjeti "progutati" sve sta misle o Lewisu pa okrenut totalno stranu i navijati za njega :lolz:
Mislim , tesko mozes navijati za Ferrari a u isto vrijeme ne navijati za jednog od svojih vozaca , u najmanju ruku ce biti interesantno :rofl:
To sam bas htio komentirati. Kad se sjetim sto su sve pisali i ja sa njima također, al za razliku od njih ja sigurno necu progutati g**** zbog ovog lika. Mislim prokazali su se u slucaju Vettela budu i oko Hamiltona

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.

Pada mi mrak na oči na pomisao Sky ekipe i britanskih medija oko Ferrarijevog boksa. Grozota.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 17:47 Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.

Pada mi mrak na oči na pomisao Sky ekipe i britanskih medija oko Ferrarijevog boksa. Grozota.
+1

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la:Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.

Zamisli još SkyF1 će navijati za Ferrari hahahah

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Sudeci po sreci koju je imao tijekom cijele dugogodisnje karijere (spojenu naravno s neupitnim vozackim vjestinama jednog od najboljih svih vremena) nebi me cudio scenarij 2026. u kojem osvaja rekordnu 8. titulu u crvenom bolidu.

Iskreno, uz raskos rekorda koje je skupio u legendarnoj karijeri i statusa statisticki najuspjesnijeg vozaca Formule 1 ikada, kraj karijere u Ferrariju je posljednji komad slagalice i posljednja medalja u kolekciji. Malotko, zapravo nitko nije imao do sada ovakvu cast i priliku za posljednji ples u F1.

Respektirat cu uvijek, priznat cu da je ovo onaj jedinstveni scenarij koji se dogada jednom u 100 godina u sportu i da je zaista jedan od najvecih svih vremena (voljeli ga ili ne). Totalno nebitno i subjektivno, ali taman i postigne li nemoguce, za mene nikada nece biti najveci. Zivim za dan da barem jos jednom dozivim Alonso vs Hamilton.

Sada cekamo Leclercovo stanje i iako je vec jednom srusio svjetskog prvaka (cetverostrukog) biti ce zanimljivo pratiti kako ce se snaci pored samog vrha. Apsolutni rekorder po svim brojevima vs. young prodigy i zjenica Ferrarija. Osobno sam pod ovim hypeom pa jedina dva scenarija koja vidim su ili Hamiltona kako skida 8. titulu ili konacnu smjenu generacije i Leclercov uspon. Treceg - nema.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ferrari je napisao/la:Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.

A ti onda navijaj za Čarlija i nadaj se nekome čudu. Crno mu se piše kad vitez dođe, SKY će da ga gazi gore nego Seba.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Dobra vijest za Red Bull,uzet i ovu i iducu godinu dok ne dodju nova pravila!
Engine mode 11!
Position 5!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Grah0 je napisao/la: 01.02.2024., 20:00

A ti onda navijaj za Čarlija i nadaj se nekome čudu. Crno mu se piše kad vitez dođe, SKY će da ga gazi gore nego Seba.
Sve znam. Brige me za vozače, ako ima rezultata. Ali neće ga biti dok se ekipa ne poboljša.

Hamilton neće doć i napraviti čudo. Nije ni puno organiziraniji Mercedes uspio preokrenuti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Mene čudi da im ne vjeruje ni 2026, a šuška se da je Mercedes što se tiče motora u prednosti

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ne volim Hamiltona, ali kao što i kolega kaže nebitno je tko vozi. Zanimaju nas samo rezultati nakon toliko godina neuspjeha i cirkusiranja.

Nemam problema s njegovim dolaskom čak štoviše i veselim se tome. To je legenda sporta voljeli ga ili ne.

Ono što mi je problem je su ljudi u Ferrariju koji misle da će odnos Hama i Čarlija proći glatko.
Taj Ferrari je pokrenuo tempiranu bombu gdje će stradati Leclerc, a i sama momčad .Ostvarila se jedna od najgorih mogućih vozackih postava. Ovo je kao da su Maxa stavili sa Hamiltonom....a možda i jednako loše to ćemo saznati.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Dodao bih još da zaista ne vidim ovo kao imalo logičnan potez pogotovo nakon obnove ugovora za Lelerca. Sa sportske strane to je katastrofa u najavi, sa marketinške je to pun pogodak. Sve više mi taj Ferrari liči na šminku i čistu zaradu. Vjerujem da njih već duže vrijeme propisno zaboli za rezultate jer novci ionako dolaze.
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Sarma je napisao/la:Mene čudi da im ne vjeruje ni 2026, a šuška se da je Mercedes što se tiče motora u prednosti
A koliko čovjek ima sreće, ne bi me čudilo da Ferrari napravi i najbolji motor, a i najbolji bolid od '26 pa nadalje slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡