Izbljuvat ću se ako se to realizira

Pa on mi je na um pao medju 2-3 veterana. A možda i u Sebu još ima želje
Da. Moguće je i Vettel.Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 15:26Pa on mi je na um pao medju 2-3 veterana. A možda i u Sebu još ima želje![]()
Ali generalno, kontam da se neće dugo čekati i da Mercedes ima konce u rukama što se tiče alternative.
Svakako
To sam bas htio komentirati. Kad se sjetim sto su sve pisali i ja sa njima također, al za razliku od njih ja sigurno necu progutati g**** zbog ovog lika. Mislim prokazali su se u slucaju Vettela budu i oko HamiltonaAlkY je napisao/la: 01.02.2024., 17:00 Bit ce zanimljivo za vidjeti puno ljudi , pa i vecinu ovog portala dali ce uspjeti "progutati" sve sta misle o Lewisu pa okrenut totalno stranu i navijati za njega![]()
Mislim , tesko mozes navijati za Ferrari a u isto vrijeme ne navijati za jednog od svojih vozaca , u najmanju ruku ce biti interesantno![]()
+1Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 17:47 Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.
Pada mi mrak na oči na pomisao Sky ekipe i britanskih medija oko Ferrarijevog boksa. Grozota.
Zamisli još SkyF1 će navijati za Ferrari hahahahFerrari je napisao/la:Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.
Pada mi mrak na oči na pomisao Sky ekipe i britanskih medija oko Ferrarijevog boksa. Grozota.
A ti onda navijaj za Čarlija i nadaj se nekome čudu. Crno mu se piše kad vitez dođe, SKY će da ga gazi gore nego Seba.Ferrari je napisao/la:Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.
Sve znam. Brige me za vozače, ako ima rezultata. Ali neće ga biti dok se ekipa ne poboljša.Grah0 je napisao/la: 01.02.2024., 20:00A ti onda navijaj za Čarlija i nadaj se nekome čudu. Crno mu se piše kad vitez dođe, SKY će da ga gazi gore nego Seba.Ferrari je napisao/la:Nema šanse da gutam govna radi ovoga. Želim mu sve najbolje, ali nisan fan Hamiltona i cijele aure oko njega.
A koliko čovjek ima sreće, ne bi me čudilo da Ferrari napravi i najbolji motor, a i najbolji bolid od '26 pa nadaljeSarma je napisao/la:Mene čudi da im ne vjeruje ni 2026, a šuška se da je Mercedes što se tiče motora u prednosti