F1 Vijesti
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Sky Sports je objavio da Äe Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrÄeno je
M.B.: Ferrari nije u krizi
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ako je istina, malo Äudno da Äe otiÄi prije novih pravila i motora u kojima Mercedes ima velike Å”anse potuÄi konkurenciju. Ako je istina...

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- KrBoy93
- Formula 4
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
uzas, stari jarac u ferkanu, nista drugo osim dobar marketinÅ”ki potez, bit Äe para od sponzora i svega ali naslova nece bitiVettelFerrari je napisao/la: 01.02.2024., 12:23 Sky Sports je objavio da Äe Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrÄeno je

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
iz mcl u merc je preÅ”o bio godinu prije novih pravila.blown diffuser je napisao/la: 01.02.2024., 12:28 Ako je istina, malo Äudno da Äe otiÄi prije novih pravila i motora u kojima Mercedes ima velike Å”anse potuÄi konkurenciju. Ako je istina...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vordas
- Formula 4
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Kako je netko napisao psihiÄ od Äarlija ne da kupuje vilu zakapario je brod možda i avionÄiÄ. Opet mi se ponavlja priÄa s Alonsom, svaka Äast na talentu, ali nikako mi se nije uklapao u Ferrari. Te godine su mi bile onako, voliÅ” ali s knedlom u grlu.
#DankeSeb
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
PopriliÄno sam siguran da nema exit performance klauzulu. Nekad proÅ”le godine sam Äitao Wolffov intervju gdje je rekao da nisu potpisali petogodiÅ”nji ugovor sa Hamiltona iz razloga Å”to su htjeli da izbjegnu ugradnje izlazne klauzule u sluÄaju da mu ne osiguraju dobar bolid.zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 11:34sad veÄ motorsport objavio glasinu. ovo je ozbiljno. joÅ” malo pa se posipam pepelom.zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 10:29 ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
mislim, svaki ugovor se može razvrgnut, ali ham u ferrariju 2025. mi nema nikakvog smisla.
https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... /10571247/
moj savjet: nek se strpi od bilo kakve promjene do nakon prvih par utrka - vjerojatno ima exit performance klauzulu s mercom.
Ne mora biti razlog loÅ”a performansa, možda ima neka druga klauzula, ali i dalje sam 99% uvjeren da nema od toga niÅ”ta. Dva puta ih je odbio dok je bio u najboljim godinama. Odlazak 2025. u Ferrari mi liÄi na pucanj u nogu.
Taman kad sam ovo napisao proÄitao vijest

https://www.crash.net/f1/news/1043952/1 ... ilton-exit
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 01.02.2024., 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Gotovo evo Luje u Ferrari
https://x.com/MBrundleF1/status/1753010 ... 80762?s=20
https://x.com/SkySportsF1/status/175300 ... 88032?s=20

https://x.com/MBrundleF1/status/1753010 ... 80762?s=20
https://x.com/SkySportsF1/status/175300 ... 88032?s=20

- Vordas
- Formula 4
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i ÄorÄa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva Äekam testiranja i prvu utrku. Onda Äemo biti pametniji, možda.
#DankeSeb
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sve sam oÄekivao ali da Hamilton zavrÅ”i karijeru u Ferrariju to nikad. Dobra stvar za Ferrarijeve navijaÄe jer Hamilton bi mogao uzdrmat Äitavu strukturu Marranela i moglo bi doÄi do remonta ekipe + neki ljude Äe Hamilton sam od sebe povuÄi iz Mercedesa.
Ne vjerujem i dalje da je istina, ali ne bi bila loŔa stvar za Ferrari.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Ne vjerujem i dalje da je istina, ali ne bi bila loŔa stvar za Ferrari.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ili je bolid toliko dobar da im Hamilton neÄe trebati, isto tako za 2026. Di Äe Sainz, sumnjam da Äe ga Toto prihvatiti u Mercedes, volio bi vidjeti Lawsona u Mercedesu.Vordas je napisao/la: 01.02.2024., 12:42 Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i ÄorÄa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva Äekam testiranja i prvu utrku. Onda Äemo biti pametniji, možda.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Nema Å”anse.pigmalion je napisao/la:Ubit' Äe Äarli boga u Hamsti.
Em Hamsta ima brzine, em iskustva, em sreÄe.
Ne piÅ”e se dobro Äarliju, nikako.
JoÅ” kada ga poÄnu britanski mediji razapinjati, kao Å”to su Seba. Do sada su mu iÅ”li pod noge.
Meni je liÄno drago ako se ispostavni taÄnim da Hamsta prelazi. Nije mi ljigav koliko je bio otkako je ÄorÄe doÅ”ao, tako da thumbs up.
Ali bez ozbiljnih promjena na vrhu SF ne znam koliko Äe sam moÄi vitez.
A Karlo Äe možda i najbolje proÄi, rjeÅ”ava se Å”eprtlja, svakako nikada ne bi mogao biti jednak Äarliju, godina patnje u Sauberu, i onda Audi.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Jebiga vrlo logiÄan potez Hamiltona zapravo. Kraj karijere u Mercedesu koji viÅ”e ne nosi naslove nema smisla, Ferrari je opcija gdje je dovoljno ostvariti neku pobjedu i automatski Äe ga talijani i svijet F1 gledati drugaÄije.
Ta priÄa bi mogla biti kao Vettel. U danima RB bio je sliÄan hejt kao prema Hamsti, Äim je preÅ”ao u Ferrari odmah je postao bog otac.
Dakle Hamsta u Ferrariju niti ne treba naslov prvaka da bi uljepŔao kraj karijere nakon 7 naslova. Dovoljno je da bude pobjednik kada se pokaže prilika.
Kakav Äe to biti pritisak za Äarlija....
Ta priÄa bi mogla biti kao Vettel. U danima RB bio je sliÄan hejt kao prema Hamsti, Äim je preÅ”ao u Ferrari odmah je postao bog otac.
Dakle Hamsta u Ferrariju niti ne treba naslov prvaka da bi uljepŔao kraj karijere nakon 7 naslova. Dovoljno je da bude pobjednik kada se pokaže prilika.
Kakav Äe to biti pritisak za Äarlija....

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nikad ne reci nikad. Kod Ferrarija je sve moguÄe.KrBoy93 je napisao/la: 01.02.2024., 12:31uzas, stari jarac u ferkanu, nista drugo osim dobar marketinÅ”ki potez, bit Äe para od sponzora i svega ali naslova nece bitiVettelFerrari je napisao/la: 01.02.2024., 12:23 Sky Sports je objavio da Äe Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrÄeno je![]()
![]()

......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Seb se vraca u Mercedesā¦. Not.blown diffuser je napisao/la: 01.02.2024., 12:53Ili je bolid toliko dobar da im Hamilton neÄe trebati, isto tako za 2026. Di Äe Sainz, sumnjam da Äe ga Toto prihvatiti u Mercedes, volio bi vidjeti Lawsona u Mercedesu.Vordas je napisao/la: 01.02.2024., 12:42 Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i ÄorÄa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva Äekam testiranja i prvu utrku. Onda Äemo biti pametniji, možda.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jesam vam rek'o
Zanimljiv trenutak prelaska, ali vjerujem da je dobro proraÄunato s obje strane.
Kako god, drago mi je u neku ruku da se i to desilo, previÅ”e puta je bio povezivan s Ferrarijem da mu Äitava karijera ostane samo na tom povezivanju. Koliko Äe doprinijeti Ferrariju, pogotovo u povratku na vrh, nisam baÅ” siguran, ali svakako Äe biti zanimljivo pratiti i momÄadski duel sa Leclercom.
Nadam se da Äe iz ovog svega Sainz izvuÄi (opet) bolju priliku za buduÄnost, a Hamilton ga je definitivno koÅ”tao duže buduÄnosti u Ferrariju, Å”to je u neku ruku razumljivo. Upražnjena stolica u Mercedesu je sad glavna nepoznanica, ali imam osjeÄaj da neÄe dugo biti...

Zanimljiv trenutak prelaska, ali vjerujem da je dobro proraÄunato s obje strane.
Kako god, drago mi je u neku ruku da se i to desilo, previÅ”e puta je bio povezivan s Ferrarijem da mu Äitava karijera ostane samo na tom povezivanju. Koliko Äe doprinijeti Ferrariju, pogotovo u povratku na vrh, nisam baÅ” siguran, ali svakako Äe biti zanimljivo pratiti i momÄadski duel sa Leclercom.
Nadam se da Äe iz ovog svega Sainz izvuÄi (opet) bolju priliku za buduÄnost, a Hamilton ga je definitivno koÅ”tao duže buduÄnosti u Ferrariju, Å”to je u neku ruku razumljivo. Upražnjena stolica u Mercedesu je sad glavna nepoznanica, ali imam osjeÄaj da neÄe dugo biti...
- Osella
- GP3
- S nama veÄ: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Sainz Äe vjerojatno biti najtraženiji vozaÄ na gridu s obzirom da je ovo zadnja godina u ugovoru veÄine vozaÄa na gridu pa Äemo imati neÅ”to viÅ”e roÅ”ada u momÄadima. Po mom miÅ”ljenju, najizgledniji je njegov odlazak ili u Audi ili Äak Red Bull.Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 13:46 Nadam se da Äe iz ovog svega Sainz izvuÄi (opet) bolju priliku za buduÄnost
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Fernando Alonso?Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 13:46 Jesam vam rek'o![]()
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....