F1 Vijesti

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Sky Sports je objavio da će Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrđeno je
M.B.: Ferrari nije u krizi

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Ako je istina, malo čudno da će otići prije novih pravila i motora u kojima Mercedes ima velike Å”anse potući konkurenciju. Ako je istina...
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
VettelFerrari je napisao/la: 01.02.2024., 12:23 Sky Sports je objavio da će Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrđeno je
uzas, stari jarac u ferkanu, nista drugo osim dobar marketinÅ”ki potez, bit će para od sponzora i svega ali naslova nece biti :bang: :bonk:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
blown diffuser je napisao/la: 01.02.2024., 12:28 Ako je istina, malo čudno da će otići prije novih pravila i motora u kojima Mercedes ima velike Å”anse potući konkurenciju. Ako je istina...
iz mcl u merc je preŔo bio godinu prije novih pravila.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Kako je netko napisao psihić od Čarlija ne da kupuje vilu zakapario je brod možda i aviončić. Opet mi se ponavlja priča s Alonsom, svaka čast na talentu, ali nikako mi se nije uklapao u Ferrari. Te godine su mi bile onako, voliÅ” ali s knedlom u grlu.
#DankeSeb

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 11:34
zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 10:29 ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
mislim, svaki ugovor se može razvrgnut, ali ham u ferrariju 2025. mi nema nikakvog smisla.
sad već motorsport objavio glasinu. ovo je ozbiljno. joÅ” malo pa se posipam pepelom.
https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... /10571247/

moj savjet: nek se strpi od bilo kakve promjene do nakon prvih par utrka - vjerojatno ima exit performance klauzulu s mercom.
Poprilično sam siguran da nema exit performance klauzulu. Nekad proŔle godine sam čitao Wolffov intervju gdje je rekao da nisu potpisali petogodiŔnji ugovor sa Hamiltona iz razloga Ŕto su htjeli da izbjegnu ugradnje izlazne klauzule u slučaju da mu ne osiguraju dobar bolid.

Ne mora biti razlog loŔa performansa, možda ima neka druga klauzula, ali i dalje sam 99% uvjeren da nema od toga niŔta. Dva puta ih je odbio dok je bio u najboljim godinama. Odlazak 2025. u Ferrari mi liči na pucanj u nogu.

Taman kad sam ovo napisao pročitao vijest :thumbsd:
https://www.crash.net/f1/news/1043952/1 ... ilton-exit
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 01.02.2024., 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i Đorđa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva čekam testiranja i prvu utrku. Onda ćemo biti pametniji, možda.
#DankeSeb

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sve sam očekivao ali da Hamilton zavrÅ”i karijeru u Ferrariju to nikad. Dobra stvar za Ferrarijeve navijače jer Hamilton bi mogao uzdrmat čitavu strukturu Marranela i moglo bi doći do remonta ekipe + neki ljude će Hamilton sam od sebe povući iz Mercedesa.

Ne vjerujem i dalje da je istina, ali ne bi bila loŔa stvar za Ferrari.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Vordas je napisao/la: 01.02.2024., 12:42 Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i Đorđa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva čekam testiranja i prvu utrku. Onda ćemo biti pametniji, možda.
Ili je bolid toliko dobar da im Hamilton neće trebati, isto tako za 2026. Di će Sainz, sumnjam da će ga Toto prihvatiti u Mercedes, volio bi vidjeti Lawsona u Mercedesu.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
pigmalion je napisao/la:
Mr.Spaceguy je napisao/la: 01.02.2024., 11:25 Leclerc protiv Hamste, recept za katastrofu :rofl: :bonk:
Ubit' će Čarli boga u Hamsti. :gandalf:
Nema Ŕanse.
Em Hamsta ima brzine, em iskustva, em sreće.
Ne piŔe se dobro Čarliju, nikako.
JoŔ kada ga počnu britanski mediji razapinjati, kao Ŕto su Seba. Do sada su mu iŔli pod noge.
Meni je lično drago ako se ispostavni tačnim da Hamsta prelazi. Nije mi ljigav koliko je bio otkako je Đorđe doÅ”ao, tako da thumbs up.
Ali bez ozbiljnih promjena na vrhu SF ne znam koliko će sam moći vitez.
A Karlo će možda i najbolje proći, rjeÅ”ava se Å”eprtlja, svakako nikada ne bi mogao biti jednak Čarliju, godina patnje u Sauberu, i onda Audi.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jebiga vrlo logičan potez Hamiltona zapravo. Kraj karijere u Mercedesu koji viÅ”e ne nosi naslove nema smisla, Ferrari je opcija gdje je dovoljno ostvariti neku pobjedu i automatski će ga talijani i svijet F1 gledati drugačije.
Ta priča bi mogla biti kao Vettel. U danima RB bio je sličan hejt kao prema Hamsti, čim je preŔao u Ferrari odmah je postao bog otac.

Dakle Hamsta u Ferrariju niti ne treba naslov prvaka da bi uljepŔao kraj karijere nakon 7 naslova. Dovoljno je da bude pobjednik kada se pokaže prilika.

Kakav će to biti pritisak za Čarlija....
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
KrBoy93 je napisao/la: 01.02.2024., 12:31
VettelFerrari je napisao/la: 01.02.2024., 12:23 Sky Sports je objavio da će Hamilton biti u Ferrariju 2025., potvrđeno je
uzas, stari jarac u ferkanu, nista drugo osim dobar marketinÅ”ki potez, bit će para od sponzora i svega ali naslova nece biti :bang: :bonk:
Nikad ne reci nikad. Kod Ferrarija je sve moguće. :rofl: :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
blown diffuser je napisao/la: 01.02.2024., 12:53
Vordas je napisao/la: 01.02.2024., 12:42 Postavlja se pitanje da li Hamilton zna neÅ”to o novom bolidu Mercedesa Å”to mu ne paÅ”e ili unutar ekipe pa zato ide dalje? Radi pritisak na ekipu i Đorđa? Puno je tu X-eva i Y-a u jednadžbi? Jedva čekam testiranja i prvu utrku. Onda ćemo biti pametniji, možda.
Ili je bolid toliko dobar da im Hamilton neće trebati, isto tako za 2026. Di će Sainz, sumnjam da će ga Toto prihvatiti u Mercedes, volio bi vidjeti Lawsona u Mercedesu.
Seb se vraca u Mercedes…. Not.
"What a little star." May 26, 2012.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Ispada da je sve gotovo. Hamilton i Elkann su sve rijeŔili i sad se samo čeka službena objava.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jesam vam rek'o :gandalf:

Zanimljiv trenutak prelaska, ali vjerujem da je dobro proračunato s obje strane.
Kako god, drago mi je u neku ruku da se i to desilo, previÅ”e puta je bio povezivan s Ferrarijem da mu čitava karijera ostane samo na tom povezivanju. Koliko će doprinijeti Ferrariju, pogotovo u povratku na vrh, nisam baÅ” siguran, ali svakako će biti zanimljivo pratiti i momčadski duel sa Leclercom.

Nadam se da će iz ovog svega Sainz izvući (opet) bolju priliku za budućnost, a Hamilton ga je definitivno koÅ”tao duže budućnosti u Ferrariju, Å”to je u neku ruku razumljivo. Upražnjena stolica u Mercedesu je sad glavna nepoznanica, ali imam osjećaj da neće dugo biti...

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 13:46 Nadam se da će iz ovog svega Sainz izvući (opet) bolju priliku za budućnost
Sainz će vjerojatno biti najtraženiji vozač na gridu s obzirom da je ovo zadnja godina u ugovoru većine vozača na gridu pa ćemo imati neÅ”to viÅ”e roÅ”ada u momčadima. Po mom miÅ”ljenju, najizgledniji je njegov odlazak ili u Audi ili čak Red Bull.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Mercedes najveći dobitnik u ovoj priči

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.02.2024., 13:46 Jesam vam rek'o :gandalf:

Zanimljiv trenutak prelaska, ali vjerujem da je dobro proračunato s obje strane.
Kako god, drago mi je u neku ruku da se i to desilo, previÅ”e puta je bio povezivan s Ferrarijem da mu čitava karijera ostane samo na tom povezivanju. Koliko će doprinijeti Ferrariju, pogotovo u povratku na vrh, nisam baÅ” siguran, ali svakako će biti zanimljivo pratiti i momčadski duel sa Leclercom.

Nadam se da će iz ovog svega Sainz izvući (opet) bolju priliku za budućnost, a Hamilton ga je definitivno koÅ”tao duže budućnosti u Ferrariju, Å”to je u neku ruku razumljivo. Upražnjena stolica u Mercedesu je sad glavna nepoznanica, ali imam osjećaj da neće dugo biti...
Fernando Alonso?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
O boze, ako me neće srce uvatit. Jbt Hamilton. :facepalm:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔