Kvizovi
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
72 za F1 kviz??? Xaoc!
Koji ste bili?
Koji ste bili?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nisam mogao vjerovati svojim oÄima kad sam uÅ”ao u Roko. Trebalo mi je 5 minuta da naÄem stol za kojim me buraz Äeka
Bili drugi

Bili drugi

- zekohonda Verified
- Formula 1
kakva skromnost.dmj je napisao/la: 22.01.2024., 10:01 Mi smo Andrea Moda, tako da i oÄekujemo plasman u skladu s imenom...

sretno svima veÄeras!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Osella
- GP3
- S nama veÄ: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Znam za koju bih ekipu navijao da sam kojim sluÄajem prisutan...dmj je napisao/la: 22.01.2024., 10:01 Mi smo Andrea Moda, tako da i oÄekujemo plasman u skladu s imenom...

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- DaveGilmour
- Formula 2
Burazer i ja Ronnie Dvaterson 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ok kviz, samo ne znam kako su sjebali ono za SMH prvo pitanje, sreÄa priznali su nam sve tri. OpÄenito ta sekcija mi je bila baÅ” glupa.
Da mi frend nije sjebao vozaÄe na naslovnici igre bili bi Äetvrti
Da mi frend nije sjebao vozaÄe na naslovnici igre bili bi Äetvrti

- DaveGilmour
- Formula 2
Mi na kraju drugi.
Izbijanje pobjeda samom sebi zbog fair playa mi veÄ postaje tradicija
Ali nikako nismo zadovoljni kvizom. Kako samim pitanjima tako i organizacijom.
Otvorena pitanja su prelagana i onda se sve svodi na rulet s pitanjima u kojima treba gaÄati na kojim gumama je bio Fangio kada je 1953. iÅ”ao u Konzum po parizer.
Å to se tiÄe organizacije, najviÅ”e bode oÄi Å”to ni u jednom krugu nismo imali broj bodova koji smo si sami izraÄunali ili Å”to je npr. u prvom krugu prvi tim imao 53 od maksimalnih 50 bodova
NeÅ”to su oÄito zabrljali u Excelici Å”to cijele rezultate dovodi u pitanje.
Ali da ne ispadne da je sve loÅ”e bilo, dobro smo se zabavili i dolazimo sljedeÄi put ponovno. Trebali bi se i prije kviza dogovoriti za neko druženje
Izbijanje pobjeda samom sebi zbog fair playa mi veÄ postaje tradicija

Ali nikako nismo zadovoljni kvizom. Kako samim pitanjima tako i organizacijom.
Otvorena pitanja su prelagana i onda se sve svodi na rulet s pitanjima u kojima treba gaÄati na kojim gumama je bio Fangio kada je 1953. iÅ”ao u Konzum po parizer.
Å to se tiÄe organizacije, najviÅ”e bode oÄi Å”to ni u jednom krugu nismo imali broj bodova koji smo si sami izraÄunali ili Å”to je npr. u prvom krugu prvi tim imao 53 od maksimalnih 50 bodova

NeÅ”to su oÄito zabrljali u Excelici Å”to cijele rezultate dovodi u pitanje.
Ali da ne ispadne da je sve loÅ”e bilo, dobro smo se zabavili i dolazimo sljedeÄi put ponovno. Trebali bi se i prije kviza dogovoriti za neko druženje

-
dmj
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 3 mj
Da, s F1 kvizovima je kao u onom vicu o Zagorcima (Si kad pil loÅ”e vino? Jesam! I kak je bilo? Dobroā¦) ā osim pitanja o Äapljini niÄega osobito maÅ”tovitog, plus kaj su imali i greÅ”aka, ali neka, samo da je kviz⦠Bodovanje nam isto nije bilo jasno, imali smo osjetno viÅ”e nego Å”to smo mislili da imamo, ali ne bih rekao da smo bili jedini takviā¦
Vratimo li se na ozbiljnija pitanja, podsjeÄam da je ovo joÅ” neodgovoreno, ako nema ni pokuÅ”aja, dat Äu odgovor.
Postoji nekoliko kombinacija, na brzinu sam naŔao ove, no možda ima joŔ poneka:
a) Juan Manuel Fangio ā b) Nino Farina
a) Alain Prost ā b) Alan Jones
a) Ayrton Senna ā b) Alain Prost
a) Jenson Button ā b) Michael Schumacher
Kakva dvostruka veza povezuje ove parove vozaÄa?
Vratimo li se na ozbiljnija pitanja, podsjeÄam da je ovo joÅ” neodgovoreno, ako nema ni pokuÅ”aja, dat Äu odgovor.
Postoji nekoliko kombinacija, na brzinu sam naŔao ove, no možda ima joŔ poneka:
a) Juan Manuel Fangio ā b) Nino Farina
a) Alain Prost ā b) Alan Jones
a) Ayrton Senna ā b) Alain Prost
a) Jenson Button ā b) Michael Schumacher
Kakva dvostruka veza povezuje ove parove vozaÄa?
-
Jon Lord
Ako se ne varam vozaÄi pod slovom a vozili su prvu utrku karijere u Formuli 1, a vozaÄi pod slovom bsu pobijedili u tim utrkama.
Silverstone 1950., prva utrka za Fangia ( i sve ostale vozaÄe), pobjednik Farina
Argentina 1980., prva utrka za Prosta, pobjednik Jones
Brazil 1984. , prva utrka za Sennu, pobjednik Prost
Australija 2000. prva utrka za Buttona, pobjednik Schumacher
Silverstone 1950., prva utrka za Fangia ( i sve ostale vozaÄe), pobjednik Farina
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
I obrnuto navedeni vozaÄi iz grupe a) su pobijedili na zadnjim utrkama vozaÄa iz ove grupe b)Jon Lord je napisao/la:Ako se ne varam vozaÄi pod slovom a vozili su prvu utrku karijere u Formuli 1, a vozaÄi pod slovom bsu pobijedili u tim utrkama.
Brazil 2012,Adelaide 1993,1986ā¦
DoduŔe nisam siguran za Farinu i Fangia

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
-
dmj
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 3 mj
Jedna cveba koju sam neki dan proÄitao, baÅ” me nasmijala...
Veliki vozaÄ, svjetski prvak, naÅ”ao se u nekompetitivnom bolidu. Zapravo, sam je bolid bio dobar, no motor je bio vrlo nepouzdan i Äesto bi otkazao.
Mnogi su bili iznenaÄeni Å”to prvak ta odustajanja zbog kvarova podnosi relativno stoiÄki, bez salvi ružnih rijeÄi na raÄun momÄadi i proizvoÄaÄa motora.
Naposlijetku se saznao razlog, povjerio ga je prijatelju, novinaru i sunarodnjaku.
Kada bi god navukao trkaÄi kombinezon, u svaki bi džep stavio po jednu dolarsku novÄanicu, obiÄno neÅ”to veÄe nominacije...
Nakon svakog odustajanja gurnuo bi ruke u džepove, napipao novÄanice i tako se podsjetio zaÅ”to zapravo sve to radi...
Koji vozaÄ, koja momÄad, koji proizvoÄaÄ motora?
Veliki vozaÄ, svjetski prvak, naÅ”ao se u nekompetitivnom bolidu. Zapravo, sam je bolid bio dobar, no motor je bio vrlo nepouzdan i Äesto bi otkazao.
Mnogi su bili iznenaÄeni Å”to prvak ta odustajanja zbog kvarova podnosi relativno stoiÄki, bez salvi ružnih rijeÄi na raÄun momÄadi i proizvoÄaÄa motora.
Naposlijetku se saznao razlog, povjerio ga je prijatelju, novinaru i sunarodnjaku.
Kada bi god navukao trkaÄi kombinezon, u svaki bi džep stavio po jednu dolarsku novÄanicu, obiÄno neÅ”to veÄe nominacije...
Nakon svakog odustajanja gurnuo bi ruke u džepove, napipao novÄanice i tako se podsjetio zaÅ”to zapravo sve to radi...
Koji vozaÄ, koja momÄad, koji proizvoÄaÄ motora?
- zekohonda Verified
- Formula 1
na prvu mi pada piquet? guglajuÄi bi se odluÄio za '89. sezonu, lotus judd.?