VN Abu Dhabija 24.-26. studenog 2023.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bravo Lec. Kad vec nitko drugi ne razmislka. E jbg. Eto kazna za Checa i Mercu drugo mjesto.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Jadni mi ako nas Perec mora vaditFrantic je napisao/la: 26.11.2023., 15:19 Ništa, sretno, prijatno
Karlito, slabo, a sad od nekog softa nemaju neke vajde.....
Samo ih Checo može izvući

Zadnja izmjena: monkeyseat, dana/u 26.11.2023., 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zasto 5 sekundi za Pereza? Koliko glupava kazna ako se uzme u obzir za sta se inace dijeli 5 sekundi…
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sta je ovaj pit stop infringment? Speeding?
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa za sudar.Alonso king je napisao/la: 26.11.2023., 15:21 Zasto 5 sekundi za Pereza? Koliko glupava kazna ako se uzme u obzir za sta se inace dijeli 5 sekundi…
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jako loša završnica sezone od Sainza, mislim da će Ferrarijev gubitak P2 u kontstrukorskom prvenstvu pasti najviše na njega pleća i da će si zasjeniti neki odlične izvedbe ove sezone...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad ce oni soft. U zadnjem krugu. Oni su zaboravili na Sainza garant.Frantic je napisao/la: 26.11.2023., 15:19 Ništa, sretno, prijatno
Samo ih Checo može izvući
Fino Alla Fine
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nema previse razlike u usporedbi s onim sto je Max napravio 2021. ,no tada je bila prica kako Hamilton treba vracati poziciju…
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad ce on proc i napravit 5.1 sek do kraja.monkeyseat je napisao/la: 26.11.2023., 15:20Jadni mi ako nas Perec mora vaditFrantic je napisao/la: 26.11.2023., 15:19 Ništa, sretno, prijatno
Samo ih Checo može izvući![]()
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nece mozda ni Russell ostat unutar 5 sekundi.AlkY je napisao/la: 26.11.2023., 15:23 Ako Norris ostane unutar 5 sek od Pereza onda uzima 4to mjesto vozaca , bod ispred Charlesa?
Ako sam ja to dobro racunao
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Danas ste ti i Toto glavni komedijaši

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
U trenutki pisanja je bila donekle povoljna situacija za Landa. Sad je prica vec zavrsena oko togaCrashOverride je napisao/la: 26.11.2023., 15:25Nece mozda ni Russell ostat unutar 5 sekundi.AlkY je napisao/la: 26.11.2023., 15:23 Ako Norris ostane unutar 5 sek od Pereza onda uzima 4to mjesto vozaca , bod ispred Charlesa?
Ako sam ja to dobro racunao

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ne znam o cemu tocno pricas. Ta sezona je bila sa toliko kontroverznih poteza i odluka sudaca skoro na svakoj utrci.Alonso king je napisao/la: 26.11.2023., 15:22 Nema previse razlike u usporedbi s onim sto je Max napravio 2021. ,no tada je bila prica kako Hamilton treba vracati poziciju…
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sit and watch

Fino Alla Fine