Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako los pritisak Spursa.. 6 igraca stoji u 16 e jedan jedini vuce loptu po boku i trazi prostor za neki kilav ubacaj.. Tek kod gola su ih razvukli sa vise igraca na bocnim pozicijama..
Bravo na kraju za Spurse, ide ih solidno ove sezone..
Sumnjiv mi je ponisten gol Liverpoola, na prvu mi se cinilo da je sitacija bila ok..
Bayern i RB 2 prema 2.. Solidna tekma..
Bravo na kraju za Spurse, ide ih solidno ove sezone..
Sumnjiv mi je ponisten gol Liverpoola, na prvu mi se cinilo da je sitacija bila ok..
Bayern i RB 2 prema 2.. Solidna tekma..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
United koliko god golova dao, još više ih može primiti.
Još jedan dobar dan za njih, odnosno dobra večer.
Nisam rasista, ali nikad nisam bio ljubitelj tamnoputih golmana.
Pogotovo ovakvih sa tičurinom u glavi kakav je Onana.
Icardi ispravlja grešku promašenog penala.
Eeee, Ten Haže, ja mislio poriktaćeš ekipu, biće borba za titulu u premiershipu, plus hladno 1/4 - 1/2 finale LP, a tamo u tim dvomečima je sve moguće.
Kad ono (zasad) najviše što se mogu nadati je plasman u LE ili LK, kao i 3. mjesto u grupi i nastavak takmičenja u LE.
Situacija sa povredama, plus neka ostala sitna sranja koja se dešavaju nisu nikakvo opravdanje.
Ajd, duga je sezona, ima još dosta trka do kraja.

Još jedan dobar dan za njih, odnosno dobra večer.

Nisam rasista, ali nikad nisam bio ljubitelj tamnoputih golmana.
Pogotovo ovakvih sa tičurinom u glavi kakav je Onana.
Icardi ispravlja grešku promašenog penala.
Eeee, Ten Haže, ja mislio poriktaćeš ekipu, biće borba za titulu u premiershipu, plus hladno 1/4 - 1/2 finale LP, a tamo u tim dvomečima je sve moguće.
Kad ono (zasad) najviše što se mogu nadati je plasman u LE ili LK, kao i 3. mjesto u grupi i nastavak takmičenja u LE.
Situacija sa povredama, plus neka ostala sitna sranja koja se dešavaju nisu nikakvo opravdanje.
Ajd, duga je sezona, ima još dosta trka do kraja.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
United se baš doveo u nezahvalnu poziciju. Imaš ajmo reći dobru ekipu na papiru ali daleko je to od ekipe koja bi se borila za naslov u premiershipu i europi.
Igra im je nikakva a o mentalitetu da ne pričam, doduše ni trener nije nešto posebno. Jednostavno imam osječaj da im sutra dođe Klopp ili Guardiola, da bi im trebalo jedno tri godine i pola milijarde eura(ako ne i više) da bi ekipa napokon izgledala na nešto.
Igra im je nikakva a o mentalitetu da ne pričam, doduše ni trener nije nešto posebno. Jednostavno imam osječaj da im sutra dođe Klopp ili Guardiola, da bi im trebalo jedno tri godine i pola milijarde eura(ako ne i više) da bi ekipa napokon izgledala na nešto.
- Frantic
- Formula 1
Njima kao da se desio "klik" (ali negativan) nakon onog meča 1/4 finala LE prošle sezone sa Sevillom na Traffordu kada su nesretno (ali baš nesretno, ono, brdo šansi, pogođen okvir, sve na 2:0, zatim 2 auto-gola) umjesto pobjede od nekih 4:0 došli do situacije da na jedvite jade (igrač manje zbog povrede svih 5 izmjena ispucano) brane 2:2.
Nakon toga su teško osigurali i plasman u LP (a mjesec prije je to bila praktično, gotova stvar).
Ljetnji transferi, tako-tako, doveo je Ten Hag valjda one koje je želio (dobro, Osimhen je možda bio želja, jbga došao ovaj Hojlund, ajd nije loš), škartirao je De Geu, a meni se smučilo odmah kada je Onana na pripremnoj tekmi lobovan sa sredine terena, rekoh sebi, ajd, valjda izađe na dobro......
Meni je i dalje nevjerovatna činjenica da ekipa "ne može doći sebi" ni 10 godina nakon odlaska Sir Allexa sa klupe. Mourinho je jedini malo izvukao situaciju sa osvajanjem LE, ali i to je bilo prije 6 godina. I nedovoljno za jedan takav klub.
Možda bude bolje kad (ako) ih ovaj Arap kupi.
Nakon toga su teško osigurali i plasman u LP (a mjesec prije je to bila praktično, gotova stvar).
Ljetnji transferi, tako-tako, doveo je Ten Hag valjda one koje je želio (dobro, Osimhen je možda bio želja, jbga došao ovaj Hojlund, ajd nije loš), škartirao je De Geu, a meni se smučilo odmah kada je Onana na pripremnoj tekmi lobovan sa sredine terena, rekoh sebi, ajd, valjda izađe na dobro......

Meni je i dalje nevjerovatna činjenica da ekipa "ne može doći sebi" ni 10 godina nakon odlaska Sir Allexa sa klupe. Mourinho je jedini malo izvukao situaciju sa osvajanjem LE, ali i to je bilo prije 6 godina. I nedovoljno za jedan takav klub.
Možda bude bolje kad (ako) ih ovaj Arap kupi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zanimljiva vecer u LP.
Par inenadjenja, dosta dobrih tekmi.
De Gea je sa jednom rukom bolji od Onane.. Mislio sam da ce United ic po nekog engleza ili Maignana koji je odlican golman..
United igra kao BvB, sa loptom nisu bezopasni ali bez lopte tako lose, tromo... Prostora ima di hoces, mlitave reakcije, jako lose..
Lens lijepo odigro protiv Arsenala i dobio
Bilo je sansi da dobije i Arsenal ali je Lens do dobro izvuko..
PSV vs Sevilla solidna tekma isto a PSV isto lose stoji bez lopte.. Sevilla kad je god dosla pred gol, bilo je panike.
Ponisteni gol Seville meni osobno ide u rubriku sa penalom za Napoli
Braga dobar preokren napravila, neocekivano nakon poluvremena.
Par inenadjenja, dosta dobrih tekmi.
De Gea je sa jednom rukom bolji od Onane.. Mislio sam da ce United ic po nekog engleza ili Maignana koji je odlican golman..
United igra kao BvB, sa loptom nisu bezopasni ali bez lopte tako lose, tromo... Prostora ima di hoces, mlitave reakcije, jako lose..
Lens lijepo odigro protiv Arsenala i dobio

PSV vs Sevilla solidna tekma isto a PSV isto lose stoji bez lopte.. Sevilla kad je god dosla pred gol, bilo je panike.
Ponisteni gol Seville meni osobno ide u rubriku sa penalom za Napoli

Braga dobar preokren napravila, neocekivano nakon poluvremena.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
McTominay (zasad) spasio Ten Hagovu guzicu.
I to nakon što je ušao u 87. minuti i pogađao u 93. i 97. minuti.
Panjina asistirao za drugi gol, a pao mi mrak na oči kad sam ga vidio u početnom sastavu.
Pa, ekipe poput Brentforda trebaju da se gaze na Traffordu se 3-4 komada u mreži, hladno.
Malo je reći da je odbrana i dalje užas. Katastrofa od reakcije kod primljenog gola.
I to nakon što je ušao u 87. minuti i pogađao u 93. i 97. minuti.
Panjina asistirao za drugi gol, a pao mi mrak na oči kad sam ga vidio u početnom sastavu.
Pa, ekipe poput Brentforda trebaju da se gaze na Traffordu se 3-4 komada u mreži, hladno.
Malo je reći da je odbrana i dalje užas. Katastrofa od reakcije kod primljenog gola.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Umjesto da ih se dotuce, ovo ih moze lijepo dic da izgledaju bolje..
Hajduk ocekivano..

Hajduk ocekivano..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
U EPL crveni samo za Liverpool ako djonom ides.
City moze proc sa takvim startovima.
City moze proc sa takvim startovima.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jbg.. Svi mu to govore makni se od crte pa on napamet..
Totalno bezopasna lopta i napad i lik krene tamo gdje nije ima bas nikakve sanse da dodje do lopte..
Turska nas izdominirala...
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Livakoviću........
Je li to zato što igraš u turskoj lizi, pa više nisi linijski golman?

Je li to zato što igraš u turskoj lizi, pa više nisi linijski golman?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kakav alibi klub.. Alibi igra.. Alibi igraci.. Hajduk
U HNL prva trojka bez pobjede, jedino Rijeka uzela bod ali se i to smatra kiksom.
Lyon je zadnji u ligi nakon nakon 9 kola, bez pobjede.
Ajax je malo bolji pa je jedno mjesto vise
Girona bi nakon 11og kola mogla vodit La Ligu
Novi golmani Arsenala i Chelsea odusevljavaju
Spanjolci
Spursi dns ocekuju povratak na celo kolone EPLa..

U HNL prva trojka bez pobjede, jedino Rijeka uzela bod ali se i to smatra kiksom.
Lyon je zadnji u ligi nakon nakon 9 kola, bez pobjede.
Ajax je malo bolji pa je jedno mjesto vise

Girona bi nakon 11og kola mogla vodit La Ligu

Novi golmani Arsenala i Chelsea odusevljavaju

Spursi dns ocekuju povratak na celo kolone EPLa..
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Najveća greška Hajduka u zadnjih x ili xx godina je otkaz Dambrauskasu. A kao drugi problem vidim glorifikaciju nekih većih imena, dok oni koji su spremni i željni igre griju klupu.CrashOverride je napisao/la: 23.10.2023., 08:53 Kakav alibi klub.. Alibi igra.. Alibi igraci.. Hajduk![]()
Dok ne bude strpljenja tamo neće biti ni naslova. Možda za 20 godina shvate.
Da su normalni vratili bi Dambrauskasa na duge staze i koncetrirali se na mlade igrače, a ne Livaju koji se vuče po terenu.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bez nekih iznenadjenja sinoc.
United sasvim ravnopravan suparnik sinoc i dva neocekivana junaka, pobjeda nije mogla pobjec.
Dns nastavak zavrzlame u grupi F
United sasvim ravnopravan suparnik sinoc i dva neocekivana junaka, pobjeda nije mogla pobjec.
Dns nastavak zavrzlame u grupi F

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Dobar, dobar, baš se od srca nasmijahCrashOverride je napisao/la: 25.10.2023., 08:29 Bez nekih iznenadjenja sinoc.
Dns nastavak zavrzlame u grupi F![]()

Iskreno, koliko god to može zvučati sarkastično, situacija je takva da ima prilične istine u tome.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zanimljiva nogometna subota.
Chelsea jos jedan zasluzen poraz.
Allegri vadi najboljeg covjeka (Keana, ponistena mu dva gola dok mu je partner Vlahovic poprilicno los) da bi uveo Chiesu koji samo mase rukama i cudi se svemu, to je moga i netko tko je vec bio na terenu. Na kraju slucajno i pobjedili.
Real je nekako uspio dobit Barcu, nesto malo sam gleda, nije ih bilo nigdje, kasnije sam se ipak odlucio nastavit gledat multi prijenos Bundeslige, bilo mi mnogo zanimljivije.
Bayern i Darmstad tri crvena kartona u prvom poluvremenu, prvi put u povijesti lige, sve tri nakon intervencije VARa.
U drugom poluvremenu Bayern pregazio goste kad su ostali sa dva igraca minusa.
8 golova u jednom poluvremenu, to isto mora bit neki novi rekord lige.
Kane dao gol sa 60 metara, prebacio golmana ali je sudac pola minute prije u akciji gostiju propustio svirat cisti penal za Darmstad ( valjda mu bilo zao ponistit top gol Kanea)
Chelsea jos jedan zasluzen poraz.
Allegri vadi najboljeg covjeka (Keana, ponistena mu dva gola dok mu je partner Vlahovic poprilicno los) da bi uveo Chiesu koji samo mase rukama i cudi se svemu, to je moga i netko tko je vec bio na terenu. Na kraju slucajno i pobjedili.
Real je nekako uspio dobit Barcu, nesto malo sam gleda, nije ih bilo nigdje, kasnije sam se ipak odlucio nastavit gledat multi prijenos Bundeslige, bilo mi mnogo zanimljivije.
Bayern i Darmstad tri crvena kartona u prvom poluvremenu, prvi put u povijesti lige, sve tri nakon intervencije VARa.
U drugom poluvremenu Bayern pregazio goste kad su ostali sa dva igraca minusa.
8 golova u jednom poluvremenu, to isto mora bit neki novi rekord lige.
Kane dao gol sa 60 metara, prebacio golmana ali je sudac pola minute prije u akciji gostiju propustio svirat cisti penal za Darmstad ( valjda mu bilo zao ponistit top gol Kanea)
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Najbolje je jos sto se nakon upucivanja ove lopte Kean kretao prema svom golu da ju pokupi
Lik je dns bio solidno raspolozen. Sudjelovo u igri. Metno dva gola ali oba ponistena i onda onaj magarac vadi njega i ostavlja Vlahovica kojeg nista nije islo danas.
Ionako je propuh u glavi, ovo ce ga jos vise unazadit.
Da ne povjerujes da su prvi na tablici.
Bundesliga jucer bila na 4,5 golova po utakmici
Zanimljiva nedjelja danas.. Manchester derbi, Inter-Roma, Napoli-Milan, Marseille-Lyon, Lille-Monaco, PSV-Ajax, Bilbao - Valencia i naravno Lokomotiva - Dinamo

Lik je dns bio solidno raspolozen. Sudjelovo u igri. Metno dva gola ali oba ponistena i onda onaj magarac vadi njega i ostavlja Vlahovica kojeg nista nije islo danas.
Ionako je propuh u glavi, ovo ce ga jos vise unazadit.
Da ne povjerujes da su prvi na tablici.
Bundesliga jucer bila na 4,5 golova po utakmici

Zanimljiva nedjelja danas.. Manchester derbi, Inter-Roma, Napoli-Milan, Marseille-Lyon, Lille-Monaco, PSV-Ajax, Bilbao - Valencia i naravno Lokomotiva - Dinamo

Fino Alla Fine