Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ma max je bas stroj. Koliki volumen lik baca nije normalno. I pogadja.

negjde sam naletio na neku statistiku da lik ima vise bacenih udaraca nego svi skupa u diviziji ili tako nesto. Uglavnom, nevjerojatno je to. I slazem se, dokazuje takodjer koliko je Volk opak!!

Nazalost, stipe vs jj odgodjeno tj pomaknuto za par mjeseci. tek u 11. ako se ne varam.. pa tko ce to docekati...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Prijenos na našem RTL-u. https://twitter.com/SkySportsBoxing/status/1647872775267418112
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zelot
Formula 1
Formula 1
veceras povjesni mec za hrvatski boks.

Alen Savage Babic se bori za naslov svjetakog prvaka u bridger kategoriji.

Kao borac je jako zanimljiv jer baca enormnu kolicinu udaraca. neki ga zovu i ventilator hehe.

istina je da to lici na neku kafansku tucu ali ipak, to je njehov stil inza sada vrlo uspjesan.

mislim da ima 11-0 skor sa 10 nokauta.

zaista je tesko boriti se protiv borca koji konstantno ide naprijed i baca po 150 udaraca po rundi. prakticki svake sekunde jedan.

Do sada je sve pobjede ostvario u teskoj kategoriji iako je on sam poprilicno mali i uvijek ispod 100 kila. Ali ni Muhamed ali nije imao preko 100 tako da ne mora to nista znaciti.

uglavnom, nakon velikog Mate Parlova, mozda veceras dobijemo jos jednog sv.prvaka!!

Babic je onako, osebujan lik, mnogi ga ne vole jer je takav kakav je dok ga drugi pak bas vole jer je kakav je...

ali to je danas manje bitno. od redara u diskotekama do borbe za svjetskog prvaka.

treba dodati i da je protivnik opasan,poljak sa cini mi se 14-0 i nokauter je i jos je borba u poljskoj.

sve to ne ide Savageu u korist ali nema predaje.

uci u ring i raditi kao sto je radio do sada a to je ici na cisti volumen udaraca i probati napasti poljaka.

dobro je sto babic zaista moze 7-8 rundi drzati taj tempo
iako se kasnije vidi da usporava ipak uspijeva drzati visoki volume udaraca, a to je skoro svaku rundu preko 100, a zna nekada biti i blizu 200.. naravno, i protivnici usporavaju kako runde odmicu pa se eto Babic do sada u biti snalazio i pobjedjivao.

Zadnji njegoc mec je bio besto bas ludo.

bio je na podu u prvoj rundi vec. a u oredzadnjoj je bio neoprezan i prakticki nokautiran udarcem nakon gonga. naravno da se u pauzi nije oporavio i zadnju rundu je bio na autopilotu full, nike znao di je jer je fakaz bio jalo uzdrman od udarca kojeg nije ni ocekivao ni vidio jer se oglasilo zvono a protivnik bas tada odapeo zadnji udarac...

na kraju je pobjedio, skoro u nokautirao protivnika. taj mec sam gledao i bio je to jedan od ludjih meceva koje sam vidio.

eto, za one koji ne znaju nista o Babicu, sad znaju barem nesto malo vise.

prijenos eventa pocinje u 22:30 na rtl...babic bi trebao oko pola 12 poceti a mozda i nesto prije.

Lec go champ, Savage Army je uz tebe kao i svi reptili svijeta

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sretno Alenu, nadam se da uzme naslov i iskoristi najbolju priliku karijere! :fakjea: :kokice:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Još malo i kreće :kokice:

Babić možda nije tehnički "lijep", ali taj njegov "kafanski" stil je svakako daleko zanimljiviji za casual fanove boksa poput mene, ljepše mi je gledati tvrdu šoru nego 12 rundi drkanja tehnički preciznim udarcima :mrgreen: Navodno je i ovaj Poljak takav, iznimno agresivan, ali navijamo da mu ništa neće pomoći protiv Savagea :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Jebiga, primio je ozbiljne batine u ovih pola runde... Ipak nije iskoristio priliku i vrlo moguće da ostane najveća prilika karijere.

Rozinski je dosta manje iskusan borac od prošlog Babićevog protivnika, kao i Babića. Šteta, nije si trebao ni zbog toga dozvoliti ovo...

zelot
Formula 1
Formula 1
duze je meni trebalo da napisem onaj gore post nego li je mec trajao

steta. nisam siguran da ce dobiti ooet ovakvu priliku.

treba mu sad treba najmanje 5 pobjeda u nizu da eventualni novi napad na pojas.

bas je pao bez ispaljenog metka, nazalost.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 22.04.2023., 23:52 duze je meni trebalo da napisem onaj gore post nego li je mec trajao slika
:rofl:

Ja tati danas dvaput napomeni da ima borba, tj. drugi put da mu potvrdim da ima prijenos na RTL-u i u BiH, a nije ga prije mislim ni jednom gledao. Sad mi glupo što sam mu išta i govorio :zubo:

Fakat je ono bio hladan tuš, prije svega za publiku, koju će izgubiti u ogromnom broju nakon ovog, pogotovo britansku kod koje zbog stila borbe imao velik interes i podršku.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Katastrofalan ulazak u meč, kao amater. Da je hvatao klinč i trčao po ringu prvu rundu mogao je puno bolje proći.
To je to od Babićevih profesionalnih borbi, nakon ovoga se neće vratiti, porazom je zaradio oko 100k eura i bolje bi mu bilo da taj novac pametno uloži.
Hrgović pored njega sada izgleda kao Tyson u najboljim danima.
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Večeras: Joshua - Helenius
Hrgović - McKean
Chisora - Washintgon
Lets get ready to rumble! :pivo:
slika
slika

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Odlican dan za nas ljubitelje boksa. Ajmo Hrga :dance:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Bravo Hrga! :klanjam: :dance:
Nokaut u najboljem mogućem trenutku, da ostavi dojam za sljedeći meč :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sudac meča apsolutno nejasan
slikaslika slika

Realista
Karting
Karting
Sudac katastrofa. Nevjerojatno da se takve stvari dopustaju. Onda ce reci dosadan mec. Pa normalno kad se ovaj dosao grliti i hrvati, plus drzao je konopce sto je teski prekrsaj i za opomenu.
Svaka cast Hrgi sto je ostao smiren i dovrsio u stilu.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Sudac je trebao razdvajati klinč odmah, dopušta McKeanu da se odmara na konopcima izbrojao sam da se skoro 3minute odmarao na konopcima. Dobra borba za Filipa samo obavezno treba poraditi na kondiciji ako misli ići na nekog iz top 10, protiv Usyka mu ovo nebi prošlo. Joshua rutinski odradio svoj meč.
Top 10 teška kategorija trenutno:
slika
slika

Realista
Karting
Karting
Kako su Ruiz, Whyte, Dubois ispred Wildera haha :bonk:
Pa lik je najjaci udarac u povijesti, u smislu snage jednog udarca. Jedini tko je dokazano bolji od njega je Fury i to zato sto mu bog pomogao da se digne u onoj prvoj borbi.

Po meni:
1. Fury
2. Usyk
3. Wilder
4. Joshua

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Realista je napisao/la: 13.08.2023., 15:55 Kako su Ruiz, Whyte, Dubois ispred Wildera haha :bonk:
Pa lik je najjaci udarac u povijesti, u smislu snage jednog udarca. Jedini tko je dokazano bolji od njega je Fury i to zato sto mu bog pomogao da se digne u onoj prvoj borbi.

Po meni:
1. Fury
2. Usyk
3. Wilder
4. Joshua
Slažem se da Wilder spada u sam vrh teške kategorije, ali ove godine nije boksao a prošle godine samo jedan meč. Uz to dva poraza za redom i brzo se pada na tablici ako nisi aktivan.
slika

Realista
Karting
Karting
Usyk jako lijepo odrađeno. Komentatori jako dobri na Novoj za razliku od Mavrovica. Lijepo je objasnio zasto je ono Low Blow iako ce biti dosta kontroverze oko toga.

Za one koji su propustili: Naime, udarac je na granici legalnog/ilegalnog, no kako putanja udarca ide prema gore (nije direkt ili krose) podize suspenzor i radi stetu tamo gdje inace udarac ne bi radio stetu (pricamo o osjetljivom podrucju). Ispravna odluka suca.

Nadam se da je Hrgovic iduci, iako mislim da su sanse male i gledat cemo Usyk-Fury.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Pogledao sam sada snimku u trenutku udarca elastični dio gaća mu je bio debelo iznad pupka, kasnije u kutu su mu spustili gaće ispod pupka. Mislim da je bio čisti knockdown ili bar 50:50.
slika
slika
slika

Realista
Karting
Karting
Ima na twitteru (ne da mi se traziti slike) dvije slike. Jedna slika koja pokazuje tocan trenutak pocetka udarca/kontakta i cisto se vidi da je ispod pojasa, samo palac je na pojasu, ostatak rukavice ispod.

Onda ima druga fotografija/screenshot frame kasnije, znaci jedan frame nakon prvog kontakta. Kako je udarac isao prema gore, na toj slici je rukavica na pojasu. Tu sliku (koja nije slika prvog kontakta/pocetka udarca) fanovi Duboisa uzimaju za dokaz.

Pronađi prvu sliku i sve ce ti bit jasno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡