CrashOverride je napisao/la: 29.07.2023., 20:01
To je druga situacija i nije bio sudara.
Nije bilo sudara jer je ovaj izletio na travu.
To nitko nije osporio. Meni je to gore od ovog kad po mokrom proklizes i klepis drugi bolid.
Ako me vidis koliko su situacije razlicite i nisu za usporedbu sa ovim dns ne znam kako ti pomoc.
Ferrari je napisao/la: 29.07.2023., 21:57
Meni je samo zanimljivo gledati ovog Hamiltona i usporediti ga s onim prije 2014 i Mercedesa kojeg je dobio i s kojim se Ŕetao.
Pa to je isti vozaÄ. Bljeskovi u kvalama, a u utrci tako - tako. Tu negdje Top 5-6 ako je dobar dan.
Ferrari je napisao/la:Meni je samo zanimljivo gledati ovog Hamiltona i usporediti ga s onim prije 2014 i Mercedesa kojeg je dobio i s kojim se Ŕetao.
Pa to je isti vozaÄ. Bljeskovi u kvalama, a u utrci tako - tako. Tu negdje Top 5-6 ako je dobar dan.
Interesantno.
Pa nije sad kao da je bolid za neŔto viŔe od 5-6 i ponekog podijuma. Bio bi i danas podijum da ga Russel nije sjebo u SQ. Ovako je morao da se trka sa panjinom Perezom...
Gilles je napisao/la: 30.07.2023., 08:45
Kako bre...kako je razlika u gumama ovoliko velika? Max je mogao da vozi joŔ 20 krugova opuŔteno na ovakvim gumama.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
On je koristio nove I. Dok su ostali imali stare. I usli su krug prije Maxa.
Ferrari je napisao/la: 29.07.2023., 21:57Meni je samo zanimljivo gledati ovog Hamiltona i usporediti ga s onim prije 2014 i Mercedesa kojeg je dobio i s kojim se Ŕetao.
Interesantno.
Dobro razmiÅ”ljanje i zakljuÄivanje.
......ne mogu, ali hoÄu...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Nikada nisu pogodili. OpÄenito smatram potpunom besmislicom gledati koliko koje gume mogu trajati na papiru. U stvarnosti Ferrari mora u boks 5 krugova prije predviÄenog vremena za stajanja, a Red Bull može odvoziti na svakoj gumi duplo viÅ”e krugova od naznaÄenog.
imrkonjic81 je napisao/la: 30.07.2023., 14:17
I na cemu se starta
Mislim na gumama :-)
Btw, Hulk u problemu. MoguÄi problem sa motorom.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
Bolidi dolaze na grid, suho je. Oblaka ima ali nema kiÅ”e, ako ovako ostane McLareni Äe biti u problemu jer je njihov setup napravljen za mokro i imaju najmanji top speed.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Moral meÄu navijaÄima Ferrarija je opak. Brundle pitao neku ženu dal navija za Äarlija ili Carlosa, a ona kaže: Nije bitno, samo da zavrÅ”e utrku (valjda sam dobro Äuo)
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė