KiMujash je napisao/la: 29.07.2023., 18:41
Kako ne ostavlja dovoljno prostora? Jos jedan bolid moze stat sa obje strane i tacno se vidi kako Hamin bolid ide u Perezov. Znaci ne idu paralelno nego Mecka ide vise u lijevo.
Dobro nema bas mjesta za bolid sa desne strane Hama. Bia je i na pasicama, mozda je i zbog toga understeera.
Checo ga je malo zastrasiva, da se posluzim Sainzovim izrazima, a isto je proba i Sainzu kad ga je ovaj obilazio.
RB sidepodovi su smijurija kao da su od papira štednja na težini 100000%, da se kojim slučajem RB zabio u Mercedes probušili bi gumu a ovima nebi bilo ništa.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Kazna za Hamdiju k'o kuća.
Znam, @Frantic je stari Hamdijin hejter, bla, bla, ....
S druge strane (@Ibarac), ok, imao je Checo solidno oštećenje, na kraju to potvrđuje što su povukli bolid.
Međutim, to ga ne pere od ovih stvari koje je @monkeyseat obrazložio.
A ako mojim slučajem ne završi drugi u poretku, ne da mu treba svezat po šamar, treba mu doživotno zabranit da se utrkuje.
Pa i Botinjo (2019, 2020, dobro 2020 je bilo na guzove), Rubinjo (2002, 2004), Patrese (1992) su završavali drugi u poretku
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dojma sam da je u trenutku kontakta bilo vise mjesta do rubnika sa Lewisove desne strane nego sa Perezove lijeve.
Nisam gleda snimku previse ali mi se tako cinilo. Mozda sam falio razmake ali u svakom slucaju mislim da je sa Lewisove desne strane bilo dosta do pasica da ne mozemo govorit o tome da Checo nije ostavio mjesta.
U Silverstonu kad je pola metra bio od apexa to je bio jedini argument da je zaslužio kaznu, sad kad je s pola bolida bio na apexu i drugi nije ostavio prostora opet Hamilton zaslužuje kaznu za kontakt, a oba sudara su realno samo trkaći incident
Frantic je napisao/la: 29.07.2023., 18:55
Kazna za Hamdiju k'o kuća.
Znam, @Frantic je stari Hamdijin hejter, bla, bla, ....
S druge strane (@Ibarac), ok, imao je Checo solidno oštećenje, na kraju to potvrđuje što su povukli bolid.
Međutim, to ga ne pere od ovih stvari koje je @monkeyseat obrazložio.
A ako mojim slučajem ne završi drugi u poretku, ne da mu treba svezat po šamar, treba mu doživotno zabranit da se utrkuje.
Pa i Botinjo (2019, 2020, dobro 2020 je bilo na guzove), Rubinjo (2002, 2004), Patrese (1992) su završavali drugi u poretku
Ma moj komentar je bio vezan samo za incident, a ne Perezovu neformu trenutno.
Ja nemam niš protiv LH, čak mi je jedan od dražih. Ali ono, kazna je ko kuća realno.
Uistinu mi nije jasno zašto se nije istraživalo ni za jedan unsafe release. Leclerc je sigurno trebao dobiti kaznu, Gasly isto, a vjerojatno i još ponetko koga nisam vidio.
blown diffuser je napisao/la: 29.07.2023., 18:57
Zašto Perez prošlu utrku nije dobio kaznu za guranje Piastria, više je Hamilton ostavio prostora sada, nego on Oscaru prošlu utrku. Dvostruka mjerila.
To je druga situacija i nije bio sudara.
Za ovo se sto je Checo napravio neki dobe kaznu, neki ne.
Dvostruka mjerila jesu sto ae toga tice ali ovo dns nije bas za usporedbu.
Dns je valjda jasno da je onaj koji ostavlja prostor Checo a ne Lewis.
dmj je napisao/la: 29.07.2023., 19:52
Uistinu mi nije jasno zašto se nije istraživalo ni za jedan unsafe release. Leclerc je sigurno trebao dobiti kaznu, Gasly isto, a vjerojatno i još ponetko koga nisam vidio.
Prebzo im je to sve.
Inace kad je ovako kaos, prvi koji ulaze u box su u zescoj pusioni.
Dogodi se da moras pustit 3,4,5 bolida i izgubit gro vremena.
Mislim da ih manje kosta unsafe release ali kakvi su suci, njima je to previse da polove sve pa eto prodje.