VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.

Kazna zaslužena, još za kraj gura se s krilom u zadnji desni kotač. Klasični LH

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.

Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.

Meni je hejt sto ne napada hebenu Alpinu negi se brani.
U tom autu.

Ham je proklizo, ne znam di je hejt na suce. Jos je mozda ima i dva kontakta sa zadnjom desnom gumom nakon toga.
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
[tweet][/tweet]

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Da je Max ovo uradio onda bi priča bila 'its all about letting them race, just hard racing' i ni govora o kazni, pa ovo je F1, a ne balet itd itd

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Sarma je napisao/la: 29.07.2023., 18:29
Vettel se s rupetinom doveo do cilja i uzeo naslov :cice:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Ibarac00
GP3
GP3
Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:25

Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.

Okej, onda sam u krivu ako je race incident.
Race incident a jedan vozač završi s rupom na bolidu i ode u dnf.

Klasični understeer Al a Hamilton. Viđen nebrojeno puta.
Lp

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity

Kritika je na njegove vožnje u vrhunskom bolidu. U najmanju ruku trebao bi se kvalificirat kao drugi, a ne zaglavit u sredini poretka i onda se pokušavat izvlačit. Ako na kraju sezone ne bude drugi u ukupnom poretku onda mu Helmut i Horner trebaju opalit po šamar.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 18:29 Da je Max ovo uradio onda bi priča bila 'its all about letting them race, just hard racing' i ni govora o kazni, pa ovo je F1, a ne balet itd itd

Nije ni understeer u bolid kraj tebe.

Maxonju bi isto kaznili jer znaju da bi sve nadoknadio.
Ko nekad kaznjavanje Merca vremenskim kaznama koje nisu utjecale na ishod :zubo:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Nema zajebancije na račun Pereza ni blizu kao što je bilo za Bottasa u doba Mercedesa, pa Bottas nikad nije bio ovoliko rasulo od vozača, meni idalje ne ide u glavu kako je Perez 3 sezone za redom ovoliko loš u jednom od dva/četiri najbolja bolida, NULETINA.

slikaslika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Po čemu se, osim po posljedici, razlikuje Hamiltonov understeer u Silverstoneu 2021. od ovoga danas?

Ako je jedno za kaznu, onda je i drugo. Po meni opravdana kazna jer je Perez ostavio dovoljno mjesta, a Hamilton mu je svejedno uništio bolid.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:30

Lp
Ovdje ja jedino vidim da Perez ima lijevo prostora koliko hoćeš, ali kao pravi tupson ne ostavlja prostora drugom bolidu koji je paralelno s njim. A kad malo bolje razmislim, pa zato je i plaćen. Uklanja maxu konkurenciju. Prvo sam sebe papčinskim vožnjama, a onda i druge vozače.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:36
Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:30

Lp
Ovdje ja jedino vidim da Perez ima lijevo prostora koliko hoćeš, ali kao pravi tupson ne ostavlja prostora drugom bolidu koji je paralelno s njim. A kad malo bolje razmislim, pa zato je i plaćen. Uklanja maxu konkurenciju. Prvo sam sebe papčinskim vožnjama, a onda i druge vozače.
:rofl:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Bože sačuvaj :mrgreen:
Jednostavno ne vrijedi :chill:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 18:35 Nema zajebancije na račun Pereza ni blizu kao što je bilo za Bottasa u doba Mercedesa, pa Bottas nikad nije bio ovoliko rasulo od vozača, meni idalje ne ide u glavu kako je Perez 3 sezone za redom ovoliko loš u jednom od dva/četiri najbolja bolida, NULETINA.

Kada se pogleda njegova karijera u RB zaključeno sa danas, on se jedva provlačio. Prvo je koštao RB titule 2021, prošle godine završio treći. Ove godine nedostojan bolida, bez obzira sto je trenutno drugi.

A u Miamiju ga je Max teško istraumirao, od tada….
No!

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
Meni ovo nije za kaznu...
a za Pereza ću samo reći kakav je to vozač kad na ovom dijelu staze u top bolidu ostavlja prostor da mu se netko ovako prikrade.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 29.07.2023., 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Kako ne ostavlja dovoljno prostora? Jos jedan bolid moze stat sa obje strane i tacno se vidi kako Hamin bolid ide u Perezov. Znaci ne idu paralelno nego Mecka ide vise u lijevo.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Bravo Pierre :fakjea:
Jedno postolje za Otmara :zubo:
Konačno malo sreće nakon slabe polovice sezone

LH44
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la:Po čemu se, osim po posljedici, razlikuje Hamiltonov understeer u Silverstoneu 2021. od ovoga danas?

Ako je jedno za kaznu, onda je i drugo. Po meni opravdana kazna jer je Perez ostavio dovoljno mjesta, a Hamilton mu je svejedno uništio bolid.
Nema razlike, 47G je Perez osjetio od tog kontakta, sramota stvarno da je Hamilton dobio samo 5 sekundi s obzirom da je mogao ubiti Pereza, još slavi P4 dok je ovaj u bolnici SRAMOTA

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
KiMujash je napisao/la: 29.07.2023., 18:41 Kako ne ostavlja dovoljno prostora? Jos jedan bolid moze stat sa obje strane i tacno se vidi kako Hamin bolid ide u Perezov. Znaci ne idu paralelno nego Mecka ide vise u lijevo.
Pogledaj onbard jednog i drugog vozača. Perez uopće ne korigira volan i drži ful desno prema Hamiltonu. Drugi problem je što je njegov rb tako krhak. I ne, očito nije ostavio dovoljno prostora. Hejteri ne postavljaju pitanje kako je uopće Hamilton došao u poziciju da bude paralelan s njim.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 29.07.2023., 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡