VN Belgije 28. - 30. srpnja 2023.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.
Kazna zaslužena, još za kraj gura se s krilom u zadnji desni kotač. Klasični LH

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Meni je hejt sto ne napada hebenu Alpinu negi se brani.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.
U tom autu.
Ham je proklizo, ne znam di je hejt na suce. Jos je mozda ima i dva kontakta sa zadnjom desnom gumom nakon toga.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Vettel se s rupetinom doveo do cilja i uzeo naslov

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:25Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.
Okej, onda sam u krivu ako je race incident.
Race incident a jedan vozač završi s rupom na bolidu i ode u dnf.
Klasični understeer Al a Hamilton. Viđen nebrojeno puta.
Lp
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Kritika je na njegove vožnje u vrhunskom bolidu. U najmanju ruku trebao bi se kvalificirat kao drugi, a ne zaglavit u sredini poretka i onda se pokušavat izvlačit. Ako na kraju sezone ne bude drugi u ukupnom poretku onda mu Helmut i Horner trebaju opalit po šamar.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nije ni understeer u bolid kraj tebe.LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 18:29 Da je Max ovo uradio onda bi priča bila 'its all about letting them race, just hard racing' i ni govora o kazni, pa ovo je F1, a ne balet itd itd
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Maxonju bi isto kaznili jer znaju da bi sve nadoknadio.
Ko nekad kaznjavanje Merca vremenskim kaznama koje nisu utjecale na ishod

Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nema zajebancije na račun Pereza ni blizu kao što je bilo za Bottasa u doba Mercedesa, pa Bottas nikad nije bio ovoliko rasulo od vozača, meni idalje ne ide u glavu kako je Perez 3 sezone za redom ovoliko loš u jednom od dva/četiri najbolja bolida, NULETINA.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Po čemu se, osim po posljedici, razlikuje Hamiltonov understeer u Silverstoneu 2021. od ovoga danas?
Ako je jedno za kaznu, onda je i drugo. Po meni opravdana kazna jer je Perez ostavio dovoljno mjesta, a Hamilton mu je svejedno uništio bolid.
Ako je jedno za kaznu, onda je i drugo. Po meni opravdana kazna jer je Perez ostavio dovoljno mjesta, a Hamilton mu je svejedno uništio bolid.
- Dani Verified
- Formula 1
Ovdje ja jedino vidim da Perez ima lijevo prostora koliko hoćeš, ali kao pravi tupson ne ostavlja prostora drugom bolidu koji je paralelno s njim. A kad malo bolje razmislim, pa zato je i plaćen. Uklanja maxu konkurenciju. Prvo sam sebe papčinskim vožnjama, a onda i druge vozače.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:30Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:25Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:21 Ne znam koji hejt na Pereza, Hamilton mu razbio sidepodove, nema više balansa i gripa na zadnjim kotačima.
Lp

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:36Ovdje ja jedino vidim da Perez ima lijevo prostora koliko hoćeš, ali kao pravi tupson ne ostavlja prostora drugom bolidu koji je paralelno s njim. A kad malo bolje razmislim, pa zato je i plaćen. Uklanja maxu konkurenciju. Prvo sam sebe papčinskim vožnjama, a onda i druge vozače.Ibarac00 je napisao/la: 29.07.2023., 18:30Dani je napisao/la: 29.07.2023., 18:25
Haha daj molim te vrati se u realu. Običan trkaći incident. Perez je i prije toga bio užasan. Upravo zbog greške u zavoju ga je Hamilton i prošao.
Lp

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Kada se pogleda njegova karijera u RB zaključeno sa danas, on se jedva provlačio. Prvo je koštao RB titule 2021, prošle godine završio treći. Ove godine nedostojan bolida, bez obzira sto je trenutno drugi.LH44 je napisao/la: 29.07.2023., 18:35 Nema zajebancije na račun Pereza ni blizu kao što je bilo za Bottasa u doba Mercedesa, pa Bottas nikad nije bio ovoliko rasulo od vozača, meni idalje ne ide u glavu kako je Perez 3 sezone za redom ovoliko loš u jednom od dva/četiri najbolja bolida, NULETINA.
A u Miamiju ga je Max teško istraumirao, od tada….
No!
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Meni ovo nije za kaznu...
a za Pereza ću samo reći kakav je to vozač kad na ovom dijelu staze u top bolidu ostavlja prostor da mu se netko ovako prikrade.
a za Pereza ću samo reći kakav je to vozač kad na ovom dijelu staze u top bolidu ostavlja prostor da mu se netko ovako prikrade.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 29.07.2023., 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nema razlike, 47G je Perez osjetio od tog kontakta, sramota stvarno da je Hamilton dobio samo 5 sekundi s obzirom da je mogao ubiti Pereza, još slavi P4 dok je ovaj u bolnici SRAMOTADaveGilmour je napisao/la:Po čemu se, osim po posljedici, razlikuje Hamiltonov understeer u Silverstoneu 2021. od ovoga danas?

- Dani Verified
- Formula 1
Pogledaj onbard jednog i drugog vozača. Perez uopće ne korigira volan i drži ful desno prema Hamiltonu. Drugi problem je što je njegov rb tako krhak. I ne, očito nije ostavio dovoljno prostora. Hejteri ne postavljaju pitanje kako je uopće Hamilton došao u poziciju da bude paralelan s njim.KiMujash je napisao/la: 29.07.2023., 18:41 Kako ne ostavlja dovoljno prostora? Jos jedan bolid moze stat sa obje strane i tacno se vidi kako Hamin bolid ide u Perezov. Znaci ne idu paralelno nego Mecka ide vise u lijevo.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 29.07.2023., 18:48, ukupno mijenjano 1 put.