VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Hamiltonovu oÅ”teÄenje na bolidu ga koÅ”ta jednu sekundu po krug.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 03.04.2016., 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
manualgearboxfan
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 7 mj
Äekam prvog da napiÅ”e: nico je zaslužio... 

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Steta za Vettela, al drago mi je zbog Kimija, zasluzio je dobar rezultat, odlicno je vozio u inat nevjernim Tomama!
Cestitam Rosbergu drago mi je zbog njega, malo nek uzdrma Hamiltona
Jos jedna odlicna utrka za Haas, dokaz da je ovaj motor Ferrarija odlican, cestitke Romainu!
Sve u svemu odlicna utrka, ja zadovoljan, samo opet kazem steta za Vettela, tu nisam nikako zadovoljan!
Cestitam Rosbergu drago mi je zbog njega, malo nek uzdrma Hamiltona

Jos jedna odlicna utrka za Haas, dokaz da je ovaj motor Ferrarija odlican, cestitke Romainu!
Sve u svemu odlicna utrka, ja zadovoljan, samo opet kazem steta za Vettela, tu nisam nikako zadovoljan!
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
kakva trka! Grozni vozaÄ dana! Odma iza njega odliÄni Kimi! Vandoorne, Wehrlein....bravo deÄki! Groznog u Ferrari kada Kimi ode!
Rekao sam joÅ” proÅ”le godine, da bi one pobjede mogle napaliti Rosberga....bome i jesu, svaka Äast Nico!
Rekao sam joÅ” proÅ”le godine, da bi one pobjede mogle napaliti Rosberga....bome i jesu, svaka Äast Nico!

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
OdliÄna utrka.
Svaka Äast Haasu.
Vandorne fantastican debi. Williams se opet izbalmirao.
Ferrari i Merc su skroz blizu, a sada mi je joŔ vise zao sto je Seb odustao...definitvno trebaju to rjeŔiti.
Sve u svemu F1 nije dosadna samo ima sjebano vodstvo.
Svaka Äast Haasu.
Vandorne fantastican debi. Williams se opet izbalmirao.
Ferrari i Merc su skroz blizu, a sada mi je joŔ vise zao sto je Seb odustao...definitvno trebaju to rjeŔiti.
Sve u svemu F1 nije dosadna samo ima sjebano vodstvo.

Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 03.04.2016., 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Peta pobjeda za redom za Rosberga. Džabe Hamsti sexy lapovi u subotu kad u nedjelju nije skroz svoj. Manje swaga, gangsta stylea i tuluma, inaÄe bi ovo prvenstvo moglo biti Rosbergovo.
They see me strollin', they hatin' 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Na kraju Äisto OK utrka s obzirom na razoÄaranje veÄ na poÄetku i onda joÅ” jedno od Kimija na startu. Na svu sreÄu Kimi nakon toga odvezao odliÄnu utrku i uspio razdvojiti Mercedese Å”to mi je posebno drago i zato bih volio vidjeti da oba Ferrarija odvezu kompetitivno cijelu utrku pa da onda vidimo rezultate, niÅ”ta za to Äekamo Kinu. Rosberg Äisto odveza utrku i Äestitam mu na tome, ake veÄ mora Merc bolje on nego Lewis
(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne). Daniel opet izvukao maksimum i doÅ”ao opet do 4., Romain me opet oduÅ”evio i vjerojatno mi je broj 1 kandidat za SF sljedeÄe sezone. Max odliÄna utrka, ovaj put pehovi s timom pogodili Carlosa nažalost, volio bih da ga Perez nije puknuo na poÄetku pa bismo imali bolju borbu izmeÄu njih. Prvi bodovi za McLaren i osvojio ih nitko drugi nego mladi Stoffel - svaka mu Äast, besprijekoran prvi nastup i nadam se da Äemo ga od iduÄe godine gledati kao stalnog vozaÄa. Wehrlein isto sjajan nastup, ima deÄko veliku buduÄnost!
Äekamo Kinu i nadam se da Äe oba Ferrarija tamo zavrÅ”iti utrku i to oba kompetitivno a ne samo jedan.
Hihihi Kimi totalno hladan i nezainteresiran za Coultharda..... Kad kaže "MUUaaaaaaahhh" onda je vrhunac nezainteresiranosti.....
Lewis dosta razoÄaran vidi mu se po držanju i odgovorima...

Äekamo Kinu i nadam se da Äe oba Ferrarija tamo zavrÅ”iti utrku i to oba kompetitivno a ne samo jedan.
Hihihi Kimi totalno hladan i nezainteresiran za Coultharda..... Kad kaže "MUUaaaaaaahhh" onda je vrhunac nezainteresiranosti.....

Lewis dosta razoÄaran vidi mu se po držanju i odgovorima...
Sisu (fin.)
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Kimiju paÅ”u ove nealkoholne staze... Å to je ironiÄno za njega.
NeÄu raditi preveliki rezime ali pohvale ponovno Grosjeanu (Dotd), Vandoorneu i Werhleinu...
RazoÄaran Kimijevom startu (doduÅ”e i sa dobrim bi vjerovatno bio ovdje) , ultra sporim Mercesedesovim satelitskim momÄadima (Williams i FI) i naravno Ferrarijevom motoru (2 utrke, dva DNF)
NeÄu raditi preveliki rezime ali pohvale ponovno Grosjeanu (Dotd), Vandoorneu i Werhleinu...
RazoÄaran Kimijevom startu (doduÅ”e i sa dobrim bi vjerovatno bio ovdje) , ultra sporim Mercesedesovim satelitskim momÄadima (Williams i FI) i naravno Ferrarijevom motoru (2 utrke, dva DNF)

"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"
-
senja
- Baniran
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Luda utrka. Å teta za Vettela. Mogao je ovdje pobijediti. Raikkonen dobar. Ferrari isto. Prednost Rosberga samo zbog loÅ”eg starta Kimija. Mogli su se ovdje nositi sa njima. SreÄa za Hamiltona Å”to je ovdje prelagano prestizati. InaÄe bi male bodove ovdje uzeo.
Svaka Äast za Haas. OdliÄna strategija za Grosjeana. Tri stinta na SS, pa na kraju S, i goni maksimalno Äitavu utrku. JoÅ” da nisu imali preloÅ”a zaustavljanja u boksu. Zadnji boks 8.1 sekundu. InaÄe svi danas katastrofalni u boksu. Samo je jedan Williams imao napoÄetku 2.2s, i joÅ” je bilo par ok zaustavljanja. Ostalo katastrofa.
Å teta za Gutierreza. Bio je odmah iza Grosjeana, i onda problemi. Ostao je predugo u boksu. I onda ponovo uÅ”ao u sljedeÄem krugu.
Zanimljivo je bodovno stanje. Ricciardo treÄi. Grosjean ispred Vettela
Šteta Ŕto Ferrari joŔ nije spojio dvostruko osvajanje bodova. Ali barem tjeŔi Ŕto je Rosberg naprijed umjesto Hamiltona.
OdliÄne borbe ove pozadi ekipe. Äini mi se da su svi tu negdje. Samo je danas bila fora pogoditi strategiju. Manor se ravnopravno borio sa ostalima. Nisu viÅ”e sami na stazi. Svi smo predviÄali da Äe se Force India boriti za treÄe ili Äetvrto mjesto sa Williamsom. A oni danas katastrofa. Williams neÅ”to bolji, ali ni oni nisu ni blizu vrha. Bolji danas od njih Red Bull, Toro Rosso i Haas.
Svaka Äast za Haas. OdliÄna strategija za Grosjeana. Tri stinta na SS, pa na kraju S, i goni maksimalno Äitavu utrku. JoÅ” da nisu imali preloÅ”a zaustavljanja u boksu. Zadnji boks 8.1 sekundu. InaÄe svi danas katastrofalni u boksu. Samo je jedan Williams imao napoÄetku 2.2s, i joÅ” je bilo par ok zaustavljanja. Ostalo katastrofa.
Å teta za Gutierreza. Bio je odmah iza Grosjeana, i onda problemi. Ostao je predugo u boksu. I onda ponovo uÅ”ao u sljedeÄem krugu.
Zanimljivo je bodovno stanje. Ricciardo treÄi. Grosjean ispred Vettela

Šteta Ŕto Ferrari joŔ nije spojio dvostruko osvajanje bodova. Ali barem tjeŔi Ŕto je Rosberg naprijed umjesto Hamiltona.
OdliÄne borbe ove pozadi ekipe. Äini mi se da su svi tu negdje. Samo je danas bila fora pogoditi strategiju. Manor se ravnopravno borio sa ostalima. Nisu viÅ”e sami na stazi. Svi smo predviÄali da Äe se Force India boriti za treÄe ili Äetvrto mjesto sa Williamsom. A oni danas katastrofa. Williams neÅ”to bolji, ali ni oni nisu ni blizu vrha. Bolji danas od njih Red Bull, Toro Rosso i Haas.
- senna66 Verified
- Formula 1
#āPlacesAlonsoWouldRatherNotBeā¬
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
Slažem se.alonso5 je napisao/la:Cestitke Grosjeanu,Rosbergu i Stoffelu odlicna utrka!
Dodao bih i Pascalu.
Trka srednja žalost. (Edit - bilo je tamo u sredini, od 5-6 mjesta pa naviŔe dosta borbe).
Kimi, Ŕteta zbog loŔeg starta.
Lewis bi bio opasan da nije pao na 9 mjesto nakon sudara, mada bi i tada ostao zadatak preteÄi Rosberga. A neÅ”to imam osjeÄaj da Äe to ove godine iÄi puno teže. Džaba sexy krugovi u Q3, kada veÄ drugi put loÅ”e starta.
Force India za ne prepoznat.

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 03.04.2016., 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaŔ ?Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
OdliÄna utrka. Slažem se se nekolicinom ovdje.
Šteta za Seba kao i za Sainza koji je na startu odmah rijeŔio Verstapena dok mu Perez nije probio gumu i uniŔtio utrku.
OdliÄni Grosejan, Vandoorne, Wehrlein, Raikonnen i Rosberg.
Hamilton - Bottas po meni trkaÄi incident i Bottas kažnjen bezveze i na ime Hamiltona. Bottas je puno bolje startao, Hamilton nije ostavio mjesta. Daleko opasnije je bilo Å”to se Hamilton vozio sa otkinutim dijelom bolida koji je pogodio HAASov bolid. Puka sreÄa Å”to nije iÅ”lo prema kacigi vozaÄa i nije kompromitiralo utrku.
Ono Å”to je primjetno je da momÄadi na Mercedesovim motorima osim tvorniÄke jednostavno nisu viÅ”e toliko konkurentne niti u prednosti nad onima drugih proizvoÄaÄa. Williams nema brzine na pravcu, a Force India katastrofa od vikenda, pogotovo za Pereza. No dobro, formu Force Indie treba gledati po Hulkenbergu.
Sauber bi vrlo lako mogao postati momÄad za kraj poretka ako se bolid hitno ne razvije.
Šteta za Seba kao i za Sainza koji je na startu odmah rijeŔio Verstapena dok mu Perez nije probio gumu i uniŔtio utrku.
OdliÄni Grosejan, Vandoorne, Wehrlein, Raikonnen i Rosberg.
Hamilton - Bottas po meni trkaÄi incident i Bottas kažnjen bezveze i na ime Hamiltona. Bottas je puno bolje startao, Hamilton nije ostavio mjesta. Daleko opasnije je bilo Å”to se Hamilton vozio sa otkinutim dijelom bolida koji je pogodio HAASov bolid. Puka sreÄa Å”to nije iÅ”lo prema kacigi vozaÄa i nije kompromitiralo utrku.
Ono Å”to je primjetno je da momÄadi na Mercedesovim motorima osim tvorniÄke jednostavno nisu viÅ”e toliko konkurentne niti u prednosti nad onima drugih proizvoÄaÄa. Williams nema brzine na pravcu, a Force India katastrofa od vikenda, pogotovo za Pereza. No dobro, formu Force Indie treba gledati po Hulkenbergu.
Sauber bi vrlo lako mogao postati momÄad za kraj poretka ako se bolid hitno ne razvije.
"What a little star." May 26, 2012.