VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Hamiltonovu oÅ”tećenje na bolidu ga koÅ”ta jednu sekundu po krug.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 03.04.2016., 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Grosjean ce imati vise bodova od Vettela.... I isto koliko i Kimi.
Grosjean je u dobroj bitci za naslov!!!! :mrgreen: :mrgreen: :zubo: :cice:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
SmijeŔe se novi bodovi za Haas i konačno prvi bod za McLaren Hondu :party:
slika

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Grosjean :party:

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Cestitke Grosjeanu,Rosbergu i Stoffelu odlicna utrka!
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

manualgearboxfan
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
čekam prvog da napiŔe: nico je zaslužio... :chill:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Steta za Vettela, al drago mi je zbog Kimija, zasluzio je dobar rezultat, odlicno je vozio u inat nevjernim Tomama!

Cestitam Rosbergu drago mi je zbog njega, malo nek uzdrma Hamiltona :)

Jos jedna odlicna utrka za Haas, dokaz da je ovaj motor Ferrarija odlican, cestitke Romainu!

Sve u svemu odlicna utrka, ja zadovoljan, samo opet kazem steta za Vettela, tu nisam nikako zadovoljan!
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
kakva trka! Grozni vozač dana! Odma iza njega odlični Kimi! Vandoorne, Wehrlein....bravo dečki! Groznog u Ferrari kada Kimi ode!
Rekao sam joŔ proŔle godine, da bi one pobjede mogle napaliti Rosberga....bome i jesu, svaka čast Nico!
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bravo Kimi - Bravo Nico - Bravo Grozni - Bravo Vandorne :party:

[ link do slike ]
slika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Kimi na podiju, a nema alkohola
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Odlična utrka.
Svaka čast Haasu.
Vandorne fantastican debi. Williams se opet izbalmirao.
Ferrari i Merc su skroz blizu, a sada mi je joŔ vise zao sto je Seb odustao...definitvno trebaju to rjeŔiti.
Sve u svemu F1 nije dosadna samo ima sjebano vodstvo. :)
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 03.04.2016., 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Peta pobjeda za redom za Rosberga. Džabe Hamsti sexy lapovi u subotu kad u nedjelju nije skroz svoj. Manje swaga, gangsta stylea i tuluma, inače bi ovo prvenstvo moglo biti Rosbergovo.
They see me strollin', they hatin' :cool:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Na kraju čisto OK utrka s obzirom na razočaranje već na početku i onda joÅ” jedno od Kimija na startu. Na svu sreću Kimi nakon toga odvezao odličnu utrku i uspio razdvojiti Mercedese Å”to mi je posebno drago i zato bih volio vidjeti da oba Ferrarija odvezu kompetitivno cijelu utrku pa da onda vidimo rezultate, niÅ”ta za to čekamo Kinu. Rosberg čisto odveza utrku i čestitam mu na tome, ake već mora Merc bolje on nego Lewis :mrgreen: (koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne). Daniel opet izvukao maksimum i doÅ”ao opet do 4., Romain me opet oduÅ”evio i vjerojatno mi je broj 1 kandidat za SF sljedeće sezone. Max odlična utrka, ovaj put pehovi s timom pogodili Carlosa nažalost, volio bih da ga Perez nije puknuo na početku pa bismo imali bolju borbu između njih. Prvi bodovi za McLaren i osvojio ih nitko drugi nego mladi Stoffel - svaka mu čast, besprijekoran prvi nastup i nadam se da ćemo ga od iduće godine gledati kao stalnog vozača. Wehrlein isto sjajan nastup, ima dečko veliku budućnost!
Čekamo Kinu i nadam se da će oba Ferrarija tamo zavrÅ”iti utrku i to oba kompetitivno a ne samo jedan.
Hihihi Kimi totalno hladan i nezainteresiran za Coultharda..... Kad kaže "MUUaaaaaaahhh" onda je vrhunac nezainteresiranosti..... :mrgreen:
Lewis dosta razočaran vidi mu se po držanju i odgovorima...
Sisu (fin.)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Kimiju paŔu ove nealkoholne staze... Što je ironično za njega.
Neću raditi preveliki rezime ali pohvale ponovno Grosjeanu (Dotd), Vandoorneu i Werhleinu...

Razočaran Kimijevom startu (doduŔe i sa dobrim bi vjerovatno bio ovdje) , ultra sporim Mercesedesovim satelitskim momčadima (Williams i FI) i naravno Ferrarijevom motoru (2 utrke, dva DNF) :(
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rjeŔavaju tako Ŕto naprave joŔ jedan problem"

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Luda utrka. Å teta za Vettela. Mogao je ovdje pobijediti. Raikkonen dobar. Ferrari isto. Prednost Rosberga samo zbog loÅ”eg starta Kimija. Mogli su se ovdje nositi sa njima. Sreća za Hamiltona Å”to je ovdje prelagano prestizati. Inače bi male bodove ovdje uzeo.
Svaka čast za Haas. Odlična strategija za Grosjeana. Tri stinta na SS, pa na kraju S, i goni maksimalno čitavu utrku. JoŔ da nisu imali preloŔa zaustavljanja u boksu. Zadnji boks 8.1 sekundu. Inače svi danas katastrofalni u boksu. Samo je jedan Williams imao napočetku 2.2s, i joŔ je bilo par ok zaustavljanja. Ostalo katastrofa.
Å teta za Gutierreza. Bio je odmah iza Grosjeana, i onda problemi. Ostao je predugo u boksu. I onda ponovo uÅ”ao u sljedećem krugu.

Zanimljivo je bodovno stanje. Ricciardo treći. Grosjean ispred Vettela :D
Šteta Ŕto Ferrari joŔ nije spojio dvostruko osvajanje bodova. Ali barem tjeŔi Ŕto je Rosberg naprijed umjesto Hamiltona.

Odlične borbe ove pozadi ekipe. Čini mi se da su svi tu negdje. Samo je danas bila fora pogoditi strategiju. Manor se ravnopravno borio sa ostalima. Nisu viÅ”e sami na stazi. Svi smo predviđali da će se Force India boriti za treće ili četvrto mjesto sa Williamsom. A oni danas katastrofa. Williams neÅ”to bolji, ali ni oni nisu ni blizu vrha. Bolji danas od njih Red Bull, Toro Rosso i Haas.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
#ā€ŽPlacesAlonsoWouldRatherNotBe‬
[ link do slike ]
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
alonso5 je napisao/la:Cestitke Grosjeanu,Rosbergu i Stoffelu odlicna utrka!
Slažem se.
Dodao bih i Pascalu.
Trka srednja žalost. (Edit - bilo je tamo u sredini, od 5-6 mjesta pa naviŔe dosta borbe).
Kimi, Ŕteta zbog loŔeg starta.
Lewis bi bio opasan da nije pao na 9 mjesto nakon sudara, mada bi i tada ostao zadatak preteći Rosberga. A neÅ”to imam osjećaj da će to ove godine ići puno teže. Džaba sexy krugovi u Q3, kada već drugi put loÅ”e starta.
Force India za ne prepoznat. :facepalm:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 03.04.2016., 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaÅ” ? :rofl:
slikaslika

PAJO
Karting
Karting
Navija za: Fernando Alonso
Dobra utrka ,čestitke Grosjeanu, vozač dana ,Vandoorne odvozio odlično ,dokazao svim skepticima da je McH u sredini poretka,a ne na dnu.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Odlična utrka. Slažem se se nekolicinom ovdje.

Šteta za Seba kao i za Sainza koji je na startu odmah rijeŔio Verstapena dok mu Perez nije probio gumu i uniŔtio utrku.

Odlični Grosejan, Vandoorne, Wehrlein, Raikonnen i Rosberg.

Hamilton - Bottas po meni trkači incident i Bottas kažnjen bezveze i na ime Hamiltona. Bottas je puno bolje startao, Hamilton nije ostavio mjesta. Daleko opasnije je bilo Å”to se Hamilton vozio sa otkinutim dijelom bolida koji je pogodio HAASov bolid. Puka sreća Å”to nije iÅ”lo prema kacigi vozača i nije kompromitiralo utrku.

Ono Å”to je primjetno je da momčadi na Mercedesovim motorima osim tvorničke jednostavno nisu viÅ”e toliko konkurentne niti u prednosti nad onima drugih proizvođača. Williams nema brzine na pravcu, a Force India katastrofa od vikenda, pogotovo za Pereza. No dobro, formu Force Indie treba gledati po Hulkenbergu.

Sauber bi vrlo lako mogao postati momčad za kraj poretka ako se bolid hitno ne razvije.
"What a little star." May 26, 2012.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔