Hmmm, komentator reče da Inter i a samo jedan poraz u protekla 2 mjeseca (i to od Monze u Milanu ), tako da ovo i nije iznenađenje.
Milanu definitivno fali Leao, a i Bennacer se povrijedio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vidi se koliko je podbacio Napoli ui 1/4 finalu.. Ne zna ni Milan kako su tu gdje jesu trenutno.. Inter je poprilicno diga formu u zadnje vrijeme, rekli bi ljudi na vrijeme.. Kako je nekad znao Mancherster od Fergusona.
4 talijana u polufinalima Euro natjecanja od 8 sudionika, doduse 5 od 10 jer ima i ta konferencijska liga..
Frantic je napisao/la: 14.04.2023., 00:03
....
A ne bi me iznenadilo finale Roma - Sevilla, npr.
.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Barca i sluzbeni prvak Spanjolske. Apsolutno zasluzeno. Patila je Europa zbog lige , ali titula je tu. Nakon 3 sezone , ipak je za Barcu previse 3 sezone bez naslova.
A navijacima Espanyola se nije bas svidjelo sta najveci rival kod njih doma slavi titulu. A nije bas pomoglo i to sta ce vjerojatno ispasti u drugu ligu. Pa uletili u teren da se malo obracunaju sa svima iz Barce , ali nisu uspjeli nikoga uhvatiti
Ma sumnjam da je provokacija. Dobijes tekmu kojom si osigurao naslov , logicna je proslava na kojem god stadionu da se to dogodi.
Sumnjam da bi itko otisao sa stadiona , kao da si dobio bilo koju drugu tekmu. Ponesu te emocije i slavis
Normalno slavlje uopce nije upitno, moras slavit.. Nije da imaju 10 za redom pa ono, evo jos jedan..
Ne vjerujem ni ja da je bilo nekih situacija tipa onog Adebayora
Koja jadna partija Milana jučer. Baš mi je drago da su ispali iako sam za njih navijao. Umjesto da se otvore i barem nešto probaju u 2. poluvremenu oni uvode samo taktičke zamjene, užas. Bez ikakve želje. Potpuno nedostojno polufinala lige prvaka.
I protiv Napolija im je u obe tekme najbolji igrac bio golman ali su eto prosli jer se Napoli ukakio.. Sinoc mnogo lose.. Drugo poluvrijeme zestoki corak.. Inter na kraju neocekivano, digli su formu u pravo vrijeme..
Inter zasluženo, sinoć baš taktički i čvrsto, igrali za prolaz.
Milan baš loš, kroz svih 180 minuta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Koliko god ih ne volim prekucali su 1/4 i 1/2 finala... Zasluzeno finale.. Dns se nadam spektaklu u Manchesteru.. Ne znam sta mi je sad mrze.. Da City uzme naslov.. Da Real uzme jos jedan ili da hebeni Inter uzme kantu
Bilo je pitanje vremena.
Kakva asistencija Kevina.
Sad ako se ovi otvore, mogli bi ih napuniti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”