Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
EPL, 3 tekme i 21 gol :prcnjau:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Centar su presli i gol dali. Dosta.
Fino Alla Fine

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Carvajal je stvarno odvratan tip, a što reći o sucu koji mu nije dao bar žuti za ono namjerno guranje protivnika u reklame.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kad je City postao rukometni klub? :misli:
Ali eto, sudija im iz nekog razloga ne sudi pasivne napade.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Bit ce krvi do kraja izmedu Grealisha i Carvajala :rofl:
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Vini je životinja. Kakav igrač.
City ispod očekivanja. U uzvratu će biti svega.
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Vinicius izrastao u igračinu, kako je zamalo prodao Walkeru rainbow flick :rofl:.

S rezultatom sam zadovoljan a u uzvratu očekujem dramu i kaos :zubo: .

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Scuderia je napisao/la: 09.05.2023., 21:52 Carvajal je stvarno odvratan tip, a što reći o sucu koji mu nije dao bar žuti za ono namjerno guranje protivnika u reklame.
Sudac je jedinu stetu napravio Realu a ne Cityu. Grealish je odmah trebao dobiti zuti na početku nakon sto je odnio Rodryga, a tek Silva za ono gaženje Camavinge,a o drugom poluvremenu da i ne govorim. Opet sam zadovoljan rezultatom, u uzvratu samo prezivit prvih 25 minuta a poslije ce igrači Shitya ispuhati.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hehe, da doživim i da se navijači Reala požale na sudije. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Frantic je napisao/la: 10.05.2023., 07:25 Hehe, da doživim i da se navijači Reala požale na sudije. :mrgreen:
Pa žale se oni dosta često, bar ovi što ih ja znam. Pametniji su kad šute.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Scuderia je napisao/la: 10.05.2023., 10:47
Frantic je napisao/la: 10.05.2023., 07:25 Hehe, da doživim i da se navijači Reala požale na sudije. :mrgreen:
Pa žale se oni dosta često, bar ovi što ih ja znam. Pametniji su kad šute.
A čuj, nije da sinoć nisu imali razloga.
Silva je zaradio minimalno žuti karton za onaj đon po listu Camavinge.
S druge strane, Carvajal je takođe morao dobiti žuti kada je iznio Grealisha u reklame.
Grealish-Rodrygo, ne mogu sad da premotam film.
Što se tiče auta, ima sad ta neka analiza koja kruži po društvenim mrežama, malo mi je diskutabilna.
Prema istoj, lopta je bila vani čitav centimetar :prcnjau: :rofl:, što je ljudskom oku apsolutno nemoguće za vidjeti.
Zašto nije nišlo na VAR check?
Možda je kvaka u tome što je Real povratio posjed lopte nakon ovoga, da bi Camavinga (čini mi se) odmah imao loše dodavanje, pa je City došao u posjed, nakon čega je pao gol, jbga, ne znam :neznam:
Ruka Grealisha, ne vjerujem da bi ijedan drugi sudac u tekmi na tom nivou svirao za ono penal.

Meni je sama činjenica da su navijači Reala uopšte imali materijala da opletu po sudijama fascinantna. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Fer rezultat unatoč pogreškama suca za obje strane.
Ne vidim razloga za generaliziranje. Svi su zadovoljni jučerašnjim rezultatom.
slika

alonso5
Formula 1
Formula 1

Čovjek bez ikakve potrebe spominje to da je Carvajal trebao dobiti žuti, a prije toga Silva pravi prekršaj na Camavingi tako gdje ga kramponima udara po mišiću, isto tako Grealish odmah u 1 ili 2 minuti žestoko Rodryga diže u zrak. Ako vec govori o sudijama onda neka kaže pošteno kako je bilo, ali čovjek samo gleda ono što njemu paše.
Carvajal je zaslužio žuti ali isto tako i ova dvojica su prije njega sigurno.
Uglavnom vec sam rekao da sam zadovoljan nije City nista bolja ekipa od Reala.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma sve OK
Napisah i ja za Silvin đon.
Ovo za Grealisha stvarno ne mogu da premotam film.

Ja da sam navijač Reala ne bi bio nikako zadovoljan.
Razlog?
Real je odigrao pametno, dobro (da ne kažem odlično), a City za qrtza (napomenuh sinoć za prvo poluvrijeme, kao da igraju rukomet - kruže oko kaznenog, u drugom Real bio bolji). Braut se nije vidio čitavu tekmu.
I teško da Real može bolje od ovoga, a City sigurno može (i mora). I opet, teško da City može gore od onoga sinoć.

City je definitivno bolja ekipa od Reala (realno, najbolja trenutno) samo što to mora pokazati i na terenu. :gandalf:
Sinoć nisu.
Ima nešto i do Don Carla, a i Pep mora dokazati ne bude baš "Pep Prevara" (kako su ga znali prozivati nekada).

Samo opservacija, ovako sa strane, meni svejedno, ne volim ni jedne ni druge....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
@frantic
Zadovoljan sam iz razloga kojeg si naveo a to je da su najbolja ekipa trenutno a to sinoc nisu pokazali, odnosno Real je pokazao da se s njima moze igrati bar kod kuće jer su i Bayern i Lepzig uspjeli izvući X iz tih utakmica kući, mada je u slučaju Bayernovom vec sve bilo riješeno tada.
Opet mislim da ako iko moze dobro odigrati uzvrat i izbaciti trenutno najjaču ekipu onda je upravo to Real zbog tog šampionskog mentaliteta kojeg pokazuju u zadnjih 8,9 godina. Tako da neće biti iznenađenje ako Real prodje, a ja naravno kao navijač moram vjerovati. City je dosta gladniji u odnosu na Real sto se tiče tog Europskog trofeja kojeg dugo dugo vremena love a ja se nadam da ce i nakon sljedeće utakmice ostati za njih taj ne ostvareni san.
Sto se tiče Pepa ja ipak mislim da je dosta podbacio sa ekipom sto se tiče Europe, jer odkad je u Cityu a mislim da je to od 2016 (nisam točno siguran) samo jednom je bio u finalu a s obzirom koliko je novca imao na raspologanju i da je praktički dobivao igrače kakve zeli mislim da je to jako jako malo, i mene zapravo čudi kako on vec nije bivši,a prije toga i sa Bayernom nije imao nikakve rezultate u Europi. Vodio je dosada 3 ekipe u karijeri ali kakve 3 ekipe i samo je s Barcelonom imao te Europske rezultate. Necu reći da je prevara ali mogao bi otići u neki manji klub sa manje novca pa da se tamo pokaze. Sigurno je kvalitetan trener ali mislim da ih je bilo i da ih ima boljih od njega.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Isto kao npr. Zidane. Prvi klub koji je vodio je bio Real , osvojio sve sta se moze. Zar netko misli da ce mu sljedeci klub biti neki Leicester ,Nantes ili Villareal ? Cisto sumnjam , uzimati ce jedino top klubove u ligama.
Naravno , jos neznamo koga ce sljedeceg uzeti , ali logicno da nece srednje klubove.
Tako je i Pep uzeo Barcu , osvojio sve i logicno da ce ici u najjace klubove ako ga traze. Nece nitko uzeti namjerno srednji klub samo da se dokaze.

Da se razumijemo , ne smatram ja Pepa da je top trener svih vremena za sad. Samo razmisljam logicki , kako bi ja ili bilo tko od nas napravio. Kad te kao igraca ili trenera traze najveci klubovi i srednji u isto vrijeme , tko bi se odlucio za srednji klub :)
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma meni je više Zidane za nadimka "prevara", nego Pep.
Bez obzira na trofeje, mislim, svaka čast, ali.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Imam ogroman respekt prema Pepu bez obzira što nije uzeo LP nakon Barcelone.
Po meni je on najbolji trener ikada za osvojiti domaću ligu.

City po meni nije baš toliko puno jači od Reala. Real je dosta podcijenjen valjda zbog LaLige. Imaju odličnu kombinaciju mladih i starih igrača sa najboljim golmanom na svijetu. I ono najvažnije ludim pobjedničkim mentalitetom.
Jedva čekam uzvrat.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Edin i Henrikh :rofl: :rofl:
Cirkus
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Dzekson prekaljeni majstor!! Inter puno puno bolji trenutno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡