Red Bull Racing
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
I dalje je to nejasno napisano...malo spominje da imaju manji nagib krila, pa onda spominju da je trik u krilcu iznad ovjesa, pa onda da se tu nešto miče....
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.racefans.net/2023/03/31/hor ... -comments/
Haha koji klaun. Christiane još nije prvi april. Uranio si.

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Kako to da Wolfa nikada ne nazoveš klaunom a baljezga iste gluposti?Dani je napisao/la: 31.03.2023., 11:03 https://www.racefans.net/2023/03/31/hor ... -comments/
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Da znam da je tamo otišao bi pogledati, ali to je totalni stealth. Gdje je i tko objavio da je bolid tamo?CowboyT90 je napisao/la: 06.04.2023., 18:05 Super Konzum Radnička, izložen prošlogodišnji boolid.
Iznenadio me manjak zainteresiranih. Očekivao sam da će više ljudi doć i pogledati, slikati se, a ono ćorak.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Čudno da baš nikakve obavijesti o tome.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CowboyT90
- Karting
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
https://postimg.cc/gallery/0Kg45cL
Evo fotke da se uvjerite.
Ja radim tamo blizu pa sam slučajno naletio. Ali da, nigdje nikakva obavijest.
Evo fotke da se uvjerite.
Ja radim tamo blizu pa sam slučajno naletio. Ali da, nigdje nikakva obavijest.
‘Leave me alone, I know what I am doing!’ - Kimi Raikkonen
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni je još prekjučer izašao promo video na TikToku, ali koliko vidim, nisu ništa stavili na ostale društvene mreže
https://www.tiktok.com/@redbullhr/video ... 7055699226

https://www.tiktok.com/@redbullhr/video ... 7055699226
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
stavit cu ovdje posto se tice i seba i maxa a i rbr-a.
seb za rbr ima 44pp i 38 pobjeda dok max ima 22pp i 37 pobjeda
mislim, sjecam se onih godina i da je seb uglavnom pobjedjivao sa pp. odmaglio bi naprijed u prva 2-3 kruga i kruzao sazom a i nema pobjedu izvan top4 na startu i toga sam svjestan ali da je max ovoliko nakupio je startajuci sa pp me ipak iznenadilo!
svaka mu cast na tome sto je je!!
seb za rbr ima 44pp i 38 pobjeda dok max ima 22pp i 37 pobjeda

mislim, sjecam se onih godina i da je seb uglavnom pobjedjivao sa pp. odmaglio bi naprijed u prva 2-3 kruga i kruzao sazom a i nema pobjedu izvan top4 na startu i toga sam svjestan ali da je max ovoliko nakupio je startajuci sa pp me ipak iznenadilo!
svaka mu cast na tome sto je je!!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
da, itekako je. stvarno odlican omjer. Pogotovo kada se usporedi sa vettelom sto pokazuje i koliko je rbr bio jak onih godina. bilo bi jos izrazenije da je umjesto MW sjedio neki bolji vozac i tom bolidu iako bi vjerojatno seb tada imao pokoji naslov manje a netko drugi pokoji vise
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
E vidiš, tu se već ne slažemo.zelot je napisao/la: 08.04.2023., 23:51 da, itekako je. stvarno odlican omjer. Pogotovo kada se usporedi sa vettelom sto pokazuje i koliko je rbr bio jak onih godina. bilo bi jos izrazenije da je umjesto MW sjedio neki bolji vozac i tom bolidu iako bi vjerojatno seb tada imao pokoji naslov manje a netko drugi pokoji vise
Ne branim Vettela ali parne godine njegovih titula (ili njegove neaparne titule) su bile sve osim šetnje do naslova. Pa 2010. su 4 vozača ušla u zadnju trku sa matematičkim šansama. A za 2012. mnogi će reći da je Mcl bio al pari bolid (ako ne i bolji), iako je Ferdo bio glavni konkurent (a ne zbog, objektivnih i subjektivnih stvari, vozači Mclarena), a te godine je na početku zadnje trke "ostao" bez titule, sa onim izvrtanjem.
2011. i 2013. su skroz druga priča.
E sad, prošla sezona odnosno njena druga i treća trećina je podsjetila na 2011. i 2013., a po svoj prilici i ova sezona će u mnogome podsjećati na te dvije sezone.
Dodajmo i to da je Max tip vozača koji je (na stranu brojevi) bolji u trci nego u kvalama, odnosno Seb je bolji u jednom krugu nego Max.
To da Seb ne bi osvojio 4 titule u nizu da su mu timske kolege bile Alonso ili Hamilton, vjerovatno ne bi.
Isto možemo reći i za Hamiltona, da sigurno ne bi osvojio 6 titula u 7 godina da su mu kolege bile Vettel ili Alonso.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.