@Ferrari & Co, naravno da se sjećam. Lijepe uspomene gajim iz tog perioda. Prelijepe …
Što se tiče amnezije, prije bih rekao da vas ekipu hvata kolektivna amnezija. Vidim kako si onako usput ubacio i 2018. u listu. Ni 2019. ne može stati u tu neku dominantnu listu (vjerovatno imate amneziju na odnos snaga prije direktive

), ali eto u njoj je bar bio taj slučaj gdje je na starom hardu Hamilton ostvario najbrži krug.
Ne znam samo čemu to pitanje? Replika @Pastor je bila samo da mu pokažem koliko smiješno izgledaju te izjave da RB sada nije dominantan nad ostalim. Dominantni jesu, ali ne kao Mercedes iz 2014-2016. Onako na prvu liči mi na dominaciju W11.
Ali ja nisam nigdje ponavljao vaše riječi iz predhodnih sezona. Ljudi dominiraju i svaka im čast na tome. Nije RB tome kriv, nego Mercedes i Ferrari.
Što se mene tiče, nek uživaju dok traje. Meni je i dalje navijati kako navijam, za vas ne znam
A sad pitanje za vas generacije koje ste došli u F1 i počeli navijati za Ferrari u eri Alonsa i Vettela.
Sjećate li se vi vaših komentara, kako je Mercedes igrao prljavo, jer je zavrtao motore 2014. da sakrije koliko je dominantan?
Gdje su vam sad ti komentari za RB?
Ili eto tajni test, na koji ste se vadili 8 sezona

, gdje su sad slični komentari za RB pa da se poveze ova dominacija sa kaznom za kršenje budget cap?
Ili vas je uhvatila amnezija, ili je samo Mercedes rezervisan za to?