Aston Martin

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Možda čujemo: Felipe, Fernando is faster than you. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
U svakom slucaju zanimljivi dani za Aston Martin. Naslovnice ih pune od nevjerojatnog hypetraina pa sve do novosti o Strollovoj nesreci ili spominjanja Vettela dok se nije Drugovich potvrdio. Za dobrobit svacijih zivaca unutar Alonsove i Aston Martin fan baze nadam se barem solidnom predstavljanju na prvoj utrci sezone…

Unutar tima trenutno se dosta suti, ali i blago podijeljena atmosfera. Alonso na nekoj pressici ako se tako moze nazvati (ili lakse receno intervjuu) s nazirucim osmijehom spominje bolji long run pace Astona od Ferrarija dok Mike Krack s druge strane upozorava na slicnu situaciju od prosle godine i govori kako su prekonocna cuda nemoguca te je njihov cilj bio napraviti samo korak unaprijed u odnosu na 2022.

Slagao bih kad bih rekao da ne uzivam u ovom hypeu Alonsovaca, usporedbe s proslim vremenima i spominjanje koincidencija i slicnosti sa danima kada je Alonso pripadao vrhu, ali vjerujem da je u sezonu bolje uci s onim ocekivanjem i misljenjem kojeg sam imao pocetkom kolovoza prosle godine - da ce biti krs.

Preostaje samo docekati tu subotu i vidjeti tko je na kraju bio u pravu. Jesu li kalkulacije drugih timova i navijaca bile zaista prave ili je ovo bio highlight Astonove sezone

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Za mene je ovo highlight Aston Martin sezone.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ma bit će AM dobar ove godine. Četvrta ekipa sa ponekim podijem. Malo mi je i drago za Alonsa da napokon ima neki bolid vrijedan njegova imena. Po meni je odradio svoju karmu, neka i njemu konačno krene nešto.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ja mislim da će ozbiljno namučiti sve osim Red Bulla. Odnosno Maxa, jer mislim da će Alonso završavati i ispred Pereza. A mislim da će imati i bolji razvoj barem od Ferrarija, što se tiče ekipa iz vrha.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Aha........ :facepalm:

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Alonso je vozac koji je vozio bolide sa svim motorima od pocetka turbo ere ako se ne varam. Sto se tice Astona, uvak na testiranju bude ta jedna ekipa oko koje se podihne hajp pa posle u sezoni prdne u cabar. Ne delu je mi da je AM upravo ta ekipa ali realno nista jos ne znamo osim da RB izgleda dobro.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Iako sam prema AM mlakih osjecaja ali zbog Mr. 120% bih volio da budu dobri i da uzme koje postolje ili pobjedu negdje :)

pigmalion
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 28.02.2023., 12:34 Iako sam prema AM mlakih osjecaja ali zbog Mr. 120% bih volio da budu dobri i da uzme koje postolje ili pobjedu negdje :)
Nitko sretniji od mene,........ ali.......... :misli:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Gilles je napisao/la: 28.02.2023., 11:56 Alonso je vozac koji je vozio bolide sa svim motorima od pocetka turbo ere ako se ne varam. Sto se tice Astona, uvak na testiranju bude ta jedna ekipa oko koje se podihne hajp pa posle u sezoni prdne u cabar. Ne delu je mi da je AM upravo ta ekipa ali realno nista jos ne znamo osim da RB izgleda dobro.
Magnussen isto - 2014. Mercedes, 2015. Hondu, 2016. Renault i nakon toga samo Ferrari.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jos malo zanimljivih hype podataka…

RED BULL
1.38.99 - Bahrein GP 2022.
1.38.46 - Test 2023.

FERRARI
1.38.84 - Bahrein GP 2022.
1.38.71 - Test 2023.

ASTON MARTIN
1.41.91 - Bahrein GP 2022.
1.38.71 - Test 2023.

Vjerujem da se radi o usporedbi prosjecnih vremena s proslogodisnje utrke i prosjecnih vremena simulacije utrke s ovogodisnjeg testa. Jasno je kako uvjeti nisu bili vjerojatno isti i da tko zna koliko parametara utjece te ce utjecati na realnu sliku, ali svakako ohrabrujuci podaci za sve fanove.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Bilo bi prejako da se Aston Martin umiješa ali mi to nekako djeluje nerealno koliko god Alonso bio bolesno optimističan

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Stroll je došao u Bahrein i, ako prođe medicinski pregled, ipak će voziti on, a ne Drugovich... :(

https://motorsport.nextgen-auto.com/fr/ ... 79467.html

Pastor
Formula 1
Formula 1
Imaju još ovakvih detalja koje niko do sada nema.
slika
Ne treba gledati gdje su bili prošle godine i reći da je nemoguće da su ovako dobri. Treba pogledati šta imaju ove godine, a ono što imaju mnogi će sa pažnjom pratiti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
dmj je napisao/la: 02.03.2023., 10:24 Stroll je došao u Bahrein i, ako prođe medicinski pregled, ipak će voziti on, a ne Drugovich... :(
Ja mu ne bi dao dozvolu da vozi. Jucer je i pokazao zasto..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
Još mi je smiješno predviđanje ono kao za sad su dobri. Za sad su tu gdje jesu, ali kasnije mogu postati još opasniji za ove koji misle da su pretplaćeni za vrh. Sa više vremena za razvoj, i sa očito pametnom ekipom koja dobro razumije ova pravila.

Za Strolla, ništa neobično da teško izlazi iz bolida nakon dužeg vremena. Bitno je da prođe test izlaženja iz bolida odmoran. To svi trebaju da prođu, jer tada se vrši testiranje. Po toj logici bi još nekima trebalo zabraniti da voze. Hamilton lani u Azerbejdžanu. Kažu da se i Debris lani mučio... Bilo je još vozača koji su bili iscrpljeni, na primjer kada ne dobiju piće...

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
https://youtu.be/17h_6-mEfRQ

Velik napredak,bit ce da je Dan Fallows vec imao ideju u kojem ce smjeru 2020 RB krenut ili je mozda Neweyu ispala njegova biljeznica pa je to ovaj prekopiro negdje!!! Uglavnom bravo za Aston!! Da nema Strolla tamo ,ne bi se cudio da Hamilton predje za koju godinu..
Engine mode 11!
Position 5!

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Alonso
https://www.gpfans.com/en/f1-news/10283 ... in-podium/
Neka neka, znači da ih je Aston barem malo zabrinuo... :koska:
You should never underestimate the predictability of stupidity

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
zanimljiv mi je dio o alonsovim mapama motora, oko 5 i 20.
https://www.youtube.com/watch?v=55Pli0S7YVc
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡