Ala je ovaj Liverpool šupalj ove sezone
Propali k'o žeton
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 23.02.2023., 20:26
Ali za pola sata ide sudar titana
Inonda dodje debil i unisti tekmu..
Turpin?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vise mi nije bitno ni jel bilo za penala nego vise sta je taj kreten mislio napravit...
Ni iz cega ide radit kontakt, poprilicno sterilna situacija, brutalno nepotrebno..
Mene najvise izenrviralo hebeno skakutanje kod izvodenja penala. Koliko navijam za Barcu ali nebi mi niti malo bilo krivo da je De Gea to skinuo. Kako ta skakutanja jadno izgledaju. Prvo nogometna velesila Jorginho , pa Bruno , pa Lewa. Sta ce svi pocet izvodit penale kao pederi
Ma bilo je kontakta.
Jes' da je onako, potanak kontakt.
Meni opet smeta, ako je kriterij takav, što ne dosudi faul nad Rashfordom tik ispred 16, pri rezultatu 0:0.
Pođoh osut paljbu po Fredu.
Suzdržat ću se, zasad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ma budala...Za par odgojnih i mjesec dana bez place..
Za mene to sve svileno..
Haha..Bas i ja pomislio, od svih ljudi, Fred ga metne ovako, kada treba...
AlkY je napisao/la: 23.02.2023., 22:04
Mene najvise izenrviralo hebeno skakutanje kod izvodenja penala
Kad nemas vica u igri, moras nesto izvodit da se izdvojis
I meni je bzvz ..
A ovo skandiranje nisam primjetio, zujo sam nes ali i za to
A Fred na speedu u drugom dijelu..
Ja navijam za Utd... Iz novcanih razloga
Za sve je kriv Turpin.
Iznervirao je Bruna sa onim olako dosuđenim penalom.....
Šalu na stranu, pretjerao je i trebalo bi da se pripazi, sad kad ima karton.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Koliko ja pratim , vise manje ne postoji na terenu od kad je dosao u United. Naravno , par tekmi mu se poklopi da nesto napravi. Ali 90 posto vremena od kad je dosao je samo trosak za klub.