Nogometni chat

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Umro Pele. Počivao u miru legendo.
slika

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
RIP legendo

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ustat pa reći Edson Arantes do Nascimento Pelé :klanjam:
RIP kralju
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Velikan nogometnog svijeta. RIP

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Da se dohvatim Alvara Morate.. Sramotno gdje je nogomet dosa..Frajer slomi kicmu nekom beku( driblingom da ne bude zabune) udje u 16, proda fintu pukne po golu, frajer blokira ( kasnije to udje u gol), Morata se slozi na pod drzeci "bolan" glezanj, place.....
Kad je skuzio da je gol, skocio kao pjetlic koji te zeli napast da bi proslavio gol.
Ne znam zasto se ovo ne kaznjava... Sramota sta je prihvatljivo u sportu na toj razini..
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
CrashOverride je napisao/la: 30.12.2022., 14:08 Da se dohvatim Alvara Morate.. Sramotno gdje je nogomet dosa..Frajer slomi kicmu nekom beku( driblingom da ne bude zabune) udje u 16, proda fintu pukne po golu, frajer blokira ( kasnije to udje u gol), Morata se slozi na pod drzeci "bolan" glezanj, place.....
Kad je skuzio da je gol, skocio kao pjetlic koji te zeli napast da bi proslavio gol.
Ne znam zasto se ovo ne kaznjava... Sramota sta je prihvatljivo u sportu na toj razini..
Žuti za simuliranje i protivniku lopta, samim time poništen i gol. Eto kako bi se to trebalo rješavat, nogomet postaje sve negledljiviji zbog ovoga
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Slazem se sa prijedlogom.. Dobra ideja..
Lagano kopni gledanje.. Prije sam stvarno gleda sve i svasta.. Dns mi to sve postaje fake i muka mi lagano.. Gledam jos dosta ali manje nego prije..
Fino Alla Fine

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Ili samo postaješ stariji pa ti se ne da pa sam ispratiš rezultate :lolz: Gledao sam i ja prije sve moguće, danas većinom pratim HNL i s vremena na vrijeme LP.

Edit: Jel itko možda prati ovaj Wrexham? Klub Ryana Reynoldsa i Roba McElhenneya il kak se već piše koji su kupili klub prije dvije godine nakon što su se nabrijali na mogućnost promocije u više lige. Trenutačno igra u engleskoj 5 ligi, a žele ga dofurat u Premiership :bonk: :bonk: :rofl: Real life Football Manager.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Da.. Pravi manager.. Klub valjda ima 160 godina.. Ne kuzim bas previse njihov sistem, doduse nije da sam se i trudio istrazit.
Iz Walesa su, igraju u nekom rangu engleske lige a natjecu se u veslkom kupu, itd.... Sam Wales ima i svoju ligu.. Ne znam jel klub sam bira gdje zeli igrat..
Fino Alla Fine

Yilla
Karting
Karting
Ne ne, Wales dijeli sve s Engleskom, i kup i lige, možda imaju neku neslužbenu svoju. Ostale zemlje UK-a imaju svoje lige, ovi ne. A Engleska isti sistem kao i kod nas, samo kaj imaju 5 profesionalnih liga u odnosu na našu 1 🤣. Nazivi su malo čudni pa to može biti malo zbunjujuće ali u principu su oni sad u 5 ligi i trenutačno su 2. Prošle godine isto bili 2 i ispali u playoffu za višu ligu, čini se da ih i ove godine čeka ista priča 🤣

Ima show Welcome to Wrexham koji prikazuje behind the scene kluba otkad su ga kupili i borbu za promociju, super serija.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mislim da imaju svoju sluzbenu ligu..A kako neki biraju gdje ce igrat, ne znam..
Znam engleske nize razrede, nekad se u manageru sve znalo, u najsitnije detalje..

Edit. ulozio sam 10 sekundi da zguglam...Cardiff, Swansea i spomenuti Wrexham igraju pod FA zato sto su osnovani prije nego je postojala welska liga 😎

Na seriju bacim oko..Da naucim nesto o novim prvacima engleske 😎
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ne sjecam se da je igrac dao dva autogola u jednom poluvremenu...
Faes...
Prvi ajde nekako...
Drugi ko da se kladio...
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nobody cares :chill:
Fino Alla Fine

Yilla
Karting
Karting
Biuk u MLS. Kad misliš da si vidio sve od Hajduka :bonk: :rofl:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
CrashOverride je napisao/la: 30.12.2022., 22:27 Nobody cares :chill:
500 milijuna eura za kraj karijere, Ronaldo svakako cares. U svakom slučaju bolji transfer od Biuka :zubo:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 31.12.2022., 09:00
CrashOverride je napisao/la: 30.12.2022., 22:27 Nobody cares :chill:
500 milijuna eura za kraj karijere, Ronaldo svakako cares. U svakom slučaju bolji transfer od Biuka :zubo:
Salty :chill:
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Lazoh najjaci sudac u povijesti nogometa :klanjam: :klanjam: :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la: 31.12.2022., 15:42 Lazoh najjaci sudac u povijesti nogometa :klanjam: :klanjam: :klanjam:
Nije valjda ostetio Barcu ?
Fino Alla Fine

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 31.12.2022., 16:12
Mr.Spaceguy je napisao/la: 31.12.2022., 15:42 Lazoh najjaci sudac u povijesti nogometa :klanjam: :klanjam: :klanjam:
Nije valjda ostetio Barcu ?
Danas je pokazao 15 kartona, od čega dva druga žuta plus jedan crveni je naknadno poništio. Frajer je u zadnje dvije utakmice podijelio jedno 30tak kartona.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡