Dobar njuh imaš.Iceman je napisao/la:Ne vjerujem da će itko od njih dvojice letiti iz F1 ako jedan drugog pobijedi. Po meni stvara se jedno novo rivalstvo koje će ključne figure u F1 gurati (tipa Bernie, pa ekipa RB, pa onda svi oni ostali koji se trgaju za jednog od njih dvojice). Osim što se radi o vrhunskim talentima, ovo je čisti PR. O čemu mi pričamo nakon GP Australija? Ferrari vs Mercedes i Sainz vs Verstappen.... Po meni obojicu će se gurati u paketu. Svakako bi bilo dobro za F1 da obojica prije ili kasnije voze za top momčad i da se bore za naslov. Već nekako njušim da će dobar dio ekipe koji navija za Alonsa navijati za Sainza, a ovi koji navijaju za Vettela (evenutalno Hamiltona) navijati za Verstappena.
VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
uz Lewisa, Daniela i Romaina za koje navijam tu je i Sainz nasao mjesto. I bojim se za Verstappena, jer ako Carlos uveže svoje perfektne kvali krugove sa konstantnoscu u utrkama, msm da bi mogo nakantat Maxa laganini...
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel
Navijam za Vettela, a od ove dvojice za Sainza. Navijao sam za starijeg Sainza kad je vozio u Dakkar reliju. Zapravo još uvijek vozi. A bogami i Jos mi je bio omiljeni vozač od ovih iz malih ekipa. Kao i Arrows, tim za koji je vozio. A što se tiče sinova, meni je barem važna i ljudska kvaliteta. A smatram da je Sainz bolji čovjek. Barem za sad. Ko zna kako će se Josov mali ponašati kad odraste...Iceman je napisao/la:Ne vjerujem da će itko od njih dvojice letiti iz F1 ako jedan drugog pobijedi. Po meni stvara se jedno novo rivalstvo koje će ključne figure u F1 gurati (tipa Bernie, pa ekipa RB, pa onda svi oni ostali koji se trgaju za jednog od njih dvojice). Osim što se radi o vrhunskim talentima, ovo je čisti PR. O čemu mi pričamo nakon GP Australija? Ferrari vs Mercedes i Sainz vs Verstappen.... Po meni obojicu će se gurati u paketu. Svakako bi bilo dobro za F1 da obojica prije ili kasnije voze za top momčad i da se bore za naslov. Već nekako njušim da će dobar dio ekipe koji navija za Alonsa navijati za Sainza, a ovi koji navijaju za Vettela (evenutalno Hamiltona) navijati za Verstappena.
A što se tiče budućnosti, Vettel je odavno u F1, i ima 4 titule i to sve. Ali je još uvijek mlad, i ima još dosta godina pred njim u F1. Vjerujem da sljedeći vozač za kojeg ću navijati neće biti nijedan od te dvojice, nego neko ko će tek ući u F1 za nekoliko godina. Možda Mick Schumacher, na primjer.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
dada.. super za pogledat sažetak utrke preko onbord kamere
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Cijela galerija vam je na LINKU.

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Cijela galerija vam je na LINKU.

- HeatBlast44
- Baniran
treba nekad pogled bacit, sta ima veze
[ link do slike ]

- vlado Verified
- Formula 1
Iceman mudro zbori. Uz to nose zajebana prezimena oceva. DNK.
A fotke su ekstra. Cude me dlakave noge LH. Kako njega maseri, fizioterapeti ne vole
Lewis, stari mazohista heheh
Narukvica mi se svidja.
A ove nove okvire koje fura... neki od njih su ustvari jako povoljni. Ako nekoga zanima.
A fotke su ekstra. Cude me dlakave noge LH. Kako njega maseri, fizioterapeti ne vole

Narukvica mi se svidja.
A ove nove okvire koje fura... neki od njih su ustvari jako povoljni. Ako nekoga zanima.
No!
- buby070601
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
Kad tad će Lujo će Lujo voziti ferkana; )
p.s pozdrav svima...
p.s pozdrav svima...
- HeatBlast44
- Baniran

- Lady
- GP3
Mislim da baš i nije bila 'ista' situacija.....Ferrari1345 je napisao/la:
E kolega, istu situaciju smo imali u Mađarskoj 2015
"I had a good start, but got stuck behind a Williams.
"When I tried to overtake him I asked to go for the undercut, but they didn't give it to me.
"I don't know why, but they gave it to Max who was behind me.
Evo team radia iz Mađarske 2015:
[ link do slike ]
Ne vidim iz team radia da je Sainz tražio box, a u isto vrijeme Max govori kako je zaglavio, te mu inženjer govori da Sainz ima još jednu šansu...... i, postojala je opasnost da ih prestigne (pogotovo Maxa) Alonso koji se približavao. Zatim, u boxu je Sainz baš zbog čekanja na prolazak Alonsa zapeo na 6 sekundi i tako izgubio svoje pozicije......

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ja bi rekao da je "ista"... U obadva slučaja je došlo do nesporazuma između vozača i Team Radija što je rezultiralo undercatom "drugog" vozača i pobunom prvog vozača

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Lady
- GP3
Gledajući tako da, istina, došlo je do nesporazuma...., ali, u Mađarskoj je barem Max iskoristio najbolje šta je mogao i stigao 4 na cilj, dok ovdje u Australiji su obojica zapeli iza Williamsa i završili 9 i 10, dalje od svojih mogućnosti.
Evo i team radia iz Australije...... vrlo interesantan.....
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/03/23/2 ... nscript-2/
Evo i team radia iz Australije...... vrlo interesantan.....

http://www.f1fanatic.co.uk/2016/03/23/2 ... nscript-2/

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/713816742535892992

- HeatBlast44
- Baniran
kako da ugasim alarm haha mogu mislit kolko je to islo na zivac dok vozi 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Završio je bolje nego Alonso...Majki2111 je napisao/la:I opet završio iza njega...hattrick je napisao/la:https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/713816742535892992
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- PAJO
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakve sad Alonso ima veze sa timMrDoomroom je napisao/la:Završio je bolje nego Alonso...Majki2111 je napisao/la:I opet završio iza njega...hattrick je napisao/la:https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/713816742535892992
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk