Hvala Seb za sve!

Zlobnici bi rekli Karma.pero iz bukurešta je napisao/la: 20.11.2022., 15:33 Pereza sjebala ona borba sa Hamiltonom jedan krug previše
Otprilike
Malo mu je odmogao i Gasly kada je ganjao Albona, Checo je baš tad naletio na njih. Gasly je imao otvoren DRS, a Williams je ionako vrlo brz na pravcu.Multi 21 je napisao/la: 20.11.2022., 15:42 Perez danas 2 krucijalne greške pri pretjecanju Seba i Hamiltona.
Mislim da je Ferrari za sve najvece razocarenje s obzirom na pocetak! Ali na žalost ne i iznenadjenje!jenson je napisao/la: 21.11.2022., 12:34 @Alky još da se Vettel ne oprašta, teško bi se i 5 stranica skupilo
Neopisivo sam razočaran sezonom, iako same utrke i nisu bile loše, pogotovo u prvom dijelu sezone. Najviše su me razočarali McLaren i Alpine, jako slabo za ekipe koje bi htjele nešto više. Nadam se da će sljedeće sezone prva tri tima ući s podjednakim bolidima, a ako već bude dominacije, bar da ne bude Red Bull jer Perez nema šanse kraj Maxa. Moglo bi bit papreno u Mercedesu
Kad se Alonso opraštao, Seb je izjavljivao da će se vratiti, i u onim oproštajnim porukama rekao vidimo se uskoro, ili tako nešto. A sada Alonso isto izjavljuje za Seba. Nadam se da će i on biti u pravu za Seba, kao što je Seb bio u pravu za njega.Lux14 je napisao/la: 20.11.2022., 18:36 Danke Seb!
Samo mi je žao da nije bilo scena na startno-ciljnoj kao kad se Nando prvi put povukao...