Kvizovi
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Ništa mi ne znače njihova imena.
Shodno tome nadam se da će neko drugi znat odgovor.
Shodno tome nadam se da će neko drugi znat odgovor.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
A dobro, Javer je vrlo opskuran, Grignard ima jedan start, jedino je Paco Godia netko koga bi ozbiljniji fan F1 trebao poznavati, dva četvrta mjesta 1956., na Nurburgringu i u Monzi.
Ali sva trojica su dio vrlo male skupine ljudi koji su imali čast u utrkama voziti za jednu legendarnu marku.
Ali sva trojica su dio vrlo male skupine ljudi koji su imali čast u utrkama voziti za jednu legendarnu marku.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Malo kopajući po internetu, Francuz je vozio Delahaye, a Juan Jover i Paco Godia Delage.
Delahaye je u nekom trenutku kupio Delage.
Ima li veze s ovim?
Ima li veze s ovim?
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
To sam i ja natuktnuo jučer.Osella je napisao/la: 09.11.2022., 18:29 Malo kopajući po internetu, Francuz je vozio Delahaye, a Juan Jover i Paco Godia Delage.
Ima li veze s ovim?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Uz malo više kopanja po internetu, Pegaso je jedno vrijeme (taman u ovom razdoblju) proizvodio sportske automobile. To bi trebala biti ta marka. 

Lasciatemi guidare...
-
dmj
- GP3
Zato sam i stavio ovo kao primjer pitanja kakva si postavljamo na jednom vrlo specifičnom kvizu...
Na kojem sam, primjerice, u posljednjih nekoliko dana odgovarao na pitanja o vozačima iz gradova koji su imali srednjevjekovna sveučilišta ili na bazi 18 datuma rođenja trebao dokučiti da je riječ o listi svih europskih F2 prvaka.

Na kojem sam, primjerice, u posljednjih nekoliko dana odgovarao na pitanja o vozačima iz gradova koji su imali srednjevjekovna sveučilišta ili na bazi 18 datuma rođenja trebao dokučiti da je riječ o listi svih europskih F2 prvaka.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Daj neki primjer pitanja iz auto trka na koje nisi znao odgovor.

Da vidimo kako to izgleda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
Evo, ne da mi se prevoditi... 
During the "Screamers' Era", there were several F3 races in minor circuits, even in countries beyond the Iron Curtain. In one of those races, there were 16 entrants and only one of them drove in F1, even if his fame was acheived in another widely famous championship. The aforementioned driver has a photo of that race on one of his books and said the tarmac was so bad like sandpaper, as it destroyed the tires.
Which is the driver and the circuit I am talking about?
Ovo sa željeznom zavjesom je mamac, nije staza bila ondje nego u zapadnoj Europi

During the "Screamers' Era", there were several F3 races in minor circuits, even in countries beyond the Iron Curtain. In one of those races, there were 16 entrants and only one of them drove in F1, even if his fame was acheived in another widely famous championship. The aforementioned driver has a photo of that race on one of his books and said the tarmac was so bad like sandpaper, as it destroyed the tires.
Which is the driver and the circuit I am talking about?
Ovo sa željeznom zavjesom je mamac, nije staza bila ondje nego u zapadnoj Europi