Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nikad čuo za Luisa Fontesa
Ali, sve se da izgooglat
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
A naravno, Luis Fontes nikada ne bi bio samostalno pitanje, mada je njegova priča vrlo zanimljiva. Pisao sam svojedobno o njemu u Autoreviji...
Što se Nuvolarija tiče, naravno da sam se referirao na poznatu štoriju kako organizatori VN Njemačke uopće nisu imali spremnu talijansku himnu, pa je Tazio izvadio gramofonsku ploču koju je ponio sa sobom...
Ako vam se čini da su pitanja koja postavljam ovdje teška, evo jednog koje sam upravo stavio na jednom vanjskom kvizu.
Što od svih vozača koji su nastupili u nekoj F1 utrci Svjetskog prvenstva zajedničko imaju samo Georges Grignard i Francisco Godia-Sales - pored toga da su debitirali na VN Španjolske 1951? Ako računamo i one koji su bili prijavljeni za neku utrku, ali nisu nastupili, onda je uz njih treći i Juan Jover.
Da parafraziram Kolumba: ništa nije teško ako znaš odgovor.
Ja naravno ne znam, da nisu sva trojica imala priliku u novinama pročitati vijest o svojoj smrti?