Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
[tweet][/tweet]

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Vettel: "No one will remember me."

https://www.astonmartinf1.com/en-GB/new ... emember-me

Odličan intervju/članak vrijedan čitanja i možda objave @Vetma ?
"I once heard someone say, 'You will only be remembered until the last person who remembers you dies.'

"Let me put it this way: the UK has a new king, but he's not the first King Charles – there were two more before him. Do you remember them? Probably not. There's a limit.

"There will probably come a point when no one will remember me. Nothing lasts forever."
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Prejak komentar sa Reddita, svega ovoga se i ja sjećam vrlo dobro.
Main things I'll remember? Totally subjectively?

1. Melbourne 2010 qualifying. 100.001%.

2. Bahrain (edit; thanks) 2018, 'these tyres were done! They were **done!**' What a win.

3. Singapore 2013, so fast people thought he had to be cheating. Similarly, Japan 2013 - everyone remembers the winning streak but folk forget that he had to *fight* for a few of those. He nicked a couple, and I think the deserved streak will last for years.

4. 2012 - seemed out of it completely. One win for our double world champion from March to September. Then four on the trot. Killer stuff when it mattered. Then to save the day *twice* at Brazil and Abu Dhabi? He can't be accused of not racing.

5. Going toe-to-toe with Hamilton in 2017/2018. Cracked a bit, but gave good.

6. 2010 into 2011 - only guy to visit Pirelli before their first season. Every detail.

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Jebeš mu mater ako neću plakati kada dođe Abu Dhabi. Ne mogu vjerovati da lik ide u mirovinu, a čim namiriše rezultat eto ga na 110%.

Kakav gubitak. Strašno.
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Falit će u svakom smislu.
Norbert Vettel said he can‘t believe that Seb is retiring himself. He said that if it was only driving, Seb would have driven for more years but there is a lot stress off track etc.

Asked Sebastian Vettel whether he would consider coming back from retirement next year if a team is in need of a reserve driver for one race.

Seb's answer: "Only if it's Suzuka!"

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
grande Seb! kakva voznja! :dance:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Mogao je komotno ostati još par godina na gridu. Ima on dosta još vatre u sebi pogotovo u ovakvim situacijama kada namiriše krv.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A šteta. Recimo mislim da bi on jako dobro došao McLarenu. Tko zna kako će se Piastri snaći. A Vettel je ove sezone sa tim McLarenom mogao biti jednak sa Norrisom. U to sam uvjeren. Mislim da je njemu motivacija skroz pala nakon 2019. I onda par godina nekonkurentnog bolida i ode sve k vragu. Zato skidam kapu Alonsu na motivaciji.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Veselio sam se kad je išao u Aston Martin jer je to značilo da ostaje. Nerealno ga je ikad više očekivat na gridu, a posebno ne u dostojnom bolidu.

Kako god, veliki vozač, jedan od i dalje boljih na gridu. Ne vjerujem da je u Aston Martinu našao ikakvu sreću.

Dao je puno sportu, ostvario impresivnu karijeru, na all time listi velikana je zabetoniran. Zaradio novaca, zbrinuo klince, u mirovinu ide mlad i zdrav. Nadam se da ga čeka dug i sretan život.

Zasluženo.
"What a little star." May 26, 2012.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Zadnji krug, pogled s Vettelovog bolida.

Po reakciji na kraju vidi se da je Seb baš uživao u vožnji. Šteta što mu iz Aston Martina nisu dali bolji bolid, iako su se u nastavku sezone dosta poboljšali za razliku od prvog dijela. Teško je zamisliti da ga iduće sezone neće biti na gridu...

Neki je problem sa linkom. Uglavnom, video je na službenoj F1 Facebook stranici...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
👏👏

Osella
GP3
GP3
Lijepa gesta Seba!
Lasciatemi guidare...

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Bravo i za Seba i za AM. Velika je to stvar dozvoliti da se neki brend pojavi na tvom bolidu koji nema veze sa tvojim timom. Svaka cast.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Nadam se da neće čekati 4 godine. Alfa Romeo odlazi nakon sljedeće godine. Audi je već počeo pripreme. Treba i bolid pripremiti do 2026. Nadam se da će ga Seb voziti već 2024. Dosta mu godina pauze.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ja baš ne vidim da bi se Seb tako lako vratio u F1. Nije da ne može jer se Alonso vratio, evo izgleda i midfield vozač Hulkenberg radi povratak, vozač poput DeVriesa koji nije imao put u F1 se vraća itd.

On se sigurno može vratiti, ali on traži top ekipu i bolid koji mu može omogućiti borbu za podije i pobjede. Ne zanima ga provoditi vikende u midfieldu.

Zato je i odlučio ići u mirovinu jer mu se ne da izdvajati veliku količinu vremena od obitelji, ako se realno teško mogu boriti za išta više od P7-P14 iz vikenda u vikend.

Da je Seb u top ekipi tipa Ferrari/Merc/RBR ne bi on nikad otišao u mirovinu. To je jasno. Jer bi izdvajao vrijeme od obitelji za prave rezultate.
slika slika

Osella
GP3
GP3
Iskreno bih volio vidjeti Seba još neko vrijeme u bolidu koji se bori barem za podije. Imao je nekoliko sjajnih vožnji ove sezone s obzirom na Aston Martinov bolid koji je takav kakav je. Pogotovo se u drugom dijelu sezone, kad se AM poboljšao, kod Seba moga osjetiti onaj pravi trkaći žar.

Sigurno je da bi brendu kao što je Audi dovođenje Vettela u momčad bio odličan potez. Tko zna, možda slože stvarno dobar motor i bolid te ga uspiju nagovoriti. Ako im je to u interesu, naravno.

Svakako ga ne bih htio gledati u momčadi koja se muči i jedva tu i tamo upadne u bodove...
Lasciatemi guidare...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma naravno da je otišao zbog lošeg bolida, a ne zato što mu je dosadila F1. Mislim da je porodica samo izgovor. Naravno da će sljedeću godinu iskoristiti da bude više uz porodicu, ali po mnogim izjavama vidi se da ne isključuje povratak. A što se djece tiče, koje dijete nebi voljelo da mu je otac F1 vozač? Mislim da će ga i djeca nagovarati cijelu sljedeću godinu da se vrati.

A što se tiče konkurentnog bolida, nadam se da će ovaj budget cap donijeti bliže utrkivanje već sljedeće godine. Audi vjerovatno već ulaže u Sauber. Biće tu novih ljudi, a i bolja finansijska situacija. Ako naprave pomak sljedeće godine, mogli bi primamiti Vettela da se priključi već od 2024. Onda, nadam se da će i Porsche upasti. A vjerovatno se otvori i neko mjesto u top timovima do tada. Mislim da bi Red Bull mogao opet tražiti zamjenu za Pereza za 2024 godinu. Možda se u međuvremenu i Hamilton oprosti. A ko zna, možda i McLaren i Alpine postanu konkurentniji. Pa možda i AM. Svašta je moguće za 2 godine.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡