Sebastian Vettel
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
https://www.motorsport.com/f1/news/ricc ... /10398208/
Ricciardo: Vettel has been “a true friend” amid 2022 F1 struggles
Ricciardo: Vettel has been “a true friend” amid 2022 F1 struggles
Ricciardo said that Vettel, who will retire from F1 at the end of 2022, gave him welcome moral support at a difficult time.
"He's picked up the phone multiple times this year, and just been a friend, and just like showing care, and just checking in as a true friend would do," said Ricciardo.
“And to have friends like that is so important. But it's also not that common, in terms of on the grid.
"We get on with drivers, and you do build friendships, but to have kind of that deeper level of friendship, and let's say some gestures he made this year, and some of the kindness he showed towards me was, in a way, kind of unexpected. But just super nice."
Asked to elaborate on when Vettel had reached out Ricciardo said: "It had a bit more emphasis around the time of all the contract stuff happening, and when there was a lot of noise.
“And I don't want to single him out because there were some other drivers, but he was the one that was certainly picking up the phone pretty often and checking in."
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Sebastian Vettel has revealed he spoke with Niki Lauda about joining Mercedes but ultimately decided to stay with Ferrari.
E moj Seb. Bili bi najbolji tim bez premca.
https://www.planetf1.com/news/sebastian ... -mercedes/

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nisam iznenađen da je tu bilo razgovora, ali isto tako to se ionako možda ne bi ostvarilo čak i da je Seb odustao od Ferrarija. Ne vjerujem da bi Mercedes ikada volio takvu vozačku postavu. Tu je očito bilo simpatija s obje strane, ali nikad ozbiljnog interesa.
Bilo bi to rivalstvo o kojem bi se desetljećima pričalo.....
Bilo bi to rivalstvo o kojem bi se desetljećima pričalo.....

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To se znalo da je bilo priče 2017. god kada je Seb bio u zadnjoj godini ugovora s Ferrarijem (prvi ugovor na tri god).
Znači to je i on sada potvrdio. Ehh...ŠBKBK.
Znači to je i on sada potvrdio. Ehh...ŠBKBK.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Steta sto ih nismo gledali u istom bolidu...Dani je napisao/la: 16.11.2022., 20:10 Sebastian Vettel has revealed he spoke with Niki Lauda about joining Mercedes but ultimately decided to stay with Ferrari.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nekako opce ne dozivljavam kraj karijere Seba. I ta "drama" oko zadnje utrke mi ne drzi vodu , jer jednostavno imam osjecaj da ce se vratiti u buducnosti. Tako da mi je ovo vise kao da uzima pauzu.
Ali , naravno , mozda se i varam.
Ali , naravno , mozda se i varam.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Iskreno, nisam znao za te ulice prvaka.
Mislim da nije mogao izraziti ljepšu želju nekadašnjem rivalu u istoj toj momčadi, koji prolazi kroz slične epizode kao i on dok je bio u lovu za naslovom u crvenom bolidu.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Nekako je još teško zamisliti da na gridu sljedeće sezone neće biti Seba... Volio bih da se vrati još koju sezonu na grid, ali samo i isključivo u nekoj konkurentnoj momčadi.
Ako je to to što se tiče F1, uživaj u mirovini! Danke Seb!
Ako je to to što se tiče F1, uživaj u mirovini! Danke Seb!
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da će se napuniti energijom sljedeće godine i da će se već 2024. vratiti, pun želje za utrkivanjem.
Ja se nadam da će ova nova pravila i ograničen budžet napokon krenuti u pravom smjeru, pa da se vozači u svakom bolidu mogu boriti za bolje pozicije.
Ja se nadam da će ova nova pravila i ograničen budžet napokon krenuti u pravom smjeru, pa da se vozači u svakom bolidu mogu boriti za bolje pozicije.