MotoGP sezona 2022.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Jbga, oni odvezu najbolju trku sezone u 5 ujutro.
Pogledah neke duže highligjtse (12 min).
Fakat je bila odlična trka.
Dosta preticanja na vrhu, plus sedmorica unutar sekunde na kraju.
Pecco ako ovo ispusti, neka se ostavi motora i prihvati nečeg manje opasnog (grnčarije ili ukrasnih biljki :mrgreen: ).
Fabio je izvlačio maslo iz one Yamahe ove godine, ali velika greška u najnezgodnijem trenutku.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Da, najbolja utrka ove sezone je bila u nezgodnom terminu za nas. Ali srećom tu je internet. :lolz:

Fantastične borbe na stazi, ne samo prvog trojca nego i svih ovih 7 motora koji su bili u vodećoj grupi.

Rins odličan, šteta što su se pametne glave iz Suzukija odlučile na povlačenje iz sporta jer imaju stvarno odličnu vozačku kombinaciju pa što bi bilo kad bi bilo.

Marquez, 100. podij - mislim da se ne treba više ništa reći.

Pecca isto treba pohvaliti. Nakon lošijeg prvog dijela sezone, prilagodio se motoru i po meni je u ovom trenutku favorit za osvajanje titule. Mislim da je mentalno malo jači - nije pobijedio, ali je sigurno došao do podija.

Aleix treću utrku zaredom gotovo nevidljiv, a i dalje je u dobroj borbi za naslov. Može li tko to objasniti? :prcnjau:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne sjećam se bolje utrke ove sezone, ali ne znam je li to do mojeg lošeg pamćenja o sezoni ili stvarno nije bilo bolje :mrgreen: Bilo kako bilo, fantastična utrka s konstantnom velikom borbom za vodstvo između velikog broja vozača :thumbs:

Hvala Rinsu i Marquezu što su uspjeli pobijediti Ducatijevu bandu i koliko-toliko spasiti borbu za naslov :) Drago mi je vidjeti da je Marc još uvijek čitav i da mu ne treba puno da ulovi formu, čestitke na 100. podiju u premijernoj klasi kojeg je već spomenuo @Osella!

Šteta za Fabija, već je onom velikom greškom sve bilo praktički gotovo za danas (mislim da nije baš uspio napredovati), padom je samo dokrajčio već poprilično uništene šanse. Naslov još nije izgubljen, 14 bodova je dostižno, ali bit će teško bez velikog kiksa Bagnaije. Aleix može osvojiti samo uz gomilu sreće, puno kasni i Aprilia ne briljira tijekom zadnjih par utrka.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
U svakom slučaju, bilo bi svjetsko čudo da je Quartararo uspio osvojiti naslov na ovakvoj Yamahi. Do sad je vozio najbolje. Ali počele su se i njemu dešavati greške. Ali i bez toga, teško da bi do naslova pored ovakvog Dukatija i njihove armije...

Što je najveća ironija, Bagnaiu jedino njegov pravi timski kolega Miller ne štedi. Ovo ostalo sve pičkice. Posebno kolege Rossijevci. Gube svoje pozicije da bi zaštitili Bagnaiu. :facepalm:
Dobro, napao bi ga i Bastianini bez problema, da je bio bliže. Ali da se ovi ostali trkaju sa njim kao i sa ostalima, vjerovatno bi i završio iza Bastianinija.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Sramota je da yamaha nije u stanju napraviti barem konkurentan motor, ako već ne mogu najbolji. Ali nije tomod jučer. Sve mi se više čini da je prošla godina bila samo anomalija. Iako ruku na srce osim Fabia niti nemaju nekog vrhunskog vozača. Franco to nije od ozljede.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
nakon dosta vremena pogledo malo motogpa.
zadovoljan viđenim.
ako mamlaz bude zdrav, dogodine 'ladno uzimamo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Vrhunska utrka, Rins je valjda 15 pretjecanja imao u drugom zavoju.
Šteta da Suzuki ide, nije mi jasno i dalje. Još imaju i odlične vozače. Izgleda da je operacija stvarno bila ispravna odluka za Marqueza. Otkako se vratio, samo Miller ima više bodova od njega. Ali mislim da će se opet morati namučiti sljedeće godine, Ducatiji su sve bolji, a i hrpa ih je. I još Bastiannini na tvorničkom. Yamaha je baš podbacila, sad će još ostati i bez satelita. Quartararo je i zadnje dvije godine nekako popustio pred kraj sezone. Sigurno je i do Yamahe, često krenu dobro pa padnu kroz sezonu, u stilu Ferrarija

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Sutra mnogi gledaju da li ce biti borbe izmedju markeza i beštije ali janogo više vjerujem u borbu martina i beštije. Mislim da je izmedju njih mnogo zle krvi.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vodeći trojac 9., 10. i 12.
Uzeće ovo Mamlaz. :chill:
Mislim, trebao bi...
Ali u slačaju da Beštija pobijedi a Pecco, Aleix i Fabio podbace, imali extra zanimljivu zadnju trku. :kokice:
Peccu treba 8 (ili 9) bodova da skine barem Beštiju s grbače pred zadnju trku, u slučaju da ovaj pobijedi.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kakav start Pecca :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne sili Pecco, pusti ga, misli na titulu
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Stresna utrka za živce i gledati, a mogu misliti kako je Peccu :shock:
Bastianini mu baš ogorčava posao danas.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.10.2022., 09:31 Stresna utrka za živce i gledati, a mogu misliti kako je Peccu :shock:
Bastianini mu baš ogorčava posao danas.
dobro je tardozzi preživio!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bravo Pecco :klanjam:
`Em je to 5 bodova više, `em je malo poslao i poruku Beštiji. :gandalf:
Sad mu predstoji jedna laganini vožnja u midfieldu na zadnjoj trci i tjt.
A što su se bili uzjebali u boxu Ducatija.... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Koji luđak Enea.... prebrz vozač!
Bit će luda borba iduće sezone između njega i Bagnaie!
Bravo za Fabia! Best of the rest sa ovakvim motorom.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Frantic je napisao/la: 23.10.2022., 09:45 Bravo Pecco :klanjam:
`Em je to 5 bodova više, `em je malo poslao i poruku Beštiji. :gandalf:
Sad mu predstoji jedna laganini vožnja u midfieldu na zadnjoj trci i tjt.
A što su se bili uzjebali u boxu Ducatija.... :mrgreen:
Ushodali se u jednom trenutku, letali su okolo ko muve bez glave! :mrgreen: :mrgreen:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Bagnaia, odvozio je utrku u stilu budućeg prvaka :thumbs:

Nadam se da u Valenciji neće izgubiti ovu prednost padom, jer nakon ove utrke bi bilo ravno katastrofi.

Čestitke i Quartararu, izvukao je maksimum iz bolida i uradio što je mogao da se održi šanse za obranu naslova u zadnjoj utrci :D

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Ostario sam danas vise nego Tardozzi
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Pohvale Peccu! Odvozio je stvarno sjajnu utrku, jednostavno u stilu prvaka.

Mogu samo zamisliti atmosferu u boxu Ducatija tijekom borbi Pecca i Bestije... :mrgreen:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Odličan Pecco, a i Fabio. Šteta za Martina, jučer je bio vrhunski, a danas mi se čini da je forsirao da izdominira Bagnaiju i Bastianninija. Ima brzine, ali često zezne utrku.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡