Ja i dalje tvrdim da nije trebala crvena zastava nego je sve moglo proći pod SCKrBoy93 je napisao/la:Potpuno opravdana crvena zastava, bilo tekucina po stazi, krhotina milijon na skoro cijeloj sirini staze, opet je ona traktor dizalica morala proci kroz cijelu zonu izletanja..itd. ak kome treba mogu jos nabrojiti stvari zasto. Dobra odluka
VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.
-
deny
- Karting
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Alonso
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Galerija slika Alonso-Gutierrez sudara
http://www.motorsport.com/f1/news/galle ... en-8054078
http://www.motorsport.com/f1/news/galle ... en-8054078
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Da to je zaključak nakon jučerašnjeg dana... Nikakav Max ni njegovo ponašanje. Da je kojim slučajem bilo obrnuto, kamenja bi se bacala na Sainza... Intervju je nezgodan, priznajem... praktički nije odgovorio ni da ni ne. Kao da je htio bocnut Verstappena ali bezuspješnovlado je napisao/la: Sainz je blago receno muljator. Najblaze moguce receno.
Jesi ili nisi imao problema nakon kontakta sa maxom je pitanje. A on serucka kao grlica.
Max ce ga prosuti kao saka rize u buducnosti.
Koliko je puta Sainz prošle godine tražio rani ulazak u boks (na šta je imao i pravo) pa nije dobio, nego Verstappen... Jel Sainz tada plakao i seruckao na radiju? Ne...
Ono jučer je bio pravi primjer karme iz singapura15... Nek mu je. Trebao mu je hladno odgoviriti NO!
Ovo drugo, vidit cemo... Meni Max osim atraktivnosti nije pokazao ništa... Brzinom su tu, hvala bogu imaju auto koji je pouzdan pa cemo se nagledat ovog dvoboja... Prosuti kao šaka riže mi je da ce ga pojesti u bodovima, biti brži u kvalifikacijama i u utrkama. Pa ajmo vidit i to

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ronin
- Karting
- Navija za: Vettel
deny je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da nije trebala crvena zastava nego je sve moglo proći pod SCKrBoy93 je napisao/la:Potpuno opravdana crvena zastava, bilo tekucina po stazi, krhotina milijon na skoro cijeloj sirini staze, opet je ona traktor dizalica morala proci kroz cijelu zonu izletanja..itd. ak kome treba mogu jos nabrojiti stvari zasto. Dobra odluka

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ma meni je Max ovako jučer baš ispao katastrofa. Mislim na karakterno, ne vozački mada mu uz sjajnu predstavu nije trebalo zabijanje u Sainza. Možemo mi sad govoriti o killer instinktu, o svemu ali jako jako nepromišeljno, bahato i arogantno također. Još kad vidim njegovog starog kako ureduje po boxu, točno mi je jasan tip "familije" kakav su. Bahatno, misli da je uhvatilo boga za muda i bez poštovanja prema ikome. Drago mi je da je Sainz ostao ispred. Max ga sam nije mogao prestići i to je njegov problem.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
A MaxTv je besplatan!?deny je napisao/la:Pa kako nije besplatan kad je to osn.paket MaXtv-a?Vordas je napisao/la:Kako besplatan!?deny je napisao/la:Drago mi je šta je prijenos F1 napokon dostupan svima i to besplatno na Areni 1 ali mi se nikako ne sviđa novi format kvaliifikacija.
A šta se tiče utrke i crvene zastave, smatram da je trebalo biti pod SC a ne prekinuti utrku.
#DankeSeb
- MrDoomroom
- Formula 1
Ni struja nije besplatna...Vordas je napisao/la:A MaxTv je besplatan!?deny je napisao/la:Pa kako nije besplatan kad je to osn.paket MaXtv-a?Vordas je napisao/la:
Kako besplatan!?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Viper
- Formula 4
- Navija za: Sebastian Vettel
Nakon dugo čekanja da konačno počne nova sezona, moram reći da nisam razočaran. Čini mi se da je Mercedes i dalje ipak malo ispred Ferrarija, ali je Ferrari napravio ogroman korak naprijed pogotovo u tempu u utrci. S time da imaju još dosta mjesta za napredak. Samo u kvalifikacijama od prošle godine Ferrari je napravio pomak od 3,1 sekunde s tim da sam siguran da bi Vettel bio bolji za nekih 2,3 desetinke da je vozio još jedan krug, napredak Mercedesa u kvalama je 2,5 sekundi u odnosu na 2015., a oni su sigurno išli punom snagom jer su se borili obojica za P1. Uz Ferrrari najviše su se u kvalama poboljšali TR također za nekih 3,1 sek, no brojke su vjerojatno drugačije zbog ovih glupih kvala, a i pravo stanje teško da se može analizirati samo na jednoj stazi, no ipak mislim da možemo povući neke zaključke.
Najviše me raduje tempo Ferrarija u utrci. Da nije bilo SC Vettel bi najvjerojatnije slavio, Rosberg drugi, a Hamilton vjerojano ne bi bio bolji od 4 mjesta, samo ako se usporede vremena Rikija i Hamiltona dobije se slika o tome. Pogotovo nakon što se Hamilton vratio na 8 mjesto nakon boxa s tim da je jedan od zadnjih koji je išao u box.. Nakon što su obojica bili u boksu Hamilton je zaostajao 22 sekunde za Vettelom i ne bi ga stigao ni u snu pogotovo ako vidimo da je Vettel imao puno bolji tempo na prvobitnoj strategiji, koja je, naravno ispala teško sranje nakon SC-a. Pa ne vidim neke logike u nekim insuinacijama da bi stvari bile iste da nije bilo SC-a. Mercedesu je prekid došao ko naručen i najbolje su se snašli u tome.
Mercedes je dobio zbog superiornije taktike, a ne zbog superiorne brzine. No taktika im je postala superiorna nakon prekida kad se prednost svela na nulu. Daleko od toga je Mercedes sporiji, samo izgleda da se Ferrari opako približio. Ako se uzme u obzir da ova staza ne odgovara Ferrariju i Ferrarijeva mana u zagrijavanju guma mislim da stvari izgledaju dosta obećavajuće.
Najviše me raduje tempo Ferrarija u utrci. Da nije bilo SC Vettel bi najvjerojatnije slavio, Rosberg drugi, a Hamilton vjerojano ne bi bio bolji od 4 mjesta, samo ako se usporede vremena Rikija i Hamiltona dobije se slika o tome. Pogotovo nakon što se Hamilton vratio na 8 mjesto nakon boxa s tim da je jedan od zadnjih koji je išao u box.. Nakon što su obojica bili u boksu Hamilton je zaostajao 22 sekunde za Vettelom i ne bi ga stigao ni u snu pogotovo ako vidimo da je Vettel imao puno bolji tempo na prvobitnoj strategiji, koja je, naravno ispala teško sranje nakon SC-a. Pa ne vidim neke logike u nekim insuinacijama da bi stvari bile iste da nije bilo SC-a. Mercedesu je prekid došao ko naručen i najbolje su se snašli u tome.
Mercedes je dobio zbog superiornije taktike, a ne zbog superiorne brzine. No taktika im je postala superiorna nakon prekida kad se prednost svela na nulu. Daleko od toga je Mercedes sporiji, samo izgleda da se Ferrari opako približio. Ako se uzme u obzir da ova staza ne odgovara Ferrariju i Ferrarijeva mana u zagrijavanju guma mislim da stvari izgledaju dosta obećavajuće.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Viper
- Formula 4
- Navija za: Sebastian Vettel
I da molim kolegu Heata da mi nacrta u kojoj je to situaciji Vettel, koji je već ispred Rosberga, on tog istog Rosberga izgurao u prvom zavoju.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5XhBszWrri8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5XhBszWrri8[/youtube]
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- vlado Verified
- Formula 1
Nije intervju nezgodan, nego sainz mulja. Pitanje je bilo prosto. Ali dobro, moguce da je i do mene. Prosipanje kao saka rize je velika bodovna razlika na kraju sezone.
Crvena zastava je prava odluka. Bilo je previse ljudi na stazi, krsa, ulja... Nema potrebe riskirati sa SC. Pa zar nije naucena lekcija iz suzuke? Na tom mjestu je poginuo sudac kada su se sudarili ralf i vileneuve. Jeste, to bilo za vrjeme utrke. Ali ipak,
je mudra odluka.
Sto se tice same nesrece, je izgledala zastrasujuce ali ona alonsova u brazilu je bila mnogo opasnija.
Crvena zastava je prava odluka. Bilo je previse ljudi na stazi, krsa, ulja... Nema potrebe riskirati sa SC. Pa zar nije naucena lekcija iz suzuke? Na tom mjestu je poginuo sudac kada su se sudarili ralf i vileneuve. Jeste, to bilo za vrjeme utrke. Ali ipak,

Sto se tice same nesrece, je izgledala zastrasujuce ali ona alonsova u brazilu je bila mnogo opasnija.
No!
- dakako
- Formula 4
- Navija za: Mercedes
Nico je prije sudara uzeo zute,a Hamilton bijele gume.HeatBlast44 je napisao/la:dobro onda, ajde nek bude, šta onda niko ne komentira na taktiku... Ferrari Maniac kakav crni soft ti spominjes kad su obe mečke prešle na Medium još prije onog sudara... mješaš kruške i jabuke, a onda govoriš da bi ovaj mogao do pobjede doći... fakat nema smisla, batali ovu raspravu
Timski igrac
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
dada moja greska, vidio sam kasnije...
Verstappen je umislio da je miljama ispred radi par krugova koji su bili brži 1.5 sekundu od Sainzovih, a i to onda kad Sainz zapne iza Palmera i Bottasa... koji idiot.
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
Verstappen je umislio da je miljama ispred radi par krugova koji su bili brži 1.5 sekundu od Sainzovih, a i to onda kad Sainz zapne iza Palmera i Bottasa... koji idiot.
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Ferrari1345
- Formula 1
Od jučerašnje utrke postao sam veliki Sainzov fan... Ovako samouvjereno i umišljeno ponašanje prelazi svaku normalnu razinu. A posebno mi smetaju veličanja od strane njegovih fanova. Ok razumljivo da je veliki potencijal ali upravo ta mladost bi mogla uništiti njegovu karijeru.
A ova uspoređivanja sa Sennom i odlaskom u Ferrari su mi debilizam. Ovakav neozbiljan kandidat u najozbiljnijoj momčadi. Bitch please! On nema brzinu s kojom bi ga ja mogao usporediti sa npr. Vettelom koji je u svojim početcima ostvarivao puno bolje rezultate i bio veći fenomen tada nego što on radi trenutno. A da ne kažem koliko je zrelije ulazio u karijeru
Pa ga se i dalje nije linkalo sa Ferrarijem
I baš me zanimaju te milje ispred, s obzirom da mu nije mogao biti ispred ni 500m
A ova uspoređivanja sa Sennom i odlaskom u Ferrari su mi debilizam. Ovakav neozbiljan kandidat u najozbiljnijoj momčadi. Bitch please! On nema brzinu s kojom bi ga ja mogao usporediti sa npr. Vettelom koji je u svojim početcima ostvarivao puno bolje rezultate i bio veći fenomen tada nego što on radi trenutno. A da ne kažem koliko je zrelije ulazio u karijeru
Pa ga se i dalje nije linkalo sa Ferrarijem
I baš me zanimaju te milje ispred, s obzirom da mu nije mogao biti ispred ni 500m

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- HeatBlast44
- Baniran
pa eto avg. time govori, kao i najbrži krug... a to kako je pravio veliku razliku samo onda kada Sainz zapne iza sporog vozača se može vidjeti poslije onog kruga kad se izvrtio, nakon 3 kruga je odmah iza Carlosa iako je izgubio 5 sekundi, a znamo da je Carlos bio iza Bottasa... od kako su tu u F1 draži mi je Carlos, spušten na zemlju, a i msm da je brži od Maxa, prošle godine dosta puta to nije mogao dokazat jer se bolid kvario ko da su ga Kinezi pravili. visoko leti, mogo bi naglo pasti...

- Ferrari1345
- Formula 1
[ link do slike ]
Nikakvo poštovanja nije pokazao svom momčadskom kolegi... Popljuvao ga ko ništa iako mu on nije ništa ni napravio. Poslije ga ljepo udario i nanio mu oštećenje... Vrlo vidljiva oštećenja koja su mu morali dat neku hendikep koje možda nije ni isjetio jer je bio zaglavljen iza Bottasa. Možda je na to indicirao preko intervjua.
I nakon toga reći da je Carlos muljator mi je gledanje kroz jedno oko ..
Nikakvo poštovanja nije pokazao svom momčadskom kolegi... Popljuvao ga ko ništa iako mu on nije ništa ni napravio. Poslije ga ljepo udario i nanio mu oštećenje... Vrlo vidljiva oštećenja koja su mu morali dat neku hendikep koje možda nije ni isjetio jer je bio zaglavljen iza Bottasa. Možda je na to indicirao preko intervjua.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Uhhh pratim koliko se prašine diglo zbog ovog okršaja Max-Carlos ili da budem korektan Carlos-Max... Biti će jako zanimljivo gledati kako će se sve to rasplesti, od dva vozača koji su si prije godinu dana bili super dolazi do velikog rivaliteta. Ljudi se polako opredjeljuju, jednima na kurki ide Maxovo ponašanje, drugi ga obožavaju zbog drugih stvari. Biti će odlična sezona, to će mi biti 2. najzanimljiviji dvoboj na svakoj utrci, odmah nakon Ferrari - Merc. Mislim da je Carlos fenomenalan i brz i konzistentan vozač te mislim da ima dobru budućnost u F1, za Maxa mislim sve to isto.... samo u većoj mjeri
i zato ću navijati za njega.

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Romain Grosjean proglašen je vozačem dana na VN Australije

https://twitter.com/RGrosjean/status/711960684196700163 I ja sam glasao za Romaina, definitivno zasluženo nakon odličnog debitantskog nastupa u novoj momčadi

https://twitter.com/RGrosjean/status/711960684196700163 I ja sam glasao za Romaina, definitivno zasluženo nakon odličnog debitantskog nastupa u novoj momčadi

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Definitvino zasluženo i želim njemu i Haasu još puno ovakvih nastupa u nastavku sezone.
Sisu (fin.)
- HeatBlast44
- Baniran
s tim se apsolutno slažem, u prljavom zraku se to ni ne osjeti, jer te sam prljav zrak vec dovoljno hendikepira pa nemas predstavu sta je od tog dvoga, kvar ili samo prljav zrak smeta. Sviđa mi se kako je Carlos rekao da je rivalstvo (zasad) zdravo i da ni s kim nema problema i da je tu sa se utrkuje i da odradi svoj posao. Msm da će ga Carlos nakantat u Bahreinu, prosle godine je trebao, ali po ko zna koji puta kvar se desio :/Ferrari1345 je napisao/la:[ link do slike ]
Vrlo vidljiva oštećenja koja su mu morali dat neku hendikep koje možda nije ni isjetio jer je bio zaglavljen iza Bottasa. Možda je na to indicirao preko intervjua.
i ja sam glasao za Romaina, odvezo je maestralno, iako je imao dosta sreće izdrzao je pritisak Hulka i Bottasa cjelu trku skoro. Meni je on uvijek bio jako drag vozac i steta da on nema bolji bolid, bolji mi je i od Hulka i od Pereza, kao i ostalih midfileld vozaca, sem Ricciarda. Nadam se da ce Haas imat tempo kojim se mogu ubirati bodovi