VN Singapura 30.9. - 2.10. 2022.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
iznimno zabavne kvale.
popizdih zbog maxa.
popizdih zbog maxa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodatan krug
Bit Äe sutra zanimljiva utrka. Mislim da Äe Hamilton i Verstappen biti u igri za pobjedu, a 98% u Top 3.

Bit Äe sutra zanimljiva utrka. Mislim da Äe Hamilton i Verstappen biti u igri za pobjedu, a 98% u Top 3.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 01.10.2022., 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma daj, Max je imao 9 desetinki prednosti nakon 2 sektora...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug![]()
![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Imalo je to svoju cijenu oÄito.Multi 21 je napisao/la: 01.10.2022., 16:07Ma daj, Max je imao 9 desetinki prednosti nakon 2 sektora...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug![]()
![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
Prvi sektor mu bio zuti sto bi znacilo da je u drugom bio brzi ca 1 sekundu od Leclerca...Nekako mislim da ke grafika bila netocna.. Obzirom kako je odveza kvale, mislim da je to previse...Multi 21 je napisao/la: 01.10.2022., 16:07Ma daj, Max je imao 9 desetinki prednosti nakon 2 sektora...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug![]()
![]()
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Prvi je bio zuti zato sto je krug prije odvozio nenormalno brz prvi sektor. U tom krugu je za nijansu sporiji bio u 1. sektoru u odnosu na svoje najbolje vrijeme.CrashOverride je napisao/la: 01.10.2022., 16:10Prvi sektor mu bio zuti sto bi znacilo da je u drugom bio brzi ca 1 sekundu od Leclerca...Nekako mislim da ke grafika bila netocna.. Obzirom kako je odveza kvale, mislim da je to previse...Multi 21 je napisao/la: 01.10.2022., 16:07Ma daj, Max je imao 9 desetinki prednosti nakon 2 sektora...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug![]()
![]()
Nije Leclerc imao 10 kg goriva viŔka sigurno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
-
Scuderia
- Karting
- S nama veÄ: 5 god 11 mj
Imao je i leclerc dva osobna najbolja sektora u zadnjem pokuŔaju pa je odustao od kruga. neznam jel napravio greŔku ili je morao odustatiavetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:17 Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
BaÅ” gledam evo, u predzadnjem sam sebi kriv, u drugom oÄito nije bilo viÅ”e dovoljno goriva.avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:17 Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
Imao je brzine danas, ali i dosta greŔaka kad je bilo najbitnije.
U prezadnjem je oÄito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem poÄetkom treÄeg sektora i veÄ u tunelu Äini mi se odustao od tog kruga.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
Onda je stvarno bio brz samo sto kazes podosta gresaka za njega danas...Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22BaÅ” gledam evo, u predzadnjem sam sebi kriv, u drugom oÄito nije bilo viÅ”e dovoljno goriva.avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:17 Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
Imao je brzine danas, ali i dosta greŔaka kad je bilo najbitnije.
U prezadnjem je oÄito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem poÄetkom treÄeg sektora i veÄ u tunelu Äini mi se odustao od tog kruga.
Slabo sam pratio ove kvale.. Mora sam igrad "detektor lazi' sa klincima
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Javljeno mu je u treÄem sektoru iz boksa da poveÄa razmak za Gaslyjem ispred sebe, odnosno, da uspori i napuni baterije, da stigne u joÅ” jedan krug.Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22 U prezadnjem je oÄito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem poÄetkom treÄeg sektora i veÄ u tunelu Äini mi se odustao od tog kruga.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!
mislim da se Maxsu ugasio bolid na kraju... vidjecemo da li mu je ostalo 1L goriva!
a zbog ovih kazni koje moraju da slijede, nije mi ga žao ni malo!
mislim da se Maxsu ugasio bolid na kraju... vidjecemo da li mu je ostalo 1L goriva!

a zbog ovih kazni koje moraju da slijede, nije mi ga žao ni malo!

BivÅ”i navijaÄ Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pola sekunde je bila prednost Maxa u posljednjem pokuŔaju.nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 16:33 i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!
LEC zadnji krug 29.095 | 41.554 | odustao
VER zadnji krug 28.814 | 41.274 | odustao
Razlika - pol sekunde, ni blizu

-
imrkonjic81
- Karting
- S nama veÄ: 4 god 11 mj
Pa pustaju malo ferÄi da bude zanimljivije
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
OÄito im je to bio zajeb, koji ih je koÅ”tao dosta pozicija danas, pogotovo ako ne bude minimalno potrebnog goriva kod Maxa.avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:33Javljeno mu je u treÄem sektoru iz boksa da poveÄa razmak za Gaslyjem ispred sebe, odnosno, da uspori i napuni baterije, da stigne u joÅ” jedan krug.Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22 U prezadnjem je oÄito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem poÄetkom treÄeg sektora i veÄ u tunelu Äini mi se odustao od tog kruga.
Ali sutra Äe vjerojatno opet biti u moguÄnosti to popraviti.
Danas se Max dosta muÄio u treÄem sektoru, pogotovo kroz tunel, pa je samim tim joÅ” veÄa Å”teta Å”to na kraju i on i Leclerc odustaÅ”e u zadnjem pokuÅ”aju baÅ” u tom sektoru.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
Ma brži je taj Red Bull dosta od konkurencije... to je bolid iz 2023. U 2022.avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:36Pola sekunde je bila prednost Maxa u posljednjem pokuŔaju.nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 16:33 i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!
LEC zadnji krug 29.095 | 41.554 | odustao
VER zadnji krug 28.814 | 41.274 | odustao
Razlika - pol sekunde, ni blizu![]()

BivÅ”i navijaÄ Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Razvijen s budžetom iz 2020.nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 17:45
Ma brži je taj Red Bull dosta od konkurencije... to je bolid iz 2023. U 2022.![]()

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs