VN Singapura 30.9. - 2.10. 2022.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
iznimno zabavne kvale.
popizdih zbog maxa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Ferrari
kakav zajeb red bulla, iako je odustao i leclerc od zadnjeg kruga, a popravljao je vrijeme

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodatan krug :klanjam: :thumbs:

Bit će sutra zanimljiva utrka. Mislim da će Hamilton i Verstappen biti u igri za pobjedu, a 98% u Top 3.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 01.10.2022., 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug :klanjam: :thumbs:
Ma daj, Max je imao 9 desetinki prednosti nakon 2 sektora...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Skupo je gorivo za Red Bull treba stedit svaku litru da se bude u budgetu! 😁
Engine mode 11!
Position 5!

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 01.10.2022., 16:07
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:05 Bravo Leclerc, opet pokazuje koje glavni u kvalifikacijama, iako su ostali imali skoro joÅ” jedan dodan krug :klanjam: :thumbs:
Imalo je to svoju cijenu očito.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Prvi sektor mu bio zuti sto bi znacilo da je u drugom bio brzi ca 1 sekundu od Leclerca...Nekako mislim da ke grafika bila netocna.. Obzirom kako je odveza kvale, mislim da je to previse...
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
CrashOverride je napisao/la: 01.10.2022., 16:10
Prvi sektor mu bio zuti sto bi znacilo da je u drugom bio brzi ca 1 sekundu od Leclerca...Nekako mislim da ke grafika bila netocna.. Obzirom kako je odveza kvale, mislim da je to previse...
Prvi je bio zuti zato sto je krug prije odvozio nenormalno brz prvi sektor. U tom krugu je za nijansu sporiji bio u 1. sektoru u odnosu na svoje najbolje vrijeme.
Nije Leclerc imao 10 kg goriva viŔka sigurno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:17 Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
Imao je i leclerc dva osobna najbolja sektora u zadnjem pokuŔaju pa je odustao od kruga. neznam jel napravio greŔku ili je morao odustati

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:17 Max je u pretposljednjem krugu imao -0.8s u usporedbi s Leclercom prije nego je odustao, a u zadnjem je imao cca -0.6s prije nego su ga pozvali u boks.
BaŔ gledam evo, u predzadnjem sam sebi kriv, u drugom očito nije bilo viŔe dovoljno goriva.
Imao je brzine danas, ali i dosta greŔaka kad je bilo najbitnije.

U prezadnjem je očito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem početkom trećeg sektora i već u tunelu čini mi se odustao od tog kruga.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
nema brige, uzima to max sutra ukoliko mu je ostala litra goriva.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22
BaŔ gledam evo, u predzadnjem sam sebi kriv, u drugom očito nije bilo viŔe dovoljno goriva.
Imao je brzine danas, ali i dosta greŔaka kad je bilo najbitnije.

U prezadnjem je očito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem početkom trećeg sektora i već u tunelu čini mi se odustao od tog kruga.
Onda je stvarno bio brz samo sto kazes podosta gresaka za njega danas...

Slabo sam pratio ove kvale.. Mora sam igrad "detektor lazi' sa klincima 😁
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22 U prezadnjem je očito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem početkom trećeg sektora i već u tunelu čini mi se odustao od tog kruga.
Javljeno mu je u trećem sektoru iz boksa da poveća razmak za Gaslyjem ispred sebe, odnosno, da uspori i napuni baterije, da stigne u joÅ” jedan krug.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!

mislim da se Maxsu ugasio bolid na kraju... vidjecemo da li mu je ostalo 1L goriva! :lolz:

a zbog ovih kazni koje moraju da slijede, nije mi ga žao ni malo! :lolz:
BivŔi navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 16:33 i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!
Pola sekunde je bila prednost Maxa u posljednjem pokuŔaju.

LEC zadnji krug 29.095 | 41.554 | odustao
VER zadnji krug 28.814 | 41.274 | odustao

Razlika - pol sekunde, ni blizu :)

imrkonjic81
Karting
Karting
S nama već: 4 god 11 mj
Tudum je napisao/la: 01.10.2022., 16:03 Dva puta odustao od najbrzeg kruga. Svasta
Pa pustaju malo ferđi da bude zanimljivije

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:33
Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.10.2022., 16:22 U prezadnjem je očito smatrao da je dosta izgubio sa proklizavanjem početkom trećeg sektora i već u tunelu čini mi se odustao od tog kruga.
Javljeno mu je u trećem sektoru iz boksa da poveća razmak za Gaslyjem ispred sebe, odnosno, da uspori i napuni baterije, da stigne u joÅ” jedan krug.
Očito im je to bio zajeb, koji ih je koŔtao dosta pozicija danas, pogotovo ako ne bude minimalno potrebnog goriva kod Maxa.
Ali sutra će vjerojatno opet biti u mogućnosti to popraviti.

Danas se Max dosta mučio u trećem sektoru, pogotovo kroz tunel, pa je samim tim joÅ” veća Å”teta Å”to na kraju i on i Leclerc odustaÅ”e u zadnjem pokuÅ”aju baÅ” u tom sektoru.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
avetma je napisao/la: 01.10.2022., 16:36
nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 16:33 i Leclerc je bio na brzom krugu sa svim zelenim sektorima, tj. prva dva... mislim da bi bilo tijesno za Pole!
Pola sekunde je bila prednost Maxa u posljednjem pokuŔaju.

LEC zadnji krug 29.095 | 41.554 | odustao
VER zadnji krug 28.814 | 41.274 | odustao

Razlika - pol sekunde, ni blizu :)
Ma brži je taj Red Bull dosta od konkurencije... to je bolid iz 2023. U 2022. :lolz:
BivŔi navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
nelinjo je napisao/la: 01.10.2022., 17:45

Ma brži je taj Red Bull dosta od konkurencije... to je bolid iz 2023. U 2022. :lolz:
Razvijen s budžetom iz 2020. :rofl:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔