Perezu se zapalile kočnice, te je išao u boks po Hard u 9 krugu. Došao do 5 i onda su ga kasno zvali na soft. Realno mogao je završiti u toj situaciji na 5. mjestu. Ali da od VN Kanade vozi loše. A on i Max do tada negdje su bili Al pari, Max brzi mozda 0.1... Koji je razlog, ne znam, možda je zaboravio voziti ili je možda nešto drugo...blown diffuser je napisao/la: 11.09.2022., 16:31Perez nema pojma, ove sezone nije pokazao ništa osim guranja drugih bolida. Sainz i Hamilton koji su startali zadnji došli ispred njega. Očito ga drže zbog vožnje s pola rezervoara goriva u Abu Dabiju prošle godine. RB ima sreće da je Ferrari toliko puta zajebao da su prosuli preko 200bodova, mogli su ostati bez konstruktorske titule bez problema.Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.09.2022., 16:26 Šteta, izgledalo je taman da bi moglo biti uzbudljivo između Sainza i Russella do kraja...
Svaka čast za Maxa i Red Bull, pokazuju dominaciju u utrkama na kojoj im i Mercedes skoro može zavidjeti.
Opet, koliko god je Max dobar, Perez je loš ove sezone, startao nekoliko pozicija ispred Sainza i Hamiltona, a završi iza sa ovakvim bolidom.
Bravo De Vries, DOTD definitivno!![]()
VN Italije 9.-11. rujna 2022.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Evo ga ispod podijuma 

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
ma prebrz je ovaj Maxsov RB18! na njemu su sve nadogradnje koje je RB tim implementirao ove sezone! ljudi su nevjerovatno sposobni i rade vrhunski posao! Ferrari standardno... dosli su do kraja razvoja i to je to! Mislim da su se ovom starom podnicom vratili đe su bili prije Francuske, ali je RB mnogo napredovao!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
nelinjo
- Formula 2
razlog su nadogradnje na Maxsovom bolidu! Perezov bolid je vec odavno ostavljen!Ibarac00 je napisao/la: 11.09.2022., 16:37
Perezu se zapalile kočnice, te je išao u boks po Hard u 9 krugu. Došao do 5 i onda su ga kasno zvali na soft. Realno mogao je završiti u toj situaciji na 5. mjestu. Ali da od VN Kanade vozi loše. A on i Max do tada negdje su bili Al pari, Max brzi mozda 0.1... Koji je razlog, ne znam, možda je zaboravio voziti ili je možda nešto drugo...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma nemoguće... Ja sam po nekim komentarima zaključio da je Perez ili zaboravio voziti ili je jednostavno među 3-4 najlošija vozača na gridu.nelinjo je napisao/la: 11.09.2022., 16:42 razlog su nadogradnje na Maxsovom bolidu! Perezov bolid je vec odavno ostavljen!

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Eto, Čarli je na kraju spustio prednost Maxa na 2,5s.
Prejak je Red Bull, u race paceu.
Nije Čarli danas imao šanse sa bilo kakvom taktikom, šta god da su uradili.
Tako da im ne zamjeram ono što su izveli za vrijeme VSCa.
De Vries DOTD samo zbog debija, inače za mene Karlo.
Počinjem naginjati stavu ako je situacija za Safeta u zadnjih 5-6 krugova (ili 10% npr.) da se odradi
, ali bez mijenjanja guma i radova na bolidu.
Ukoliko neko ima želju za mijenjanjem guma, ili mora da promijeni gumu (ili krilo), start iz boxa.
Sad sam provjerio, Ferrari da nije zvao Karla u box, završio bi ispred Žorža.
Jbga, ko je znao da će safet gulit do kraja trke

Prejak je Red Bull, u race paceu.
Nije Čarli danas imao šanse sa bilo kakvom taktikom, šta god da su uradili.
Tako da im ne zamjeram ono što su izveli za vrijeme VSCa.
De Vries DOTD samo zbog debija, inače za mene Karlo.
Počinjem naginjati stavu ako je situacija za Safeta u zadnjih 5-6 krugova (ili 10% npr.) da se odradi

Ukoliko neko ima želju za mijenjanjem guma, ili mora da promijeni gumu (ili krilo), start iz boxa.
Sad sam provjerio, Ferrari da nije zvao Karla u box, završio bi ispred Žorža.
Jbga, ko je znao da će safet gulit do kraja trke

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Pa čovjek ima 100 bodova više od momčadskog kolege, normalno da ima prednost kod novih dijelova pogotovo kad su blizu budgeta. Najjače oružje daješ onome koji će napraviti najviše štete, tj. koristi ovom slučaju. Sam Perez je imao priliku kad mu je bolid odgovarao na početku sezone, ali je i onda bio sporiji.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
-
nelinjo
- Formula 2
treba biti posten reci da je Maxsov RB18 mnogo brzi od ostalih bolida! Max kao vrhunski vozac to odlicno koristi! Leclerc je na nivou Maxsa sto se vozackih sposobnosti tice! Max ima veliku prednost u tome sto je Red Bull tim bez premca u F1 i samim tim moze opusteno voziti!
sledece sezone cemo vjerovatno vidjeti Mercedes uz Red Bull, ali Max i RB ce biti jos jaci! Ferrari ce cekati 2026-2027, pa ako ubodu s mnogo jacim motorom od konkurencije mogu se nadati necemu!
sledece sezone cemo vjerovatno vidjeti Mercedes uz Red Bull, ali Max i RB ce biti jos jaci! Ferrari ce cekati 2026-2027, pa ako ubodu s mnogo jacim motorom od konkurencije mogu se nadati necemu!

-
nelinjo
- Formula 2
bio je sporiji, ali desetinku ili dvije, a ne 7 ili 8 koliko je sada!Viper je napisao/la: 11.09.2022., 17:14 Pa čovjek ima 100 bodova više od momčadskog kolege, normalno da ima prednost kod novih dijelova pogotovo kad su blizu budgeta. Najjače oružje daješ onome koji će napraviti najviše štete, tj. koristi ovom slučaju. Sam Perez je imao priliku kad mu je bolid odgovarao na početku sezone, ali je i onda bio sporiji.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Slažem se s crvenom zastavom u zadnjih 5 krugova, ali samo ako bi nakon nje slijedio "Rolling" start. Izrazito sam protiv lutrije stajaćeg starta 3 kruga prije kraja utrke. To je onda potpuni cirkus.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Da, da, obavezno rolling start.DaveGilmour je napisao/la: 11.09.2022., 17:28 Slažem se s crvenom zastavom u zadnjih 5 krugova, ali samo ako bi nakon nje slijedio "Rolling" start. Izrazito sam protiv lutrije stajaćeg starta 3 kruga prije kraja utrke. To je onda potpuni cirkus.
Sa standing startom opet imamo mogućnost 3.14zdarija i krsha.
Ali još "obaveznija" da bude zabrana mijenjanja ičega, bez posljedica.
Mijenjaj šta hoćeš, ali startaš iz boxa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
nelinjo
- Formula 2
samo kazem... slazem se! nisu u RBu debili kao u Ferrariju!Viper je napisao/la: 11.09.2022., 17:27 Pa zbog te desetinke ili 2 sad ima starije dijelove, logično. Nema se para za obojicu
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Da li je to SC skupio krivi auto kad je izasa ?
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja sam dojma da je Max "slabije" ušao u sezonu pa je zato u početku razmak bio manji nego inače. Pretpostavljam zbog prilagodbe na nove bolide. Ovo što od tada gledamo je isto što smo gledali i prošle godine.Ibarac00 je napisao/la: 11.09.2022., 16:37Perezu se zapalile kočnice, te je išao u boks po Hard u 9 krugu. Došao do 5 i onda su ga kasno zvali na soft. Realno mogao je završiti u toj situaciji na 5. mjestu. Ali da od VN Kanade vozi loše. A on i Max do tada negdje su bili Al pari, Max brzi mozda 0.1... Koji je razlog, ne znam, možda je zaboravio voziti ili je možda nešto drugo...blown diffuser je napisao/la: 11.09.2022., 16:31Perez nema pojma, ove sezone nije pokazao ništa osim guranja drugih bolida. Sainz i Hamilton koji su startali zadnji došli ispred njega. Očito ga drže zbog vožnje s pola rezervoara goriva u Abu Dabiju prošle godine. RB ima sreće da je Ferrari toliko puta zajebao da su prosuli preko 200bodova, mogli su ostati bez konstruktorske titule bez problema.Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.09.2022., 16:26 Šteta, izgledalo je taman da bi moglo biti uzbudljivo između Sainza i Russella do kraja...
Svaka čast za Maxa i Red Bull, pokazuju dominaciju u utrkama na kojoj im i Mercedes skoro može zavidjeti.
Opet, koliko god je Max dobar, Perez je loš ove sezone, startao nekoliko pozicija ispred Sainza i Hamiltona, a završi iza sa ovakvim bolidom.
Bravo De Vries, DOTD definitivno!![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Max je odlično ušao u sezonu ali je ima dva kvara. Čim su to sredili, ćao zdravo.Multi 21 je napisao/la:Ja sam dojma da je Max "slabije" ušao u sezonu pa je zato u početku razmak bio manji nego inače. Pretpostavljam zbog prilagodbe na nove bolide. Ovo što od tada gledamo je isto što smo gledali i prošle godine.Ibarac00 je napisao/la: 11.09.2022., 16:37Perezu se zapalile kočnice, te je išao u boks po Hard u 9 krugu. Došao do 5 i onda su ga kasno zvali na soft. Realno mogao je završiti u toj situaciji na 5. mjestu. Ali da od VN Kanade vozi loše. A on i Max do tada negdje su bili Al pari, Max brzi mozda 0.1... Koji je razlog, ne znam, možda je zaboravio voziti ili je možda nešto drugo...blown diffuser je napisao/la: 11.09.2022., 16:31 Perez nema pojma, ove sezone nije pokazao ništa osim guranja drugih bolida. Sainz i Hamilton koji su startali zadnji došli ispred njega. Očito ga drže zbog vožnje s pola rezervoara goriva u Abu Dabiju prošle godine. RB ima sreće da je Ferrari toliko puta zajebao da su prosuli preko 200bodova, mogli su ostati bez konstruktorske titule bez problema.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pozitivno?zelot je napisao/la: 11.09.2022., 16:27 pozitivno je samo to ato se vidi da su naucili neato iz skandala od lani.
koji kreteni glupi.
trebali bi gledaoci masivno trazit povrat novca zbog ovoga.
kao da njima treba sc. najbolji vozaci svijeta i vsc je sasvim dovoljan. znaju oni i bez sc-a voziti polako ali ne... bolje da ekipa po krhotinama vozi iza sc-a..
sc je totalna debilana zapravo...
pogotovo zadnjih 10 krugova.
ako ne uvijek, onda barem zadnjih 10 krugova mora ici crvena zastava. a po meni i uvojek ako vsc nije dovoljan.

Da plačke nisu uklonili Masija, danas bi gledali spetakl u završnici, kako bi i trebalo da bude...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
I dajte pojedinci, manje se prosipajte sa nekim izjavama. Perez je možda imao koju utrku starije dijelove, ali ih je dobijao utrku poslije. Pošto u zadnje vrijeme i nisu imali nekih promjena, sada voze isti bolid.
Ne znam šta su neki i očekivali od Pereza. I ne znam odakle vam da je Maxu i na početku bio u par destinki.
Ne znam šta su neki i očekivali od Pereza. I ne znam odakle vam da je Maxu i na početku bio u par destinki.

-
AMG
- Karting
Pastor je napisao/la: 11.09.2022., 21:14
Pozitivno?![]()
Da plačke nisu uklonili Masija, danas bi gledali spetakl u završnici, kako bi i trebalo da bude...
Kako se netko u nogometu ne sjeti da slucajno presudi penal za izjednačenje u nekoj 88' minuti jer je netko od igrača na terenu pao sa strane jer mu nije suđeno odigrati do kraja, bilo bi to spektakularno završno ispucavanje, pogotovo u finalu svjetskog prvenstva...
Ne volim usporedbe sportova, cesto nemaju smisla jer svaki sport je poseban na svoj način, ali im je zajedničko da su sport i da teže fair playu!
Nemam ništa protiv da pobjednika/gubitnika određuje strategija ili pouzdanost bolida koji mu je isporucila momcad/tvornica, ali imam protiv kada to ucini neki Michael Masi ili X osoba jer mu pravilnik to dozovoljava, odnosno da se igra sa SCom koji sam po sebi nema smisla jer nekome krivnom ni duznom neutralizira sve ono dobro sto je napravio do toga momenta, a nekoga isto tako podize iz pepela, to nije i ne može biti pošteno u kontekstu sporta.