Misliim, teško da bi ga Čarli pretekao, ali mogli smo vidjeti pokušaj.
Nisam upratio, ali da li je Karlo mogao biti ispred Žorža da nije išao u box?
Nešto mislim da jeste.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Šteta, izgledalo je taman da bi moglo biti uzbudljivo između Sainza i Russella do kraja...
Svaka čast za Maxa i Red Bull, pokazuju dominaciju u utrkama na kojoj im i Mercedes skoro može zavidjeti.
Opet, koliko god je Max dobar, Perez je loš ove sezone, startao nekoliko pozicija ispred Sainza i Hamiltona, a završi iza sa ovakvim bolidom.
Frantic je napisao/la: 11.09.2022., 16:24
Misliim, teško da bi ga Čarli pretekao, ali mogli smo vidjeti pokušaj.
Nisam upratio, ali da li je Karlo mogao biti ispred Žorža da nije išao u box?
Nešto mislim da jeste.
Mislim da bi bio ispred Carlos. Zaostatak je bio mislim nekih 7 ili 8 sekundi.
pozitivno je samo to ato se vidi da su naucili neato iz skandala od lani.
koji kreteni glupi.
trebali bi gledaoci masivno trazit povrat novca zbog ovoga.
kao da njima treba sc. najbolji vozaci svijeta i vsc je sasvim dovoljan. znaju oni i bez sc-a voziti polako ali ne... bolje da ekipa po krhotinama vozi iza sc-a..
sc je totalna debilana zapravo...
pogotovo zadnjih 10 krugova.
ako ne uvijek, onda barem zadnjih 10 krugova mora ici crvena zastava. a po meni i uvojek ako vsc nije dovoljan.
Ovi iz FIA uvijek spominju neke spektakle, show, Miami, Las vegas, strip, ovo ono... I onda 6 krugova SC i zavrsi se pod SC pa koji debili, eto izvrstan show, nema se sto reći.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.09.2022., 16:26
Šteta, izgledalo je taman da bi moglo biti uzbudljivo između Sainza i Russella do kraja...
Svaka čast za Maxa i Red Bull, pokazuju dominaciju u utrkama na kojoj im i Mercedes skoro može zavidjeti.
Opet, koliko god je Max dobar, Perez je loš ove sezone, startao nekoliko pozicija ispred Sainza i Hamiltona, a završi iza sa ovakvim bolidom.
Bravo De Vries, DOTD definitivno!
Perez nema pojma, ove sezone nije pokazao ništa osim guranja drugih bolida. Sainz i Hamilton koji su startali zadnji došli ispred njega. Očito ga drže zbog vožnje s pola rezervoara goriva u Abu Dabiju prošle godine. RB ima sreće da je Ferrari toliko puta zajebao da su prosuli preko 200bodova, mogli su ostati bez konstruktorske titule bez problema.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs