Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
pigmalion je napisao/la: 30.08.2022., 20:13 @vlado

:facepalm:

Kada budeš vozio bolid kao što ga vozi Lewis Hamilton, onda mu možeš vjeovati.

Senna / Nannini, Mansell / Berger ...... Hungaroring 1990.

I još gomila sličnih udesa na F1 stazi...... i nikom ništa.

Ali zato Lewis Hamilton ima kralježnicu Lewisa Hamiltona. Vrlo poseban i drag čovjek.

:facepalm:

Bez momentara sam. Sve ok.
No!

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
f1zd je napisao/la: 30.08.2022., 19:25 slika

:rofl: :rofl: :rofl: :klanjam:

Za fana broj 1 :trep:
Ovo bi bio hit :prcnjau: https://twitter.com/Unpaid1ntern/status/1564640152638603270

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ljepo je bilo vidjeti dva velikana zajedno. Svaka cast obojici.
No!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hamilton na restartu bio u pogrešnom modu motora pa ga je zato Max onako lahko prestigao i to Max je digao gas da ga ne bi prestigao prije startno-ciljne linije hahahah

[tweet][/tweet]

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
I ja sam neki dan bio u trećoj, a mislio da sam u prvoj :chill:
Pa mi se auto ugasilo, nakon otpuštanja kvačila i pokušaja kretanja
Jbga odluto neđe, dešava se

Bolje da nisu ovo napisali ako je istina.
Još gore po sirotog Hamdiju.
Žorž je novi miljenik, izgleda.

Ajd, barem nije produžio pravo, ko onomad u Bakuu ;)
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 05.09.2022., 13:27 Hamilton na restartu bio u pogrešnom modu motora pa ga je zato Max onako lahko prestigao i to Max je digao gas da ga ne bi prestigao prije startno-ciljne linije hahahah

[tweet][/tweet]

Lewis ima trauma od prosli put. Nije za zezanje.
No!

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
@Frantic :rofl: :rofl: i meni se zna dogodit
Šteta za tako glupu grešku, slična glupost kao u Bakuu, ne znam do čega je. Ili je stvar što drugi vozači nisu toliko u fokusu kao Lewis, pa prođe ispod radara.
Kako god, realno Mercedesu je falilo ipak brzine. Blizu, ali nisu baš imali realnu šansu ni u kojoj kombinaciji. Ali opet su oba vozača završila ispred Sainza i Pereza. To im je velika prednost za iduću sezonu, ako srede bolid do kraja

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Jos samo ovo. :lolz:

Lewis je korektno pustio Maxa jucer. U Kanadi npr. ga je malo podsjetio na proslu godinu.
Mene dusa boli sto se njih dvojica ne bore ove godine, ponovo. Jedino tko moze parirati Maxu uz njega su Alonso i Vettel. I Ocon, cini mi se.
Ovo ostalo je po meni meljavo na gridu.

Pokazao je kolegi sa kime se igra kod preticanja. Tako ga profinjeno sjebao na ravnici i sa time povratio status koji zasluzeno ima. Lewis ima vise pobjeda nego ovaj startova, broj podijuma i titula je izjednacen, ruku na srce.
No!

LH44
Formula 1
Formula 1
Šteta stvarno bio je uvjerljiv ovaj vikend protiv Russella i djelovalo je da jedino Lewis može dovesti Maxovu pobjedu u pitanje, i to iz polušanse je Lewis ganjao pobjedu i onda se Maxu posreći, a Lewisa opet ostave na tvrđim gumama da brani neodbranjivo. Mislim ok grešku jeste napravio, ali svejedno i da nije zeznuo mod motora Max bi ga prestigao u idućem krugu jer se medium sporo grijao u odnosu na soft tek nakon 4 kruga rekoše da je guma bila na radnoj temperaturi. Šteta bi bila da propadne onaj rekord pobjede u svakoj sezoni u kojoj se natjecao zbog spleta okolnosti a ne što je on sam sebi kriv.

@vlado slažem se, Maxu mogu kroz sezonu parirati samo Lewis, Fernando i prime Seb, od ostalih ne vjerujem da je iko spreman, možda Russel, prime Ricciardo ili Ocon ali nisam baš siguran. Leclerc mi već po svemu viđenom ove sezone ne djeluje mentalno jak za borbu za titulu, čak i da ima sposobnu ekipu iza sebe.

slikaslika

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Šteta bi bila da propadne onaj rekord pobjede u svakoj sezoni u kojoj se natjecao zbog spleta okolnosti a ne što je on sam sebi kriv.
Možda cjepidlačim ali ovo nije najs(p)retnije napisano. Iako prema viđenom u Nizozemskoj nije nezamislivo da rekord ne propadne (tj. da Lewis pobijedi i ove sezone) prije će TO biti posljedica spleta okolnosti ( neke nevolje ili odustajanja Red Bulla), a ne njegove zasluge. Za to nije kriv Lewis nego Mecedes.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Šteta i što je MS "napustio" sport 2006., inače bi rekord bio (minimalno) 17 uzastopnih sezona sa barem jednom pobjedom. :chill:

Kao što reče ArtuDitu, Hamdo će ove sezone prije pobijediti (nego nepobijediti) zbog "spleta okolnosti".
Nešto slično kao MS na VN SAD 2005. (dobro, ne mora biti baš toliko "drastičan" slučaj).
A Maxa je samo kvar u nedjelju mogao odvojiti od pobjede.

Max vs. Čarli, hmmmm
Da mu dođe Čarli u RB, i to nakon Maxove 2 titule, naravno da je prednost Maxova.
Da Max dođe Čarliju u Ferrari (a da Ferrari radi kao do Doxa, bolid, strategija, sve) dajem prednost Čarliju (možda malo manju od Maxove u gornjem slučaju), bez obzira na Maxove 2 titule.
U slučaju da je Ferrari kanta, međusobni skor ne bi bio toliko ni bitan, niti bi šta otkrivao.
Da sjednu slijedeće sezone u treći, ali odličan, "X" bolid, 55-45 za Maxa (samo zbog iskustva osvojenih titula).

I čuj Russell ili prime Ricci bi možda i mogli parirati Maxu, ali Čarli to sigurno ne može (niti će moći). :facepalm:
Kakav bolan Ocon? :rofl: :rofl:
Ti počeo trollat? :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Moj dojam o Leclercu je takav, ne vjerujem da je mentalno jak za borbu za titulu, sigurno ne sa vozačima poput Hamiltona, Alonsa, Verstappena, prime Vettela i sličnih prvaka.

I nemoj odmah napisati da sam zaključak donio u sezoni u kojoj mu je ekipa uprskala sve živo, to je najbanalniji argument, dosta je i on sam uprskao bez da je ekipa imala ikakav uticaj pa otuda zaključak

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Osobno mislim da se Leclerc može dobro s njim nositi, imali su neke poprilično napete borbe gdje je Čarli bio puno hladniji i pametniji, ali nije ih bilo nešto previše. Možda i jest Čarli slabiji trenutno, mentalno jel.

Jednostavno nema smisla uspoređivati ih (barem ne trenutno) jer jednom ide totalno sve na ruku, a drugom cirkusi iz vikenda u vikend.

Možda je i najbolji primjer taj "prime Vettel" kojeg spominješ. Iz posloženog RB-a u raspali Ferrari. Vidjeli smo i sami što mu je Ferrari napravio. Normalno da ćeš u takvom mentalnom stanju i okruženju sa debilima i sam griješiti.
Možemo pričati što god želimo dok ih ne vidimo u istoj, ili podjednakoj MOMČADI, nećemo znati 100%. Jer RB i Ferrari su dva totalno drugačija svijeta.
slika

GP2Engine
Karting
Karting
S nama već: 4 god
@senna66 i ostali, apropo Vettela. Prime Vettel bi po meni bio najbolji vozač na gridu. da je onomad 2017. nakon što se Rosberg umirovio otišao u Mercedes, koji je isto posložena mašinerija sa jasnim stavom i hijerarhijom kao i RB, te gdje je pritisak 3x manji nego u Ferrariju, vidjeli bismo čovjeka s minimalno još 2-3 naslova na ona 4, potencijalnog Goata.

Mišljenja sam da, kad pritiska nema i kad je fokus ekipe na tebe, kao RB i Mercedes: Vettel > Svi ostali na gridu.
A dok je pritisak tu i ekipa i svi unutar hijerarhije te potkopavaju iz dana u dan 5 godina (Seb u Ferrariju): Hamilton i Verstappen.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 07.09.2022., 21:10 prošlogodišnja bečka škola:
https://www.racefans.net/2021/11/04/som ... -hamilton/
To je Lewis, najveci licmjer sporta. Toliko se moram boriti da ga "objektivno gledam".

Covjek bukvalno popljuje svoj tim koji ga je po njemu zajebao. A srednji prst je bio problem prosle godine. Jer, naravno, jedino gluha djeca su gledala prosli gp.

Jos mi je zanimljivije da cuti kao da ne kazem kao sto, u vezi AT na mrezama. Tj. nije izasao i rekao kako ne vjeruje da postoji zavjera zbog koje AT dobija prijetnje od njegovih navijaca uz RB, naravno. Da iskoristi enorman uticaj koji ima u ime ljubavi i mira. Croft i onaj psihopata sa knjizicom znaju sto rade.

“For me, I try to just remain positive and keep calm and again be respectful to the drivers I’m fighting regardless. If I have a name in my head of what I think they are, I don’t share that.

“But it’s pretty easy for me, you laugh it off and you move forwards.”

"If I have a name in my head of what I think they are, I don’t share that." Zato I nemam postovanje ka njemu.
No!

LH44
Formula 1
Formula 1
slikaslika

[tweet][/tweet]

slikaslika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Kad ponašanje ovog tipa usporediš sa svim svjetskim prvacima prije njega... to govori sve o svijetu koji je potpuno otišao u tri rodna mjesta...

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
A što ćeš kada su trotinet s kojim sam se vozal ko klinac pretvorili u 'elektrificirano' prevozno sredstvo. I onda me još neki 'vol' mojih godina skupi s istim na zebri. Ne znam što bih rekao.
A da će sve ići u 3PM znali su još i stari Grci npr. Geosidas 720. godine prije Krista kaže; "Izgubio sam svaku nadu u budućnost naše zemlje ako današnja omladina sutra preuzme uzde vlasti u svoje ruke. Jer ova mladost je nepodnošljiva, neobuzdana, jednostavno strašna". Podržao ga je i Sokrat tristo godina kasnije: “Današnja mladež navikla je na luksuz, odlikuju se lošim manirama, preziru autoritete i ne poštuju starije. Djeca se svađaju s roditeljima, pohlepno gutaju hranu i maltretiraju učitelje ”, a njega su osudili da kvari mladež.

Ali eto, iako se iz priloženog videa može zaključiti da se jako trudi ostati mlad i u trendu i Hamiltonu su mlađi počeli uzimati mjeru. Picasso reče "Današnja mladost je stvarno strašna. Ali najgore je što joj više ne pripadamo"
Entropija je nezaustavljiva!

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lewis što god napravi nekome će smetati, pa čak i kad se čovjek vozika s romobilom... A da je Kimi ili neki drugi miljenik publike ovako nešto izveo bio bi "car, legenda, doktor, institucija" itd. :chill:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡