To je u redu. Glupo je da složiš sam sa sobom, ali ako se ne slažeš sam sa sobom, e to je već vijest vrijedna evidentiranja.Har Kl je napisao/la: 16.08.2022., 15:29 Onemogućio sam sebi da dajem like/ dislike, ali i dalje mogu dislike svoj komentar.

To je u redu. Glupo je da složiš sam sa sobom, ali ako se ne slažeš sam sa sobom, e to je već vijest vrijedna evidentiranja.Har Kl je napisao/la: 16.08.2022., 15:29 Onemogućio sam sebi da dajem like/ dislike, ali i dalje mogu dislike svoj komentar.
Imas dobre argumenteavetma je napisao/la: 19.08.2022., 15:19 Prihvaćam, Fangio, hvala! Iako, na naslovnici je dostupna 21 vijest, tj 21 naslov. Ako si na desktopu - iskoristi gumbić na tipkovnici gore/dolje, pa će brže letjeti ove dodatne vijesti. Nikad ih više nije bilo. Ima manje slika, to je istina, ali to je viša sila. Cijene hostinga idu gore, mi smo uvijek "rubno" s paketima, a broj posjeta i aktivnost raste, tako da ne mogu dozvoliti da moramo raditi upscale. Neke blage redukcije poput tih slika na naslovnici su nužne.
Komentari i forum su nam forte stranice, tako da to svakako želim istaknuti. Portali su zadnjih par godina nicali kao nakon kiše jer je vrlo jednostavno otvoriti stranicu i štancati tekstove. Međutim, nitko od njih nema razvijenu zajednicu, tako da je to forte segment kod nas.
Za tablice za poredak bih se složio, u usporedbi s prošlom verzijom kad je bilo skučeno dolje desno - ovo je jako veliko. Doduše, koliko puta su me ljudi pitali da dodam poredak (iako je uvijek bio prisutan, samo malo sitniji) - malo ću ipak pričekati s promjenama. Neka stoji, ionako je dovoljno nisko da ne ometa na prvo slijetanje na stranicu.
Btw, još jedan detalj, ne znam koliko je kome upalo u oko, u poretku se može kliknuti na redak bilo koja dva vozača pa će prikazati njihovu bodovnu razliku. Ne klik direktno na ime (jer to vodi na bazu podataka) nego negdje na prazno na redak.
Mogli smo ignorirati i pluseve i minuse, ali nije tako jednostavno. Sada ako hoću da ne vidim pluseve i minuse mogu ih sakriti, ali ostaje ovo, što mi nema smisla ako ne želim vidjeti pluseve i minuse. Da, treba se kliknuti, ali te vuče kada stoji tu. Da se može sakriti zaboravio bi da postoji, kao i plusevi i minusi.avetma je napisao/la: 19.08.2022., 13:56 Njeh, to samo ignoriraj ako ti ne odgovara.
Fangio šalje 10€, zahvaljujem!![]()
Grah0 je napisao/la: 20.08.2022., 12:23 Ante, daj "landu norrisu", neku titulu, vječiti hejter npr. A mogao bi se i nekad uključiti u diskusiju![]()
avetma je napisao/la: 20.08.2022., 10:26 @Pastor: U pravu si, najbolje je to pod jedan šešir objediniti. Mislio sam da sugeriraš još jednu opciju u control panelu, ali zapravo je rješenje da se ne vidi taj gumbić za one koji su odabrali da ne vide reakcije. Sad je sređeno tako.![]()
@vlado: Ništa od toga. Te tamne teme u kojima sve izgleda isprano mi nisu zanimljive, tako da sigurno neće biti default samo tamna tema.
Za dvostruki razvoj tamno/svijetlo i ostavljanje korisniku na izbor nemam vremena. Za razvoj ovog v5 mi je trebalo cca četiri mjeseca, a sad još ulagati vrijeme u dvije kolor sheme - nije izvedivo. Druga opcija bi bila kupiti gotovi predložak kao što su odradili na GP1 (https://newsblocktheme.com/tonight), a to je bezveze, uz svo dužno poštovanje za svačiji izbor taktike razvoja.
Svaka mu čast, hahaha!avetma je napisao/la: 20.08.2022., 16:38 Gle sad, lando norris šalje 30€ donacije. Time si je kupio valjda još koju godinu negativnih reakcija na komentare![]()
![]()
Zahvaljujem, i pozivam da se uključiš malo u tipkanje!![]()