VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.
- luka vz
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Dobro, alizekohonda je napisao/la:Start je obecavo, pasmater!luka vz je napisao/la:McLaren dosta dosta loš i spor
Button se muci iza Saubera i daleko je od bodova...
Jos jedna teska sezona ispred nas
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Haas u bodovima, tr u bodovima, renault jako blizu bodova, a McL ...
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Nista, to bi bilo to!!!! SRECA je danas Ferrari-ju posteno zalupila vrata! Rosberg ni kriv ni duzan 1!!!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
4 koef. Na nica bio nakon kvala.
Cestitke haasu na prvim bodovima i hondi na sebringu.
Bilo mi je zadovoljstvo druzit se s vama.
Odoh spat.
Cestitke haasu na prvim bodovima i hondi na sebringu.

Bilo mi je zadovoljstvo druzit se s vama.
Odoh spat.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
Cestitam i tvojima!dakako je napisao/la:Nico nastavlja niz![]()
![]()
![]()
![]()
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Medicinar
- Karting
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ferrari i kad je brži i u boljoj poziciji to ne iskorištava. Umjesto1,2 ili dva postolja, imaju ovo. Upravo zato još nisu do koljena Mercedesima.Ljudi ih dobiše strategijom, a dobijat će i brzinom. Ništa od Ferrarija danas.
Nisu ljudi džaba onoliko testirali mediume, halo ba čovječe 40 krugov stare gume u Hamiltona, Vettel na nominalno BRŽEM SOFTU, i 20 krugova star mu ne može ništa. Daj Bože da prismrde tituli. Čestitke Mercedesima, opet su pokazali dominaciju u drugom obliku.
Nisu ljudi džaba onoliko testirali mediume, halo ba čovječe 40 krugov stare gume u Hamiltona, Vettel na nominalno BRŽEM SOFTU, i 20 krugova star mu ne može ništa. Daj Bože da prismrde tituli. Čestitke Mercedesima, opet su pokazali dominaciju u drugom obliku.
- SEAS
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ferrari je sam sebe pobjedio!!!
Čestitke HASS-u. prva utrka - 6 mjesto.
Čestitke HASS-u. prva utrka - 6 mjesto.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
I Lewis ni kriv ni dužan 2Slavenowsky je napisao/la:Nista, to bi bilo to!!!! SRECA je danas Ferrari-ju posteno zalupila vrata! Rosberg ni kriv ni duzan 1!!!
Jbga, idemo dalje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Svaka čast Rosbergu i Mercedesu, ipak su Ferrari strateški nadigrali. Vrlo dobra utrka za razliku od prošlogodišnje 
Svaka čast Greosjeanu, on je najveće iznenađenje dana

Svaka čast Greosjeanu, on je najveće iznenađenje dana

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Pa ja mislim da McH nije bas pogodio s Buttonovom taktikom poslije Crvenebzastave a Alonso dok je vozio dobar je bio.luka vz je napisao/la:Dobro, alizekohonda je napisao/la:Start je obecavo, pasmater!luka vz je napisao/la:McLaren dosta dosta loš i spor
Button se muci iza Saubera i daleko je od bodova...
Jos jedna teska sezona ispred nas
Haas u bodovima, tr u bodovima, renault jako blizu bodova, a McL ...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Šteta za onaj SC mislim da bi Ferrari puno bolje završio da ga nije bilo. Sve u svemu nije uoće loše na kraju samo 10 sec zaostatka naspram 30 sec prošle godine na stazi koja nam ne odgovara. Za Raikkonena mi je jako žao, svaki put kad je Ferrari u borbi za 1-2 on ima problema s bolidom...
Biti će bolje u Bahrainu, samo da malo zatopli. Merc na kraju 1-2 ni krvi ni dužni, ali dobro biti će još prilike.
Za Haas mi je jako drago, TR je isto mogao puno bolje proći.
Biti će bolje u Bahrainu, samo da malo zatopli. Merc na kraju 1-2 ni krvi ni dužni, ali dobro biti će još prilike.
Za Haas mi je jako drago, TR je isto mogao puno bolje proći.
Sisu (fin.)