Meni odlična. Liverija govori ovo je Williams, a to dugo nije bilo tako. Ajde i prošlogodišnja je bila dobra...
Jedino mislim da ćemo brkati Alpineu i Williams.
Prošle godine nakon Spa sam govorio da bi ovi bolidi mogli riješiti i problem vožnje po kiši.
Evo sada možemo vidjeti kako izgleda sprej iza novih bolida:
Mislim da će sigurno biti bolje, jer sprej ide više u zrak. A direktno iza bolida će biti čišći zrak. Isto se odnosi i za praćenje bolida. Biće tu samo važno da se bolje vidi ono svijetlo pozadi na bolidu, da se mogu bolje pratiti po kišnim uslovima. Samo još treba sačekati da neko od vozača potvrdi...
Williams nije "bazično" moja F1 ekipa, ali sviđa mi se njihovo rješenje za 2022.
Samo naprijed Frank Williams ekipa.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ako im ovaj rezultat nije dovoljno pokazao o Latifiju onda su stvarno u banani, ne razumijem kako uopće mogu razmišljati o tome da ga ostave za slijedeću sezonu.
Mislim da bi se Williams mogao puno češče boriti za bodove da im Latifi nije u momčadi.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mv_33 je napisao/la: 23.09.2022., 11:16
I tako ode goatifi
Slava mu......... za Abu Dhabi 2021.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run