Williams
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://racingnews365.com/williams-proc ... f1-sponsor
Iz Gulfa su najavili povratak na grid, a sve vodi k tome da će biti jedan od novih sponzora Williamsa.
Zamislite samo da kojim slučajem vidimo Williamsovu livreju u bojama Gulfa.
Iz Gulfa su najavili povratak na grid, a sve vodi k tome da će biti jedan od novih sponzora Williamsa.
Zamislite samo da kojim slučajem vidimo Williamsovu livreju u bojama Gulfa.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Osella
- GP3
Čini se da su istinite glasine kako će Gulf postati novi sponzor Williamsa. Po dostupnim informacijama, službena potvrda trebala bi biti u ponedjeljak kad je najavljeno i predstavljanje bolida.
Lasciatemi guidare...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Volio bih da Gulf postane naslovni sponzor pa da cijela livreja bude u njihovim bojama, ali po ovom dizajnu na procurenom dijelu stranice ne izgleda mi da će biti tako. Možda se ugodno iznenadim u ponedjeljak
Bilo bi svakako pohvalno za njihov marketinški tim da po drugi put u devet godina nakon teške banane od sezone dovedu ikonskog naslovnog sponzora

Bilo bi svakako pohvalno za njihov marketinški tim da po drugi put u devet godina nakon teške banane od sezone dovedu ikonskog naslovnog sponzora

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Gulf, malo sutra.croatic f1 je napisao/la: 03.02.2023., 01:29 Volio bih da Gulf postane naslovni sponzor pa da cijela livreja bude u njihovim bojama, ali po ovom dizajnu na procurenom dijelu stranice ne izgleda mi da će biti tako. Možda se ugodno iznenadim u ponedjeljak![]()
Bilo bi svakako pohvalno za njihov marketinški tim da po drugi put u devet godina nakon teške banane od sezone dovedu ikonskog naslovnog sponzora![]()
https://f1.pulsmedia.hr/71365/williams- ... u-livreju/
To što mi priželjkujemo, ili se nadamo...... možemo mačku o rep objesiti.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Osella
- GP3
Znači ništa od Gulf livreje.
Mislio sam na prvu da su slike od prošle godine.
Boje su lijepe, samo šta je prošle sezone na kraju bilo više crne nego ostalih boja da ugrabe koju tisućinku. Inače, odlična mi je ova reklama Duracella. Svaka im čast na ideji.

Mislio sam na prvu da su slike od prošle godine.

Lasciatemi guidare...
- pigmalion
- Formula 1
Williams najavio novu livreju, za poslije u 2023.-oj ( Singapore, Japan, Qatar ).
https://www.autosport.com/f1/news/willi ... /10473692/
Ipak Gulf........

https://www.autosport.com/f1/news/willi ... /10473692/
Ipak Gulf........

.....biti po svome,.....

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Respekt za sve timove koji predstave pravu (ili barem vecinski) verziju novog bolida. Ovaj cirkus organiziranja cijelog eventa, stvaranje hypea mjesecima za predstavljanje boje (koja obicno biva ista kao i proslogodisnja) je u najmanju ruku smijesan. Gubljenje vremena iskreno.
Sto se tice njihove ovogodisnje boje, nisam fan tog “modernistickog” dizajna i nekako mi i dalje ne lezi taj full plavi-tamnoplavi imidz uz Williams. Mislim da bi bolje izgledao vise bijelih elemenata. Naravno pita se tu nesto i sponzore tako da me i ne cudi kako u danasnje vrijeme 15-godisnji klinci sloze interesantniju livereju u programima, nego ljudi placeni za to.
Sto se tice njihove ovogodisnje boje, nisam fan tog “modernistickog” dizajna i nekako mi i dalje ne lezi taj full plavi-tamnoplavi imidz uz Williams. Mislim da bi bolje izgledao vise bijelih elemenata. Naravno pita se tu nesto i sponzore tako da me i ne cudi kako u danasnje vrijeme 15-godisnji klinci sloze interesantniju livereju u programima, nego ljudi placeni za to.
- Osella
- GP3
Slažem se. Negdje sam naišao da će Williamsovi vozači ove godine nositi bijelo trkaće odijelo pa sam očekivao i nešto bijele na bolidu. Na kraju ipak ništa od toga...Alonso king je napisao/la: 05.02.2024., 15:57 Sto se tice njihove ovogodisnje boje, nisam fan tog “modernistickog” dizajna i nekako mi i dalje ne lezi taj full plavi-tamnoplavi imidz uz Williams. Mislim da bi bolje izgledao vise bijelih elemenata.
Što kaže @Realista, baš pretjeruju sa ovom crnom bojom. Mislim da bi to trebalo nekako ograničiti jer, kako su krenuli, kroz sezonu-dvije ćemo imati samo crne bolide na gridu.
Uglavnom, Williamsovu mašinu za 2024. bismo trebali vidjeti tek u Bahreinu 20.2. pa ova predstavljanja nemaju gotovo nikakvog smisla osim reklamnog bloka...
Lasciatemi guidare...
- pigmalion
- Formula 1
.....biti po svome,.....

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kako da ne.
Ne vjerujem da bi se vraćao u Williams, ona knjiga Webbera ih je opisala savršeno.
Ne vjerujem da bi se vraćao u Williams, ona knjiga Webbera ih je opisala savršeno.