Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
Za laku noc.
Ante dozivio si odlazak svoga velikana. Da sam 2006 imao portal kao ti, MS bi bio predstavljen isto.
Vettel ili turista zasluzeno siri ruke ispod nevjerovatnih uspjeha.
Bez Vettela ne bi bilo ni portala danas.
pozdrav.
Ante dozivio si odlazak svoga velikana. Da sam 2006 imao portal kao ti, MS bi bio predstavljen isto.
Vettel ili turista zasluzeno siri ruke ispod nevjerovatnih uspjeha.
Bez Vettela ne bi bilo ni portala danas.
pozdrav.
No!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 6 mj
- Kontakt:
Ciki-F1, Renault_F1_team i Djuvedj produžili pretplatu preko app, po 3 eur. Zahvaljujem! 
@vlado: Pa gdje ćeš prigodnije slike za oproštaj nego uz trofeje?
Što se tiče portala, nije Vettel bio povod, nije to takva vrsta "navijanja".
Preporučam serijal F1 u hrvatskoj, mislim da je tamo objašnjena cijela priča. https://f1.pulsmedia.hr/tag/f1-u-hrvatskoj/

@vlado: Pa gdje ćeš prigodnije slike za oproštaj nego uz trofeje?

Preporučam serijal F1 u hrvatskoj, mislim da je tamo objašnjena cijela priča. https://f1.pulsmedia.hr/tag/f1-u-hrvatskoj/
- vlado Verified
- Formula 1
Ante, jesam li ja fula ove dnevnike ili sta? Zasto i dalje ne postoje?
Zasto otvoreno ne nastaviti pisati kako mi ustvari dolazimo do sadrzaja ovdje vec godina? Ne samo sadrzaja, naravno.
Ja cu da kazem razlog svoje podrske.
Podrzavam zajednicu. Iskustvo, znanje koje ovdje postoji. Kada bi se okipa okupila oko cilja ulazka u f1 ja vjerujem da bi se to desilo u narednih 6 do 8 godina. prva pobjeda na nekih 8 do 10 god a titula do 15 godine. Nevjerovatna je kolicna resursa koja ova zajednica posjeduje.
Npr. imamo covjeka avalon, koji je toliko statistike ovih godina ispisao da mislim da zasluzuje pocasnu titulu. Koliko je on i drugi doprinjeli kvaliteti ovoga portala je nemjerljivo. A ima tu i mlade ekipe koja biva inspirisana a nismo ni svjesni. Moja inspiracija je bio cjenjeni Blazicko npr. sta bih dao za ovako nesto u tim vremenima.
Vrjeme je da se portal pocne gledati ne kao privilegija dok sjedimo na solji vec odgovornost. Ne znamo sta ovo moze da znaci. Bicu sada ostar, ali ako imas za internet mjesecno imas i za portal sitno. Ovo je velika zajednica koja ima nemjerljiv potencijal. Gasenje ovoga bi bila mini katastrofa na balkanu.
Ovo iznad sam napisao bez nekog agende vec kako osjecam. Ne prozivam nikoga.
Zasto otvoreno ne nastaviti pisati kako mi ustvari dolazimo do sadrzaja ovdje vec godina? Ne samo sadrzaja, naravno.
Ja cu da kazem razlog svoje podrske.
Podrzavam zajednicu. Iskustvo, znanje koje ovdje postoji. Kada bi se okipa okupila oko cilja ulazka u f1 ja vjerujem da bi se to desilo u narednih 6 do 8 godina. prva pobjeda na nekih 8 do 10 god a titula do 15 godine. Nevjerovatna je kolicna resursa koja ova zajednica posjeduje.
Npr. imamo covjeka avalon, koji je toliko statistike ovih godina ispisao da mislim da zasluzuje pocasnu titulu. Koliko je on i drugi doprinjeli kvaliteti ovoga portala je nemjerljivo. A ima tu i mlade ekipe koja biva inspirisana a nismo ni svjesni. Moja inspiracija je bio cjenjeni Blazicko npr. sta bih dao za ovako nesto u tim vremenima.
Vrjeme je da se portal pocne gledati ne kao privilegija dok sjedimo na solji vec odgovornost. Ne znamo sta ovo moze da znaci. Bicu sada ostar, ali ako imas za internet mjesecno imas i za portal sitno. Ovo je velika zajednica koja ima nemjerljiv potencijal. Gasenje ovoga bi bila mini katastrofa na balkanu.
Ovo iznad sam napisao bez nekog agende vec kako osjecam. Ne prozivam nikoga.
No!
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Samo kratka digresija, u serijalu F1 u Hrvatskoj nedostaje osma epizodaavetma je napisao/la: 28.07.2022., 22:22 Ciki-F1, Renault_F1_team i Djuvedj produžili pretplatu preko app, po 3 eur. Zahvaljujem!
@vlado: Pa gdje ćeš prigodnije slike za oproštaj nego uz trofeje?Što se tiče portala, nije Vettel bio povod, nije to takva vrsta "navijanja".
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jest, mislim da je unutra bio neki video ili nešto slično pa je FIA tražila da to maknem kad smo bili aplicirali za akreditaciju.
Btw fun fact - tražili su i da maknem "F1" iz logotipa gore lijevo.
Btw fun fact - tražili su i da maknem "F1" iz logotipa gore lijevo.

- vlado Verified
- Formula 1
Zanimljivo.
Ante, ako stignes daj mało podjeli sta se desava iza scene. Primjer post iznad. Kako se doslo do toga, kako apliciras itd.
Za koriscenje loga se mora aplicirati. Zar ne bi bilo logicno podrzati sa "te" strane portal jer ovdje je ekipa koja trosi novac na f1. A di je tek promocija sporta. Ne razumijem.
Ante, ako stignes daj mało podjeli sta se desava iza scene. Primjer post iznad. Kako se doslo do toga, kako apliciras itd.
Za koriscenje loga se mora aplicirati. Zar ne bi bilo logicno podrzati sa "te" strane portal jer ovdje je ekipa koja trosi novac na f1. A di je tek promocija sporta. Ne razumijem.
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala vlado!
Za akreditaciju provjeravaju koliko je portal star, da ne bude neki blog otvoren nekidan, onda broj članaka, reputaciju domene, obavezno izvještaje sa svih utrka isti dan kad je utrka održana, ne smije biti linkova na piratske sadržaje, stream i slično, ne smije se koristiti F1 u nazivu portala (zato sam promijenio s F1puls.com na pulsmedia.hr), ne smije se koristiti F1 u logotipu i još dosta toga. Kad je portal kao medij odobren, što Puls jest, onda novinari koji se apliciraju moraju poslati dosta privatnih dokumenata da ih se provjeri ponaosob. Covid je malo zeznuo stvar jer su ukinuli dosta toga i ostavili su samo par novinara za paddock, a sad je opet sve po starom uglavnom. Luka je bio odobren za Austriju, ali nije mogao ići iz privatnih razloga. Ja čekam odobrenje za Monzu. Neko nepisano pravilo je da dopuste tri odlaska u prvoj sezoni od dobivanja akreditacije.
Za akreditaciju provjeravaju koliko je portal star, da ne bude neki blog otvoren nekidan, onda broj članaka, reputaciju domene, obavezno izvještaje sa svih utrka isti dan kad je utrka održana, ne smije biti linkova na piratske sadržaje, stream i slično, ne smije se koristiti F1 u nazivu portala (zato sam promijenio s F1puls.com na pulsmedia.hr), ne smije se koristiti F1 u logotipu i još dosta toga. Kad je portal kao medij odobren, što Puls jest, onda novinari koji se apliciraju moraju poslati dosta privatnih dokumenata da ih se provjeri ponaosob. Covid je malo zeznuo stvar jer su ukinuli dosta toga i ostavili su samo par novinara za paddock, a sad je opet sve po starom uglavnom. Luka je bio odobren za Austriju, ali nije mogao ići iz privatnih razloga. Ja čekam odobrenje za Monzu. Neko nepisano pravilo je da dopuste tri odlaska u prvoj sezoni od dobivanja akreditacije.
- vlado Verified
- Formula 1
Hvala ti.1883 je napisao/la: 31.07.2022., 10:38 Hvala ti @vlado
Ti si F1 fan, a ovakve na zalost rijetkosti me razvesele.
Danasnja F1 publika nije vise F1 publika nego nesto sasvim drugo. Ne svi, naravno, kao sto vidimo iz tvog primjera.
Ja te pozivam (molim) da se vratis na portal. Kao i mnoge druge koji "samo citaju". Vecinom stara ekipa.
Raduju me uspjesi bilo koga. Biti okruzen sa takvima je najbolja opcija, ja mislim.
Vidim da je Ante odradio odlican posao da sprjeci infekciju botova. Teren je sada cist.
Nema na cemu, Ante. Hvala za objasnjenje. Tokom pauze sada, stizu pitanja. Nisam znao koliko je ovo ozbiljno ustvari. Mozda sam samo osjecao...
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Jel moze kakav "group support" za nas iz crvenog tabora..
Ono, da nas se skupi za grupnu terapiju
Edit "support group" 🫣
Edit "support group" 🫣
Fino Alla Fine
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: #93, #33
Da imamo one grupne sastanke, kao što imaju one AA grupe u SAD.CrashOverride je napisao/la: 31.07.2022., 21:20 Jel moze kakav "group support" za nas iz crvenog tabora..
Edit "support group" 🫣

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ovo je veliko, i čestitke pošto je ovo tema i za čestitkeavetma je napisao/la: 31.07.2022., 11:58 Hvala vlado!

I moram pohvaliti podkaste na Tribini, iako kratki (navikli me ovi iz Lap76 na maratone, šalim se naravno) jako je divno što se uz pulsmediju veže i podkast platforma. Voleo bi kad bi to bilo češće ali je bukvalno nemoguće i svatam vas sve u potpunosti.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala Alene 
Beethoven87 šalje 10€, zahvaljujem!

Beethoven87 šalje 10€, zahvaljujem!

- vlado Verified
- Formula 1
Ako postoji statistika mislim da je jucer bilo najmanje minusa na preko 170 komentara ikada. Svi tabori se slazu u vezi ferrarija. Nevjerovatno. Djelovalo je kao grupna terapija prepuna razumjevanja. Za svaku pohvalu.CrashOverride je napisao/la: 31.07.2022., 21:20 Jel moze kakav "group support" za nas iz crvenog tabora..
Edit "support group" 🫣
Alen, predlozio bih kolab izmedju lap 76 i ovdje. Bila bi to odlicna kombinacija.
Ludwig, hvala I do mene

No!
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 6 mj
Hvala ti opetvlado je napisao/la: 31.07.2022., 17:13
Hvala ti.
Ja te pozivam (molim) da se vratis na portal. Kao i mnoge druge koji "samo citaju". Vecinom stara ekipa.
Raduju me uspjesi bilo koga. Biti okruzen sa takvima je najbolja opcija, ja mislim.
Vidim da je Ante odradio odlican posao da sprjeci infekciju botova. Teren je sada cist.

Nekolicina nas komunicira u Benz temi i samo ponekad negdje drugdje. Vec smo si pisali o tome, osobno ne vidim nikakakav smisao razgovarati s ljudima o njihovim emocijama i drzim se toga. Ima ljudi koji konstruktivno govore o F1 i to je super, ali ima ih i koji zagadjuju sve u sto zadju. Dok se ovi drugi skroz ne maknu ja cu kao i do sada.
Molim te, no sikiriki i znaj da se citamo...

- vlado Verified
- Formula 1
Emocije su najvazniji dio nase komunikacije. Nase strasti, nesigurnosti... Ja sam nedavno iznad "javno objavio" svoj odlazak.
Glavni faktor ustvari je bio kako ja zivim. Nezadovoljstvo sa samim sobom. I mojim problemima. Pisem samo u svoje ime da bude jasno.
Onda sam odlucio, ja cu da pisem, djelim... mislim... ono sto osjecam bez obzira na druge sa kojima se ne slazem. Dugujem barem to sebi na karaju dana. A ako predjem mjeru ima autoritet koji ce da to zaustavi. Ako vec sam ne shvatim svoju toksicnost i povucem se.
Vecina nas sada ili jeste ili ce zagadjivati... i sta sada. To je proces. Ucimo.
Na kraju dana mi smo grupa strebera... Koji u prosjeku nemaju veliki odjek medju... ne bitno. Ali to je tako, sta sada. Kako je tek streberima u ferrariju trenutno...
Naravno, citamo se!
Glavni faktor ustvari je bio kako ja zivim. Nezadovoljstvo sa samim sobom. I mojim problemima. Pisem samo u svoje ime da bude jasno.
Onda sam odlucio, ja cu da pisem, djelim... mislim... ono sto osjecam bez obzira na druge sa kojima se ne slazem. Dugujem barem to sebi na karaju dana. A ako predjem mjeru ima autoritet koji ce da to zaustavi. Ako vec sam ne shvatim svoju toksicnost i povucem se.
Vecina nas sada ili jeste ili ce zagadjivati... i sta sada. To je proces. Ucimo.
Na kraju dana mi smo grupa strebera... Koji u prosjeku nemaju veliki odjek medju... ne bitno. Ali to je tako, sta sada. Kako je tek streberima u ferrariju trenutno...
Naravno, citamo se!
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
zekohonda šalje 5€ za još jedan Ferrarijev poklon. Zahvaljujem!