VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.
- SEAS
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
I sve je resetirano!!!!
Ferrari je sada najveći gubitnik u ovoj situaciji.
Ferrari je sada najveći gubitnik u ovoj situaciji.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ma chill, sad ce HAMMERTIME na restartuzekohonda je napisao/la:Zivi svi, idemo dalje. Krivim nanda. Jebo bodove (ko sto rekoh prije starta), idemo dalje!
@heat
Sto se ljutis, podjebavanje na forumu tijekom live komentata je skroz ocekivano.

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

- SEAS
- Karting
- Kontakt:
Ja mislim da je ipak malo veća krivica na Nandu
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Stvarno steta, sad je Ferrari u malo tezoj poziciji kad su u pitanju gume, no hajde ovo je za mene kao pobjeda! Mercedes je i dalje brz, ali ne toliko kako su neki uskukali!
Mercedes-u ocigledno ne odgovara kad je ispred njih neki bolid, mozda zbog zavjetrine, a i izduvnih gasova koji malo stete gume, pa im prave probleme sa preticanjem!? Sve u svemu, bilo kakvo postolje danas da se osvoji, ja bi bio hepi
Mercedes-u ocigledno ne odgovara kad je ispred njih neki bolid, mozda zbog zavjetrine, a i izduvnih gasova koji malo stete gume, pa im prave probleme sa preticanjem!? Sve u svemu, bilo kakvo postolje danas da se osvoji, ja bi bio hepi

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kad pogledam snimku vidim da Esteban uopce nije gledao na retrovizore pri pomicanju u lijevo.Bilo kako bilo nek su svi zivi i zdravi pa sta god bude.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
S bijelim gumama .....HeatBlast44 je napisao/la:ma chill, sad ce HAMMERTIME na restartuzekohonda je napisao/la:Zivi svi, idemo dalje. Krivim nanda. Jebo bodove (ko sto rekoh prije starta), idemo dalje!
@heat
Sto se ljutis, podjebavanje na forumu tijekom live komentata je skroz ocekivano.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Frantic smiri se, cjela 3 krivina je bila sa ostacima krila i karbonskih vlakana 

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Uvođenje SC nije ni pitanje... Rekao bi sa jedne strane da je dobro da je uvedena crvena zastava jer bi inače gledali 10 krugova iza SC sa kojim bi propustili dobar dio utrke
Krivac, teško je reći ali trzaj na ljevo od Guitereza je vidljiv ali mislim da je Fernando trebao bolje procjeniti ulazak u zavoj
Krivac, teško je reći ali trzaj na ljevo od Guitereza je vidljiv ali mislim da je Fernando trebao bolje procjeniti ulazak u zavoj

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- SEAS
- Karting
- Kontakt:

alonso5 je napisao/la:Kad pogledam snimku vidim da Esteban uopce nije gledao na retrovizore pri pomicanju u lijevo.Bilo kako bilo nek su svi zivi i zdravi pa sta god bude.

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Nogometnim riječnikom, poluvrijeme 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
trkaći incident.. alonso nije bio dovoljno pažljiv, a bome ni guttierrez koji kao da nije gledao u retrovizor..
btw.. ajmo sad razmislit kako bi alonso izašao iz ove palačinke da je halo na njegovom bolidu?
i kakva
pa kaj se događa s utrkivanjem.. još malo će i SC izbaciti, pa će nakon svakog sudara

btw.. ajmo sad razmislit kako bi alonso izašao iz ove palačinke da je halo na njegovom bolidu?
i kakva

Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 20.03.2016., 06:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you