Popušiće Kimi poziciju Rosberga, jbga
Ooooo Vettel već pretiče Lewisa
A evo i Nice
edit:
Oooo, Lewis radikalno. Možda bude do kraja na ovim gumama
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 20.03.2016., 06:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vettel-Ferrari je napisao/la:Oleee!!! Prespao sam 10min i nisam mogao vjerovati šta vidim!
Nemaš pojma što si propustio
A sada mali Verstappen "drži" Hamiltona na četvrtom mjestu - nevjerojatno
Evo sam sebi ne mogu oprostiti to. Sinoć sam došao poslije ponoći sa tamičenja (Taekwondo) i mrcvario se do pola 3 skoro da ispratim ona sra.a od kvalifikacija jer sam ih jučer ujtru propustio. I sad sam evo sve zbog njih propustio
Uuuuu strašan let Fernanda
Dobro, sve je OK
E jbmti
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zjurina je napisao/la:Koji gušt Vettel prošao Hamiltona ko šmrkavca !
ohladi... jbt koji sudar uhuhuhu
Alonso kriv definitivno...
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
Nije
Otišao je Esteban malčice vani
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Zivi svi, idemo dalje. Krivim nanda. Jebo bodove (ko sto rekoh prije starta), idemo dalje!
@heat
Sto se ljutis, podjebavanje na forumu tijekom live komentara je skroz ocekivano. Navijacki.
Zadnja izmjena: zekohondaVerified, dana/u 20.03.2016., 06:49, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.