Nvm uspio
F1 videoigre (Codemasters)
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
-
Leclerc1978
- Karting
- S nama već: 6 god 2 mj
- Navija za: ferrari, mclaren, Leclerc
Dobar dan! Ne kužim se baš u igrice, tako da bi svaka informacija dobro došla. Namjeravao sam djetetu kupiti igru za pc f1 2020, čini mi se oko 380,00 kn ali kako ću znati koja je original? Vidio sam da ima neka i sa dodacima Schumachera?!
Pa svaka informacija bi dobro došla......
Baš gledamo kvalifikacije Hulk treći
Baš gledamo kvalifikacije Hulk treći

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ako kupujete igru preko internetskih stranica poznatih hrvatskih dućana elektronike, šanse da kupite neoriginalnu verziju su gotovo nikakve.Leclerc1978 je napisao/la: 08.08.2020., 16:02 Dobar dan! Ne kužim se baš u igrice, tako da bi svaka informacija dobro došla. Namjeravao sam djetetu kupiti igru za pc f1 2020, čini mi se oko 380,00 kn ali kako ću znati koja je original? Vidio sam da ima neka i sa dodacima Schumachera?!
Baš gledamo kvalifikacije Hulk treći![]()
"Schumacher edition" vam nudi najpoznatije Schumijeve bolide Jordana, Benettona i Ferrarija i posebne proslave na podiju. https://www.codemasters.com/f1-2020-del ... n-out-now/
https://www.mall.hr/pc-igre/codemasters ... nt=pc-igre

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Ima na instantgamingu za 200 kn ja vec godinama tamo uzimam i nikad problema

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja sam evo napokon probao F12020 i razočaran sam fizikom ponovo. Ne znam, meni je to totalno arkadno sve.
Vozim iRacing, Assetto Corsu i Assetto Corsu Competizione i nekako ću se držati toga i dalje. Na AC koji je već osjetno starija igra voziti F2004 ili pogotovo Laudin 312t sa manualcem je meni osobno još uvijek tri puta relanije i uzbudljivije od Codemastersa.
Možda malo pretjerujemo, ali osobni dojam mi je takav i malo sam razočaran što u F12020 stvari nisu malo "ozbiljnije".
Inače, sve igre sam testirao s istim volanom, pedalama i H shifterom. Vozim na G29 koji nije neka sreca ali za dobiti dojam je sasvim pristojan.
Vozim iRacing, Assetto Corsu i Assetto Corsu Competizione i nekako ću se držati toga i dalje. Na AC koji je već osjetno starija igra voziti F2004 ili pogotovo Laudin 312t sa manualcem je meni osobno još uvijek tri puta relanije i uzbudljivije od Codemastersa.
Možda malo pretjerujemo, ali osobni dojam mi je takav i malo sam razočaran što u F12020 stvari nisu malo "ozbiljnije".
Inače, sve igre sam testirao s istim volanom, pedalama i H shifterom. Vozim na G29 koji nije neka sreca ali za dobiti dojam je sasvim pristojan.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Slažem se AC i ProjectCars 1 i 2, AC Competizione su daleko bolje od F1 serijala. F1 serijal mi je arcada, loš i umjetan osjećaj vožnje. Razmišljam o nekom boljem setupu sa direct drive volanom ako se božica financija, žena, smiluje. Sin je na mojoj strani ali je slaba prevaga.MSC je napisao/la: 25.09.2020., 13:52 Vozim iRacing, Assetto Corsu i Assetto Corsu i nekako ću se držati toga i dalje. Na AC koji je već osjetno starija igra voziti F2004 ili pogotovo Laudin 312t sa manualcem je meni osobno još uvijek tri puta relanije i uzbudljivije od Codemastersa.
#DankeSeb
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Meni je najbolji iRacing ali je toliko fuckin' skup da mi se neda ulagati u njega.
Najbolji sim bi mi bio da u jednom ima spojen AC i AC Competizione. Fizika odlična, grafika najbolja, a cijena super.
Najbolji sim bi mi bio da u jednom ima spojen AC i AC Competizione. Fizika odlična, grafika najbolja, a cijena super.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Red Bull
Evo jedan event kojeg smo vozili u subotu, bio sam uključen u ekipu Misfitsa.
Kao šlag na tortu bio je i esport vozač u lobby-u, Marcel Keifer sa kojim sam imao 2 kruga dobre borbe.
Moglo se i zaprijetit P1 da nisam imao 3 sec kazni pa ga nisam htio divebombat u T3.
Kao šlag na tortu bio je i esport vozač u lobby-u, Marcel Keifer sa kojim sam imao 2 kruga dobre borbe.
Moglo se i zaprijetit P1 da nisam imao 3 sec kazni pa ga nisam htio divebombat u T3.
- CRooY3
- Karting
- S nama već: 8 god
Postoji li neki volan koji je kompatibilan i za PlayStadion i za Xbox? Na Xbox Series S imam GamePass pa igram Forza Horizon 5, ali čekam Forzu Motorsport na proljeće. A od prije imam PS4 i na njemu Gran Turismo Sport. Igram sada na controlleru, ali bih želio uzeti volan. Ne znam kakav je G923 Trueforce, vidim da se može birati PS ili Xbox, ali ne znam jel to samo stvar loga na volanu ili stvarno radi samo na jednoj od konzola. Cijena mi je prihvatljiva, ali ne bih išao puno preko toga ako imate neki drugi prijedlog.
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari