Ima li nas nekoliko koji igraju vrlo poznatu igru ,,F1 2016" po mogućnosti na PS4? Nadam se da ima
Tema je za dogovor da se ponekad baci koja utrka. Toliko zasada
Perica9 , našao sam ja naravno nesto "naše ekipe", online, ali su nažalost bili malo pre spori, sto naravno onda nije fora... Odnosno, jos gore, nisu fanatici pa se voze samo iz gusta, sto sam ja davno prevazišao...
Dakle, nadam se nekome tko je na nivou- da zna naravno sve staze napamet i da se moze nosit s Legendary tezinom u single playeru. da se bavio Setup-ima i postavio dobra vremena na Time Trialu... Jednom rjecju, netko "ozbiljan" tko je potrosio poprilicno sati na igri...
Još sam novi s obzirom da dam uzeo ps u 1 mjesecu i trenutno u karijeri sam nekad oko 1-2 desetinke ispred na master , a na legendary sam uvijek blizu prvoga. I ja se nadam da će uspjeti.. Nisam te uspio pronaći jer izbacuje vise Beethovena pa ta probaj mene. PSN : Hajduk_f1Vettel . Ime smiješno , ali nema veze nadam se da ces me pronaći
Vi koji igrate na PS4, s čime vozite? Gamepad ili volan? Jer na gamepadu je praktički nemoguće voziti. Jeste imali sličnih problema i jel ima neko rješenje?
@Cenki95 , ja igram na Gamepadu (nekome joystick). Vecina igra s R2 i L2 za gas-kocnica jer ima hod (moze se dozirat). Ja igram s desnim analogom (gore-dole = gas-kocnica) jer imam jos bolju kontrolu doziranja... skretanje naravno s lijevim analogom (gljivom)... strelice su ipak "kameno doba"
Naravno, ako vozis sa svim assistima (TC i ABS) onda je moguce svakako... uglavnom, ja vozim s gamepadom i mogu parirat opasnim faaticima s volanima...
Beethoven87 je napisao/la:@Cenki95 , ja igram na Gamepadu (nekome joystick). Vecina igra s R2 i L2 za gas-kocnica jer ima hod (moze se dozirat). Ja igram s desnim analogom (gore-dole = gas-kocnica) jer imam jos bolju kontrolu doziranja... skretanje naravno s lijevim analogom (gljivom)... strelice su ipak "kameno doba"
Naravno, ako vozis sa svim assistima (TC i ABS) onda je moguce svakako... uglavnom, ja vozim s gamepadom i mogu parirat opasnim faaticima s volanima...
Svaka čast bilo kome tko može igrati na takav način. Ja kad igram, igram uvijek klasično s X-om kao gasom. E sad ne znam jel to zbog toga što mi je joystick već razmrdan, star je cca 4-5 godina, ali mogu dosta jednostavno dozirati gas preko X-a. Istina ne igram F12016 nego GT4, ali pretpostavljam da je doziranje gasa jednako teško/lagano u obje igrice.
No ne znate vi što je mučenje dok ne probate igrati Grand Prix Legends na kompu sa strelicama
Beethoven87 je napisao/la:@Cenki95 , ja igram na Gamepadu (nekome joystick). Vecina igra s R2 i L2 za gas-kocnica jer ima hod (moze se dozirat). Ja igram s desnim analogom (gore-dole = gas-kocnica) jer imam jos bolju kontrolu doziranja... skretanje naravno s lijevim analogom (gljivom)... strelice su ipak "kameno doba"
sve je kako se naviknes..... meni su stralice najbolje.
BTW mislim da sam ti poslao friend request na ps4
ne znam kako moš dave igrat s x-om gas.
gpl sam davno provo, pa odusto zbog jadnog kompa i naravno težine. držo sam se gp2.
ali su zato moji rebels drugovi obožavali gpl i stalno nešto na grupi pisali o igri i njihovim online natjecanjima. kad je to bilo, prije 15-ak godina.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Isto tako meni nije jasno kako netko može igrati s R2 i L2
A valjda sam s godinama vježbe razvio sposobnost doziranja X-a. Cijelu srednju školu sam proveo igrajući GT4, sram me priznati koliko sam sati nabio na toj igrici. Zahvaljujući GT4 Nordschleife znao kao vlastiti džep Kočenje s druge strane, ne mogu dozirati tako da moram uvijek igrati s ABS-om.
GPL je na prvu dosta težak, ali s vremenom se i na to čovjek privikne makar to nije preporučljivo igrati sa strelicama, ali budući da mi je to jedina opcija moram tako. Napravili su sad i dosta modova za GPL pa možes igrati i druge sezone i Can-Am koji čak i nije toliko težak.
sve je kako se naviknes..... meni su stralice najbolje.
BTW mislim da sam ti poslao friend request na ps4[/quote]
Ok. Sory, nisam povezao s forumom i portalom, a gledam ne previse nagomilati potpuno nepoznate frendove...
Kod kontrola je sigurno stvar navike... Ja sam odrasao na tipkama, pa na analogu... Probao sam sada i s R2 L2... Mislim samo da je za igranje bez assista ( pogotovo bez traction controla) nemoguce bez finije kontrole polugasa...
Znači nemate nikakvih problema sa steeringom sa joystickom? Jer kod mene kao da ne reagira na vrijeme. Igram sa L2 i R2 i lijevom gljivom, assisti su mi uključeni svi osim braking. Znači tipa 5. zavoj u Australiji gdi se prolazi praktički full gasom ja moram puno otpuštat i tu gubim debelo vrijeme, također u Kini gdi idu zavoji jedan za drugim lijevo pa desno. Znači kad dolazi do prebacivanja smjera većinom. A kad sam igrao F1 2015 nije bilo nikakvih problema. Proučavao sam po internetu i youtube i primjetio da i drugi imaju sličnih problema, a neki opet nemaju, stvarno čudno.
cenki95 je napisao/la:Znači nemate nikakvih problema sa steeringom sa joystickom? Jer kod mene kao da ne reagira na vrijeme. Igram sa L2 i R2 i lijevom gljivom, assisti su mi uključeni svi osim braking. Znači tipa 5. zavoj u Australiji gdi se prolazi praktički full gasom ja moram puno otpuštat i tu gubim debelo vrijeme, također u Kini gdi idu zavoji jedan za drugim lijevo pa desno. Znači kad dolazi do prebacivanja smjera većinom. A kad sam igrao F1 2015 nije bilo nikakvih problema. Proučavao sam po internetu i youtube i primjetio da i drugi imaju sličnih problema, a neki opet nemaju, stvarno čudno.
Za prolazak spomenutih zavoja u Australiji i Kini ti jaako puno ovisi o setup-u koji koristiš... Inace, 5. zavoj npr. u Australiji kod mene ovisi kolko savrseno ubodem putanju, a kasnije i o potrošenosti guma, kad igram na 25% race distance... i da, upravo u tim situacijama ide polu -gas (malo ga otpustim) i fino skretanje i traženje linije prije samog zavoja, sto oni koji voze na tipke (skreću i daju gas) sigurno ne mogu tako precizno...