VN Velike Britanije 1.-3. srpnja 2022.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ricciardo je imao problema sa DRS-om a i McLaren ga redovito oštetiti sa svojim mudrolijama.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Znači nisam jedini koji je primijetio da Yuki psuje ko kočijaš na TR-u.pero iz bukurešta je napisao/la:Jbt meni je onaj Yuki najantipatičniji lik u Formuli 1!
Izgubi bolid i onda počne psovat i prozivat kolegu.
Mali je neki isfrustrirani ljigavac
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Istina da.zelot je napisao/la: 03.07.2022., 23:33 Ne znam, ne navijam jos od masse 2008 za ferr.. iskreno, ne mogu si ni zamisliti sto bih sve morao prozivjet da navijam za njih. Cestitke svakome, alo meni se to cini vec 15 fodina kao teski mazohizam. Ne krivim fanove niti malo ali ono, cak ja koji sam iz drugog tabora, kad vidim sta ferr sve radi, nemam drugo objasnjenje, al kuzim, kad zaglavis, nema nazad. Nike ni meni bilo lako gledat sve pomoci hamiltonu, mercedesove manipulacije itd.. al barem je donjelo nesto.
2x wdc, oa 4x wdc, pa i kimi uostalom i sad lec (ipak ispred sainza) a oni nista. Deseteljecima si imali/imaju najbolje ili jedne od (lec jer nije prvak) na raspolaganju a sta oni naprave?? Ili ih jeste u penziju ili u aston martin i alfu...
Nesro jw trulo u drzavi ferrari, i to gadni.
Nemojte krivo shvatiti ali svaka cast svima vama koji ste uz njih toliko dugo. Iskreno, ja bih davno odustao. Cisto iz razloga da, kaj ika smisla nadat se i navijat za ekipu koja je sjebala sve sto je mogla unazad 20 godina. Brijem da bi mi prekipjelo nakon 7-8 godina.
Jos jednom, kapa do poda fanovima ferrarija, fakat ste vjerni i idani
I da se razumijemo, volio bih da lec uzme naslov, djelomicno zbog abu dhabia 2021 al vise zbog vas i onoga sto bi ferrari trebao bito, a to je prvak kad tad. Sa alonsom, sebom, leclercom.. u svim tim godinama, morali su biti. I statusom i budgetom...
Ma svaka vam cast ekipa
Cijemim odanost![]()
Ali to je postala takva navika da te više nemaju kako razočarati. Ovo je bilo kao kada se Kimiju nisu usudili reći spor si puštaj Vettela. Sve je to ista priča stara dugi niz godina i mnogo toga ne valja. Crne ovce su bili Alonso i Vettel sada ce i Leclerc. Samo cekam talijanske medije da krenu drvljem i kamenjem. Tipično za Ferrari.
Sposobni su tijekom zime napraviti jako dobar bolid i iz loše sezone prijeći u jako dobru. Ali tokom sezone su pogubljeni cirkusanti.
Jednostavno ili neka naprave bolid pola sekunde brži od konkurencije ili neka naprave prave promjene među ljudima.
Fali autoriteta i muda.
Ja sam jučer lowkey navijao za Hamiltona čisto da se idioti osramote kako i zaslužuju. Mada i sa pobjedom su se uspili osramotiti. Pa to samo Ferrari može.
Zato je najbolje ne uzimati srcu....
Evo i potpis sam promijenio.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
@senna
I ja sam u jednom momentu pomislio ovo za Hamiltona.
Ma kakav ja, cijeli svijet im se smijao.
Trka - prava akcija sa dosta elemenata komedije.
Što se tiče potpisa, zar nisi rekao da će promjena istog iće tek nakon Mađarske?
I ja sam u jednom momentu pomislio ovo za Hamiltona.
Ja sam se jučer smijao prvo kad su bili jedan iza drugog a Hamdo smanjivao zaostatak, i poslije kod propuštenog boxa za Čarlija.Frantic je napisao/la: 03.07.2022., 17:45 Kao navijač Ferrarija i kao neko ko ne voli Hamdu ni nacrtanog niti ekipu Benza, molim Boga da Hamdo pobijedi.....
Što se tiče potpisa, zar nisi rekao da će promjena istog iće tek nakon Mađarske?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Potpis se sada ne miče dok Ferrrarijev vozač ne prolazi ciljnu ravninu kao prvak.Frantic je napisao/la: 04.07.2022., 14:20 @senna
I ja sam u jednom momentu pomislio ovo za Hamiltona.Ja sam se jučer smijao prvo kad su bili jedan iza drugog a Hamdo smanjivao zaostatak, i poslije kod propuštenog boxa za Čarlija.Frantic je napisao/la: 03.07.2022., 17:45 Kao navijač Ferrarija i kao neko ko ne voli Hamdu ni nacrtanog niti ekipu Benza, molim Boga da Hamdo pobijedi.....
Što se tiče potpisa, zar nisi rekao da će promjena istog iće tek nakon Mađarske?![]()

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Totalno gnjusan mulac! Svaki njegov team radio je psovanje i vrijeđanje!MrDoomroom je napisao/la: 04.07.2022., 13:40Znači nisam jedini koji je primijetio da Yuki psuje ko kočijaš na TR-u.pero iz bukurešta je napisao/la:Jbt meni je onaj Yuki najantipatičniji lik u Formuli 1!
Izgubi bolid i onda počne psovat i prozivat kolegu.
Mali je neki isfrustrirani ljigavac
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Kao šta sam reko, meni najgnjusniji tip na gridu!

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Baš sam razmišljao o ovome, kada sam čuo za vijest. Trebao je možda probati negdje preći preko većeg ivičnjaka sa dijelom bolida gdje je taj dio bio zaglavljen, da ga proba izbiti. Možda bi onda gubitak bio manji. Bilo bi malo štete, ali nebi imao ovoliku komadinu zaglavljenu ispod bolida.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Vjerojatno su išli na to da je bolje zgrabit par bodova nego skršit nešto pa da bude još gore.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Ne znam zašto to dosad nije ni na TV-komentarisano(u Mkd F1 gledamo na Sportklub na hrvatskom) kada su u samom prenosu to jasno pokazali da je komad bolida sa Leklerovog bolida otišao ispod Maksovog prednjeg krila....
..lično sam to prokomentisao kod mene, ali pošto nigde nije bilo pisano....rekoh, eto nije to razlog oštećenja kod Maksa
..lično sam to prokomentisao kod mene, ali pošto nigde nije bilo pisano....rekoh, eto nije to razlog oštećenja kod Maksa
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
prvi put gledam što su prosvjednici radili:
https://www.youtube.com/watch?v=viJuqSp ... herSeavers
https://www.youtube.com/watch?v=viJuqSp ... herSeavers
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.