VN Velike Britanije 1.-3. srpnja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: 03.07.2022., 19:01 Evo na sky fino objasnjeno. Ferr je imao itekako dovoljno vremena povuci leclerca u box, pa onda i sainza jer je sainz imao zaostatak 9 sekundi. Mogli su bez odraditi duplu izmjenu i uzet 1-2 sa pobjedom vizaca koji ima mnogo vece sanse za naslov, pogotovo kad mu glavni konkurent gura micka za p7. Vjerojatno bi o FL uzeli da su imali obojicu na svjezim gumama.

Vidjelo se po posteru da su se opasni namjerili zajebat vikend.
Hmm, ja još mislio (i napisao) da su trebali Čarlija pustit ranije naprijed da bi ovaj napravio dovoljno lufta, u slučaju Safeta, da naprave rahat duplu promjenu guma, a oni još i sa onim glupostima tipa "Free to fight" i gubljenje vremena spram Hamdije, imali lufta za duplu promjenu..... :bonk:

Ono kad ti bude drago što je pobijedila ekipa za koju navijaš, što je pobijedio vozač kojemu je to bila prva pobjeda, a s druge strane još više ti bude krivo što je drugi vozač (bolje plasirani u poretku, i svukupno, ono, brži) tako glupo izvisio i završio 2-3 mjesta niže nego što je trebao.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
AMG je napisao/la: 03.07.2022., 22:11
CrashOverride je napisao/la: 03.07.2022., 21:55
Pastor je napisao/la: 03.07.2022., 19:02 Po Ferrariju se ovoliko pljuje, a odradili su sasvim korektan posao
:bonk: :bonk:
Mislim da je istina negdje između, trebali su oni to bolje ali su mogli i gore. Koliko god netko mislio i ocekivao da se Leclerc bori za titulu ja mislim da je to i prije danasnje utrke polako postao san, stoga zasto da bude prioritet? :D
A ne znam bas sta su jos mogli nadodat na ovo danas...Ne dodajem eventualni spor pit stop, to spada u drugu sferu pogreski..
Nije mi Lec drag i ne gledam to kroz prizmu borbe za naslov, cisto kroz maksimalizaciju rezultata...

Prioritet treba bit Ferrari svakako... Ovo vijecanje, molba da se digne pace premda se to skoro nikad ne dogodi, ne samo kod Ferrija kada se dogodi slicna situacija..

Onda ono nakon boxa, ne znam uopce koji mozak smisli ideju da se ti mozes igrat sa dva tri bolida skoro iste brzine u smislu stopanja nakon restarta...
Stack je bio puuuno bolja opcija od tog TR za Carlosa... Hebeni idioti..

Trebali su svakako bolje, tu se bar slazemo...

Evo zaboravih "free to fight"
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Tko je koga udario na startu? Gasly Russella ili obratno ?
Fino Alla Fine

grex
Karting
Karting
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: SF
Na stranu Ferrari, tumpleki dana su vozaci Alpha Taurija. Ne samo da su oba bili zahvaćeni sudarima u prvom krugu, nego su se kasnije uspjeli naći na stazi i izbaciti jedan drugog nakon ceg je Gasly morao odustati, a Tsunoda je mislim dobio crno-žutu zastavu. Replay Kine iz 2018. u novim bojama. 🙂

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Gasly je dobio tu zastavu, nakon čega je odustao, a Tsunoda je dobio 5 sekundi za taj incident.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Idioti :bang:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Krenes nes tipkat...Stanes...Izbrises... Krenes opet....Izbrises... Skuzis da nemas uopce komentara na ovo :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ali nije li ovo negiranje njihovih prava, njihove slobode izražavanja, social injustice rekli bi?
Pitam za prijatelja. :chill:
CrashOverride je napisao/la: 03.07.2022., 23:08 Krenes nes tipkat...Stanes...Izbrises... Krenes opet....Izbrises... Skuzis da nemas uopce komentara na ovo :zubo:
Takođe.
Na kraju se ipak odlučio za sarkastičnu verziju. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne znam, ne navijam jos od masse 2008 za ferr.. iskreno, ne mogu si ni zamisliti sto bih sve morao prozivjet da navijam za njih. Cestitke svakome, alo meni se to cini vec 15 fodina kao teski mazohizam. Ne krivim fanove niti malo ali ono, cak ja koji sam iz drugog tabora, kad vidim sta ferr sve radi, nemam drugo objasnjenje, al kuzim, kad zaglavis, nema nazad. Nike ni meni bilo lako gledat sve pomoci hamiltonu, mercedesove manipulacije itd.. al barem je donjelo nesto.

2x wdc, oa 4x wdc, pa i kimi uostalom i sad lec (ipak ispred sainza) a oni nista. Deseteljecima si imali/imaju najbolje ili jedne od (lec jer nije prvak) na raspolaganju a sta oni naprave?? Ili ih jeste u penziju ili u aston martin i alfu...

Nesro jw trulo u drzavi ferrari, i to gadni.

Nemojte krivo shvatiti ali svaka cast svima vama koji ste uz njih toliko dugo. Iskreno, ja bih davno odustao. Cisto iz razloga da, kaj ika smisla nadat se i navijat za ekipu koja je sjebala sve sto je mogla unazad 20 godina. Brijem da bi mi prekipjelo nakon 7-8 godina.

Jos jednom, kapa do poda fanovima ferrarija, fakat ste vjerni i idani

I da se razumijemo, volio bih da lec uzme naslov, djelomicno zbog abu dhabia 2021 al vise zbog vas i onoga sto bi ferrari trebao bito, a to je prvak kad tad. Sa alonsom, sebom, leclercom.. u svim tim godinama, morali su biti. I statusom i budgetom...

Ma svaka vam cast ekipa
Cijemim odanost

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
monkeyseat je napisao/la: 03.07.2022., 23:05 Idioti :bang:
Htio sam pitati bi li zapravo bilo ikakve štete da ih pogodi bolid, ali sam onda shvatio da bi mi bilo žao ljudi koji su se trudili da proizvedu dijelove koje bi ove nakupine debilizma uništile... :chill:

Utrka uvjerljivo najbolja ove sezone :klanjam: Hrpa fantastičnih borbi kroz cijeli grid pa tako i na samom vrhu, sama završnica je bila prava poslastica. Silverstone je zbilja odlična staza za utrkivanje, možemo se sjetiti hrpu primjera sjajnih duela - od Verstappen vs Hamilton prošle godine do slavnog sudara, Verstappen vs Leclerc 2019., Ferrari vs Mercedes 2018., Alonso vs Vettel 2014. itd.

Ferrari je unatoč Ferrariju uspio završiti s vozačem na najvišoj stepenici, mora se priznati da su danas dali sve od sebe da do toga ne dođe :thumbs:

Drago mi je da je sve u redu s Zhouom, ono je izgledalo zastrašujuće. Ne sjećam se nijednog primjera iz F1 koji nije iz davnih vremena u kojem je bolid odletio u ovu zadnju ogradu, bilo je jedino u F3 u Monzi prije tri godine. Opet možemo biti zahvalni da su sigurnosni standardi na tolikoj razini da nakon takvog sudara čovjek za par sati neozlijeđen šeće paddockom.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
croatic f1 je napisao/la: 03.07.2022., 23:38 Ferrari je unatoč Ferrariju uspio završiti s vozačem na najvišoj stepenici, mora se priznati da su danas dali sve od sebe da do toga ne dođe :thumbs:
Pošto postoji film Ford vs. Ferrari ovo bi mogao bit neki sequel - Ferrari vs. Ferrari: How to defeat yourself. :zubo:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nikome ne treba dopustiti da te porazi - uništi se sam prije nego drugi to uspiju :gandalf:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la:Tko je koga udario na startu? Gasly Russella ili obratno ?
Russell zatvorio Plinovitog u sendvič između sebe i Zooma. Russell kriv.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Jbt meni je onaj Yuki najantipatičniji lik u Formuli 1!
Izgubi bolid i onda počne psovat i prozivat kolegu.

Mali je neki isfrustrirani ljigavac

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Uz sve napisano o ovoj utrci , moram jos spomenuti dominaciju Ricciarda :chill: .
Koliko god sam ga "cekao" , sad sam i ja izgubio toleranciju prema njemu.
Gdje skoro pola grida odustane ti nemozes doci do boda. Latifi bude ispred tebe itd. Zalosno.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
slika
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
AlkY je napisao/la: 04.07.2022., 09:26 Uz sve napisano o ovoj utrci , moram jos spomenuti dominaciju Ricciarda :chill: .
Gdje skoro pola grida odustane ti nemozes doci do boda. Latifi bude ispred tebe itd. Zalosno.
Ricciardo je imao svojih problema, je bio je spor ali koliko sam procitao imao je probleme s DRSom, s prednjim krilom, jedan box viska...

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
pero iz bukurešta je napisao/la: 04.07.2022., 08:25 Jbt meni je onaj Yuki najantipatičniji lik u Formuli 1!
Izgubi bolid i onda počne psovat i prozivat kolegu.

Mali je neki isfrustrirani ljigavac
Mene je toliko naživcirao jučer. Uništi Gaslyju utrku, a indirektno i Maxu. Da nije Japanac letio bi već prošle godine. Nikad nitko nije tako loše odvozio rookie sezonu u Toro Rossu, a da nije ostao bez mjesta.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
AlkY je napisao/la: 04.07.2022., 09:26 Uz sve napisano o ovoj utrci , moram jos spomenuti dominaciju Ricciarda :chill: .
Zahvaliti se na kraju godine i zbogom,. Jesam fan Ricciarda ali ovakve vožnje nisu vrijedne plaćanja bilo kakvog novca. Dovesti nekoga mlađega iz Indycara ili nekog rezervnog vozača. Oward, Rosenqvist, De Vries ili možda čak opet Vandoorne.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A mogli su imati Gaslya. Nije ni Albon loš.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡