Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ja ga ne volim nikako ali ovak nekad pogledam ako bas prevagne radnja filma 😁
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pogledao Hustle. Dosta dobar.
I bas dosta NBA "faca" se pojavi u filmu :D
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Zna li neko iz kojeg je ovo filma?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
The Ballad of Buster Scruggs
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://www.imdb.com/title/tt6412452/

NIsam gledao film, ali pronađoh brzo odgovor.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Hvala.

Frantic
Formula 1
Formula 1
"Super-héros malgré lui"
https://www.imdb.com/title/tt13774454/

Simpatičan, komedija (ima i parodije), super za ubit 1h i 20m.

Ko bude gledao, samo ću napisati jedno
slika
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Gleda li neko "The Boys" seriju? Ako ne, trči I pogledaj, brutalni su u svakom pogledu. :pivo:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 28.06.2022., 16:21 Gleda li neko "The Boys" seriju? Ako ne, trči I pogledaj, brutalni su u svakom pogledu. :pivo:
Prate se Boysi već treću sezonu.
Pa nekoliko puta sam stavljao ili pominjao (kada su za to bile prilike) Butcherov pep talk o Spice Girls. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 28.06.2022., 22:41
Slavenowsky je napisao/la: 28.06.2022., 16:21 Gleda li neko "The Boys" seriju? Ako ne, trči I pogledaj, brutalni su u svakom pogledu. :pivo:
Prate se Boysi već treću sezonu.
Pa nekoliko puta sam stavljao ili pominjao (kada su za to bile prilike) Butcherov pep talk o Spice Girls. :mrgreen:
Pisao sam isto neko vrijeme ovdje, ali me ne benda niko :) , serija je odlična, ispod 8,5 ocjenu po epizodi nema, ova zadnja je 9,5... Fantastična serija. Sve je ove DC-ove I Marvelove serije u djep stavila.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Pogledao zadnje dvije epizode 4 sezone Stranger Thingsa puno bolja nego treca sezona,kad sam vidio da zadnja epizoda traje 2 i po sata mislio sam to je to! Ja bi osobno zavrsio na tome! Ali razvukli su na petu,koja bi ujedno trebala bit zadnja!!! To izlazi 2024! Pa nadam se nekom dobrom zavrsetku jer nije losa serija!
Engine mode 11!
Position 5!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Butcher je :klanjam:
Bilo je govora o seriji prije 😏
Stranger Things nikako da nastavim gledat, mozda danas poslije utrke...
Dr Strange takodjer ceka malo mira i malo vremena...
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Za vikend sam nadmašio sam sebe i postavio personal best. :klanjam:
Jbga, bio sam "fraj" od žene i djece. :mrgreen:
Dakle, Thor (u kinu, solidan, samo ću reći čekić, sjekira, jarčevi i Korg, muzika odlična, po mom ukusu), A Rough Draft (ruski SF), Lightyear (prvi put u crtanom filmu imamo prikazanu LGBT vezu, 2 žene), Beavis and Butt-Head do the Universe (odličan), Press play (limunada, ali ima time shiftinga, pa sam zbog toga pogledao), Hot Seat i Code Name Banshee (2, skoro pa smeća sa Gibsonom i Banderasom, respektivno, u "glavnim" ulogama - doduše, nisu baš smeća poput nekih Willisovih filmova posljednjih godina).
Plus pregledao i čitave sezone Ms. Marvel, te Star Trek Strange New Worlds.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Top Gun

Neki dan ga pregledao, da li vrijedi? Definitivno da. Jeste da je americko nadobudni film, sa primjesama tipicnih egoistickih interakcija, hero momenata, ali Tomo u tom filmu je bio fenomenalan.

Ne zbog glume koja mi je totalno prosjecna, vec zbog kaskaderskih scena. Sama cinjenica da je vozio avione u nekim od scena, je stvarno cool stvar.

U svakome slucaju preporucujem ga da se pogleda. :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Jel` ko gled`o ovog novog Predatora?

Ako ostavimo po strani
► Prikaži “Spoiler”
film je vrlo dobar.

Usudio bi se reći, najbolji, poslije onog prvog, sa Arnijem, koji je u međuvremenu postigao kultni status.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Naletio baš jučer na njega. Nisam imao neka očekivanja nakon The Predatora ali me je film ugodno iznenadio.
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mr.Space, haha, u pravu si. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Samo da se pribilježi da sam pregledao GoT. :dance:
Odlična serija, a opet malo prenavikana (npr. Peaky Blinders mi je bolja).
Sve đubre do đubreta (manje/više), čast izuzecima. :mrgreen:
Kraj, odnosno 3 zadnje epizode (naravno, nakon, meni najbolje, epizode "The Long Night" - borba protiv mrtvih) su mogli (trebali) bolje i temeljitije odraditi, a ne onako zbrziti (čak ako bi to značilo još epizodu-dvije).
Patuljak, Bronn, Hound i Tormund "najjači" likovi.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Frantic je napisao/la:Samo da se pribilježi da sam pregledao GoT. :dance:
Odlična serija, a opet malo prenavikana (npr. Peaky Blinders mi je bolja).
Sve đubre do đubreta (manje/više), čast izuzecima. :mrgreen:
Kraj, odnosno 3 zadnje epizode (naravno, nakon, meni najbolje, epizode "The Long Night" - borba protiv mrtvih) su mogli (trebali) bolje i temeljitije odraditi, a ne onako zbrziti (čak ako bi to značilo još epizodu-dvije).
Patuljak, Bronn, Hound i Tormund "najjači" likovi.
Long Night ti je jedna od najlošijih epizoda te serije, prvenstveno zbog režije gdje je sve mračno i moraš brightness na max staviti, a o scenariju ne treba pričati kako je ta bitka glupo postavljena i koliko plot armora ima. Mislim ta epizoda The Long Night i epizoda The Blackwater se ne mogu mjeriti, doslovno kao da je druga, puno kvalitetnija serija u pitanju slika

Sad kad si već pregledao GOT, lagano kreni House of Dragon, danas je izašla 2 epizodaslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kažu tako IMDB, Rotten Tomatoes i slični, za čim me zaboli ona stvarka. :chill:
Svi pominju jebeno svjetlo.
Trebali su reflektore staviti možda?
Fala Bogu da će biti mrak.
I napisao neki "poznavalac ratnih strategija" da se odbrana mogla bolje organizovati, ovo, ono, ma daj ba :facepalm:

Blackwater, Battle of Bastards (dakle, visoko ocijenjene epizode u kojima imamo bitke),...., u zadnji moment u tim bitkama "neko" pritekne u pomoć strani koja je na rubu poraza (bez obzira što je u Blackwater potpaljena paklena vatra, bili su na rubu poraza dok stari Lannister nije došao sa svojim snagama; u Battle of Bastards da ne govorim kakva je bila situacija za Snowa & Co.), pa preokrene odnos snaga.
Klasika, u fazonu bitke u Helm`s Deep u LOTR kada u zadnji čas :gandalf: dojaše sa Jahačima i preokrene situaciju.
Battle of Bastards izvlači način na koji je Sansa "dokrajčila" ono govno Ramseya.

Eh, u The Long Night toga nema.
Nije pomogla ni hanuma predivnih :cice: (van Houten) kad je potpalila mačeve, pa nisu pomogla ni 2 zmaja, pa opet nije pomogla prethodno pomenuta kad je potaplila rov, ništa nije pomoglo, sve je išlo nizbrdo.
Nije bilo velike sile da pritekne u pomoć u zadnji moment. Iskreno, očekivao sam da će doći u pomoć vojska sa juga (sa Bronnom na čelu, npr.) sa onim velikim samostrelima, da će sjebati prvo ong "mrtvog" zmaja, a zatim nekako i plavookog & Co..
Meni bi recimo to bilo malo pobezveze (recimo da se Cersei predomislila iz nekog razloga), kao što mi bili pobezveze i krajevi borbi u Blackwater i Battle of Bastards.
Na kraju se, sasvim neočekivano ukazala malena da ispuni proročanstvo da će ubiti i "plave oči" i dokrajčila plavookog.

Jbga, ja sam običan gledalac, nisam kritičar. :neznam:

The Winds of Winter im visoko kotira - ma daj, vidjelo se iz aviona da kučka nešto sprema (prije nego je pomenuto da kasni na svoje suđenje) i da će ih sve pobit.

Eh, Hardhome i Rains of Castamere su takođe odlične epizode.

Ovu novu seriju ću pogledati kad završi sezona, odjednom sve epizode (tako inače gledam serije).
A možda sačekam par godina (kad završi serija) pa pogledam sve sezone, kao i slučaju GoTa.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡