Igrali su kao Grčka kada je osvojila naslov prvaka Europe. Negledljiv i loš nogomet. Međutim dali su taj jedan s(p)retan gol i to je uz fenomenalnog golmana bilo presudno. Courtois zaslužuje spomenik ispred stadiona. Samovojska je dobro precizirao slabosti Liverpoola, a to su bočni igrači u branjenju. Kod gola Arnold kao muha u prazno .Slavenowsky je napisao/la: 28.05.2022., 23:44Ne hebe mlohava cuna sine, već jak karakter. Bitan je gol, a ne milion prilika. Nisu igrali najljepsi nogomet, ali igrali su ga dovoljno da bude 14-a.Matek14 je napisao/la: 28.05.2022., 23:38 Najodvratniji klub ikadDanas nisu centar presli i opet su dobili.. nemoguce
Jedino mi je zbog Luke drago, al u globalu..![]()
Nogometni chat
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Najbolje da su se upustili u jurnjavu i izgubili 4:1...
Arnold je zuja veci dio utakmice..
Arnold je zuja veci dio utakmice..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Zanimljivost
Liverpool je odigrao maximalan broj utakmica ove sezone - premiership, oba engleska kupa i CL
OK, ako ne računamo pretkola CL i 2 tekme na svjetskom klupskom prvenstvu, ali to nisu mogli ni igrati
Liverpool je odigrao maximalan broj utakmica ove sezone - premiership, oba engleska kupa i CL
OK, ako ne računamo pretkola CL i 2 tekme na svjetskom klupskom prvenstvu, ali to nisu mogli ni igrati
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Realno je bilo za ocekivat da se Real niti moze a niti zeli nadigravati sa Liverpoolom. Da je to Real od prije 5 godina gdje su ovi glavni igrači bili mladji onda bi to druga priča bila. Liverpool je bio bolja ekipa ali Real uzeo na iskustvo i taj pobjednički mentalitet. Za Carvajala i Thiba nemam riječi pokidali cijelu utakmicu. Meni je bitna pobjeda a na kakav način je dosla to me ne zanima. Nadam se da ce nas i dogodine podcijeniti i da ce Perez ovo ljeto dovesti jos par finih igraca pa da se opet ide na osvajanje nove titule.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Samo budala je ocekivala da ce Real navalit... Tako je Jose pio kritike da igra predefanzivno pa se otvorio protiv Barce doma i popio petardu, tako bi i Carlo sinoc da je jurnuo...
Reakcije obrane Liverpoola su bile bas onako kako je zavrsila sezona, luzerski..Pocevsi od Fabinha, Virgila i na kraju Arnolda ..
Nisam navija ni za jedne sinoc, malo mi puna kapa kraljeva Europe pa sam malo naginja Liverpoolu, najvise zbog Kloppa ali Real je ovo uzeo bas onako, za dobrog filma..
Drama od pocetka do kraja... Kapa dolje od mene...
Reakcije obrane Liverpoola su bile bas onako kako je zavrsila sezona, luzerski..Pocevsi od Fabinha, Virgila i na kraju Arnolda ..
Nisam navija ni za jedne sinoc, malo mi puna kapa kraljeva Europe pa sam malo naginja Liverpoolu, najvise zbog Kloppa ali Real je ovo uzeo bas onako, za dobrog filma..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Golman Reala je donio pobjedu sinoc. Apsolutno nitko drugi.
Igraci Reala nisu bas nista odigrali.
Jedna greska supljeg Arnolda i to je to.
Niti to iskustvo Reala nije doslo sinoc do izrazaja , nego ponavljam samo golman.
Da je iskustvo igralo ulogu nebi "dali" Liverpoolu toliko prilika i da je bilo tko drugi na golu bio nebi Real vidio pobjede.
Tako da jos jednom ponavljam , samo golman i nikakvo iskustvo nije donijelo pobjedu.
Ali s druge strane. I takve tekme se dobijaju. I golman je dio ekipe. Kako Vojska kaze "dobar golman je pola ekipe".
Mogli su igraci Liverpoola biti precizniji pa bi nesto i zabili. Tako da cestitke Realu. Zasluzeno ili nezasluzeno , to je najmanje bitno.
Igraci Reala nisu bas nista odigrali.
Jedna greska supljeg Arnolda i to je to.
Niti to iskustvo Reala nije doslo sinoc do izrazaja , nego ponavljam samo golman.
Da je iskustvo igralo ulogu nebi "dali" Liverpoolu toliko prilika i da je bilo tko drugi na golu bio nebi Real vidio pobjede.
Tako da jos jednom ponavljam , samo golman i nikakvo iskustvo nije donijelo pobjedu.
Ali s druge strane. I takve tekme se dobijaju. I golman je dio ekipe. Kako Vojska kaze "dobar golman je pola ekipe".
Mogli su igraci Liverpoola biti precizniji pa bi nesto i zabili. Tako da cestitke Realu. Zasluzeno ili nezasluzeno , to je najmanje bitno.

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ja sam pristalica Liverpoola, poslije Madrida oni, to je to. Juce nakon 20 minuta igre, kontam, kako će Real ovu mašinu da pobjedi? Liverpool je igrao fantastično, napadački, baš kako treba, ali Liverpool ima očigledan problem u relaciji Mane i Salah, dva topnika nikako nisu igrala timski, zbog toga završnice su im bile kriminalne.Dani je napisao/la: 29.05.2022., 07:35Igrali su kao Grčka kada je osvojila naslov prvaka Europe. Negledljiv i loš nogomet. Međutim dali su taj jedan s(p)retan gol i to je uz fenomenalnog golmana bilo presudno. Courtois zaslužuje spomenik ispred stadiona. Samovojska je dobro precizirao slabosti Liverpoola, a to su bočni igrači u branjenju. Kod gola Arnold kao muha u prazno .Slavenowsky je napisao/la: 28.05.2022., 23:44Ne hebe mlohava cuna sine, već jak karakter. Bitan je gol, a ne milion prilika. Nisu igrali najljepsi nogomet, ali igrali su ga dovoljno da bude 14-a.Matek14 je napisao/la: 28.05.2022., 23:38 Najodvratniji klub ikadDanas nisu centar presli i opet su dobili.. nemoguce
Jedino mi je zbog Luke drago, al u globalu..![]()
Isto tako golman Reala je bio fantastičan, imao je 2 fantastične intervencije, dok ostalo je sve rutinski rješavao. Juče da Caballos nije imao dvije lijeve, Real je lagano mogao na 2:0 i tad bi totalno Liverpool pao. Treba još dodati da i Real je imao 2 dobre prilike da sutira na gol, ali Vini i Benzema su u par navrata jedan for više davali, umjesto da su raspalili po lopti, pa god god da otišla.
Opet, objektivno gledajući Liverpool je bio bolji, ali i Real je imao svoj period pogotovo pred kraj prvog poluvremena, te početkom drugog.
Na kraju krajeva, titula je zaslužena, koliko god da neki tvrdili da nije...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kakva luzerska sezona? Pa od svih klubova Europe su igrali najbolje kroz čitavu sezonu. Osvojena dva kupa, finale Lige prvaka gdje su objektivno bili bolja ekipa i na kraju premiership za bod iza Citya. O tome kako su odigrali sezonu najbolje govori to kako su ih navijači dočekali u Liverpoolu. Jedino brine mogući odlazak Manea . Po meni je on bio najbolji igrač ove sezone.CrashOverride je napisao/la: 29.05.2022., 11:56 Samo budala je ocekivala da ce Real navalit... Tako je Jose pio kritike da igra predefanzivno pa se otvorio protiv Barce doma i popio petardu, tako bi i Carlo sinoc da je jurnuo...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
I ja tebe pitam kakva luzerska sezona ??
O cemu ti...
Mane odlazi iz Liverpoola..
O cemu ti...
Mane odlazi iz Liverpoola..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Nije toliko bitna ova Finalissima, više onako stvar prestiža, ali Argentina se šprda sa Italijom.
Ovih 2:0 je još i dobar rezultat trenutno za Azzurre
Ovih 2:0 je još i dobar rezultat trenutno za Azzurre
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Baš se sprdaju sa njima, žao mi samo Chiellinija 

- Frantic
- Formula 1
Meni nosonje uopšte nije žao

Strašnu ofanzivnu liniju ima Argentina, mislim na ofanzivne veznjake i napadače.
Edit
Sad vidim da si stavio ovog smileya (

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Malo mi ga je čak i bilo žao
Btw. čitam da je Shakira uhvatila Piqeua u prevari te da im slijedi rastava

Btw. čitam da je Shakira uhvatila Piqeua u prevari te da im slijedi rastava

- CrashOverride Verified
- Formula 1
U moru utakmica reprezentacija koje pratim skoro nikako, dogadjaju se neke stvari na trenasferima...
Bogati trose bogato...
Igraci iz Bundeslige i dalje na rasprodaji u odnosu na one iz Portugala i Engleske
Darwin Núñez, Urugvajac, 22 godine 75 miliona sto moze ic do 100
Haaland, 21, 60 miliona...
Sa druge strane JUventus placa Vlahovica 80
Real kupio bager za veznu liniju, on i Camavinga bi mogli biti dobra buducnost Reala.. Monaco nastavlja sa dobrom prodajom...
Mino Riaola umra, promaklo mi, jedan od mnogih velikih problema modernog nogometa...
Bogati trose bogato...
Igraci iz Bundeslige i dalje na rasprodaji u odnosu na one iz Portugala i Engleske

Darwin Núñez, Urugvajac, 22 godine 75 miliona sto moze ic do 100

Haaland, 21, 60 miliona...
Sa druge strane JUventus placa Vlahovica 80

Real kupio bager za veznu liniju, on i Camavinga bi mogli biti dobra buducnost Reala.. Monaco nastavlja sa dobrom prodajom...
Mino Riaola umra, promaklo mi, jedan od mnogih velikih problema modernog nogometa...
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
O Hajdučeeeeeeee!!!!!!
Da malo zaboravim Ferrarijev performans od nedjelje.

Da malo zaboravim Ferrarijev performans od nedjelje.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
United odlično otvorio sezonu.
Mlada su ekipa, puno je "trka" do kraja itd....
Oh, wait
BTW, promaklo mi je da su angažovali lika koji, nakon što ga je, na trenu, pokosio srčani zastoj, možda uopšte ne bi trebao ganjati loptu.

Mlada su ekipa, puno je "trka" do kraja itd....

Oh, wait

BTW, promaklo mi je da su angažovali lika koji, nakon što ga je, na trenu, pokosio srčani zastoj, možda uopšte ne bi trebao ganjati loptu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Još će im hendikepirani Eriksen biti najbolji veznjak
Ja se ne mogu načuditi na kakva "pojačanje" je United trošio novce. Sramota za tako jedan veliki klub.

Ja se ne mogu načuditi na kakva "pojačanje" je United trošio novce. Sramota za tako jedan veliki klub.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Evo i trećeg gola 
Šta je najbolje, sudac je McTominayu oprostio čisti crveni karton.
Edit: Ipak ništa od penala

Šta je najbolje, sudac je McTominayu oprostio čisti crveni karton.
Edit: Ipak ništa od penala