VN Australije (Albert Park) 18. - 20. ožujka 2016.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Za prvo boldano - slažem se, a za drugo - nadam sesenja je napisao/la: Čudno je da je Renault tako malo potrošio. A izgleda da su dobar posao napravili. Pitanje je kada su potrošili preostale tokene iz prošle godine, jer im je ostalo dosta sa kojim se nisu ni utrkivali. Govorilo se da su nešto potrošili pred onaj test na kraju prošle sezone. Tako da su možda uspjeli srediti stvar sa tim preostalim iz prošle, i ovih sedam iz ove sezone. Ali opet zanimljivo da su potrošili ovako malo. Kao da nemaju ideja kako da ih potroše. Ali barem će imati prostora za napredak kroz sezonu.
Što se tiče treninga, primjetio sam jedno blago izlijetanje Raikkonena sa dva točka po travi. Bolid je ostao iznenađujuće stabilan prilikom izlijetanja. Vettel je na prvom treningu imao u jednom trenutku prednost od 1.4 sekunde u drugom sektoru, i onda produžio u boks. Nije nikako zabilježio vrijeme na prvom treningu.
Ništa se još ne zna zbog promjenjivog vremena. Neki nisu ni izlazili na stazu. Malo me je iznenadilo da je Ferrari došao isti kao i na testiranjima. Ništa novo. Nadam se da nam još stignu prirediti neko iznenađenje prije utrke. Pa čak i Hamilton misli da nešto skrivaju

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Dobro jutro narode!
Koliko vidim nisam puno propustio
Nažalost probudio sam se vijesti da će uvesti (vjerovatno) Halo koncept druge godine
... Najgora moguća vijest za pročitat. Skoro sam natrag zaspao...
O treninzima neznam šta da napišem, nit sam ih gledao niti mogu išta reći
Što se tiče Renaulta, oni prošle godine nisu ni koristili tokene a sve koje su i iskoristili su bili da naprave temelje za budućnosti. Zato i nije bilo brzine ali su dobili na pouzdanosti. A vidim da i ove godine imaju sličnu politiku
P.S ako ste mislili da su ovi selfie-i kod vozača loši, pogledajte samo ovaj kod šefova

prvi put da je Mclaren "in front"

Nažalost probudio sam se vijesti da će uvesti (vjerovatno) Halo koncept druge godine

Što se tiče Renaulta, oni prošle godine nisu ni koristili tokene a sve koje su i iskoristili su bili da naprave temelje za budućnosti. Zato i nije bilo brzine ali su dobili na pouzdanosti. A vidim da i ove godine imaju sličnu politiku
P.S ako ste mislili da su ovi selfie-i kod vozača loši, pogledajte samo ovaj kod šefova

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Sram te biloFerrari1345 je napisao/la:Dobro jutro narode! Koliko vidim nisam puno propustio
Nažalost probudio sam se vijesti da će uvesti (vjerovatno) Halo koncept druge godine... Najgora moguća vijest za pročitat. Skoro sam natrag zaspao...
P.S ako ste mislili da su ovi selfie-i kod vozača loši, pogledajte samo ovaj kod šefova![]()

Selfie je za oplakat

Veseli mladići
Ricci se nada da im vremenske prilike mogu ići na ruku
http://www.motorsport.com/f1/news/mixed ... do-680305/
I da, "halo efekat" se ne da

http://www.motorsport.com/f1/news/f1-ha ... on-680272/
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Presice:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T6ufeLSz71Y[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rTHKmBnbXnc[/youtube]
Btw, moraš poradit na govornim vježbama (predpostavljam da postoje fonetičari koji rade tečajeve disanja i govora za televizijske voditelje), pored ovog novog sukomentatora koji priča tečno i smireno razlika se još više naglasila. ..pretpostavljam da znaš o čemu pričam. (previše pauzi i rezanja u govoru).
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T6ufeLSz71Y[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rTHKmBnbXnc[/youtube]

Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 18.03.2016., 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
A gdje se taj famozni prijenos mogao gledati?
"What a little star." May 26, 2012.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ima li tko kakav sažetak treninga, da ne gledam cijele snimke?
Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1

Snimka/e... Najbolje trenutno
1. slobodni trening
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=45QJ_NJegjk[/youtube]
2. slobodni trening
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=58kKFweEnHQ[/youtube]

- Kuštelaar
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
To sam bas i ja primjetio...tri, cetiri rijeci, pauza od sekundu, pa opet tri cetiri rijeci, pa opet pauza...zvucalo mi je dosta neuobicajeno, pogotovo pokraj ovog drugoghattrick je napisao/la: ..Vetma, ništa od poruke?Btw, moraš poradit na govornim vježbama (predpostavljam da postoje fonetičari koji rade tečajeve disanja i govora za televizijske voditelje), pored ovog novog sukomentatora koji priča tečno i smireno razlika se još više naglasila. ..pretpostavljam da znaš o čemu pričam. (previše pauzi i rezanja u govoru).

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala ekipa na pohvalama i komentarima, a što se tiče ovih opaski, svjestan sam svega, ali je jako teško raditi na tome, pogotovo kad je ovaj termin usred noći. Naravno, za vrijeme govora jedno oko je na prijenosu, a drugim se na laptopu traže informacije jer je suludo pamtiti sve statistike pa se dogodi da još nije sinkronizirana misao s govorom.
To će se popraviti.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

- Kuštelaar
- Baniran
E pa to sve unaprijed moras, ako pratis nogomet, onda znas da Drago Ćosić ima onu famoznu tekicu, u kojoj su svi nogometni podaci od 1980. do danas.avetma je napisao/la:Hvala ekipa na pohvalama i komentarima, a što se tiče ovih opaski, svjestan sam svega, ali je jako teško raditi na tome, pogotovo kad je ovaj termin usred noći. Naravno, za vrijeme govora jedno oko je na prijenosu, a drugim se na laptopu traže informacije jer je suludo pamtiti sve statistike pa se dogodi da još nije sinkronizirana misao s govorom.To će se popraviti.
![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Naravno, za svaki trening se sprema 10 do 15 stranica bilješki u wordu, a meni je lakše virtualno nego u bilježnicu.Kuštelaar je napisao/la:E pa to sve unaprijed moras, ako pratis nogomet, onda znas da Drago Ćosić ima onu famoznu tekicu, u kojoj su svi nogometni podaci od 1980. do danas.avetma je napisao/la:Hvala ekipa na pohvalama i komentarima, a što se tiče ovih opaski, svjestan sam svega, ali je jako teško raditi na tome, pogotovo kad je ovaj termin usred noći. Naravno, za vrijeme govora jedno oko je na prijenosu, a drugim se na laptopu traže informacije jer je suludo pamtiti sve statistike pa se dogodi da još nije sinkronizirana misao s govorom.To će se popraviti.
![]()
Sent from my PRO 5 using Tapatalk![]()

- Kuštelaar
- Baniran
Čosićevim stopama ide i Ted s notebookom, ali Vetma radi revoluciju novinarstva! hehe samo hrabro momci, sretno u buducnosti...dobar prijenos, btw, nisam napomenuoavetma je napisao/la: Naravno, za svaki trening se sprema 10 do 15 stranica bilješki u wordu, a meni je lakše virtualno nego u bilježnicu.![]()

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Kontaktiraj Dunju Lakuš, ona će ti sigurno pomoći. Neradi se tu uopće o pripremi faktova, već o tehnici govora u tim uvjetima.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
U pit laneu bih i ja hodao s bilježnicom, vrlo radoKuštelaar je napisao/la:Čosićevim stopama ide i Ted s notebookom, ali Vetma radi revoluciju novinarstva! hehe samo hrabro momci, sretno u buducnosti...dobar prijenos, btw, nisam napomenuoavetma je napisao/la: Naravno, za svaki trening se sprema 10 do 15 stranica bilješki u wordu, a meni je lakše virtualno nego u bilježnicu.![]()

Hvala!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kad bih imao vremena posvetiti se ovome i ganjati TV karijeru naravno da bih potražio pomoć po pitanju vokalne tehnike, ali u uvjetima u kojima jesam - to mi nije prioritet.hattrick je napisao/la:Kontaktiraj Dunju Lakuš, ona će ti sigurno pomoći. Neradi se tu uopće o pripremi faktova, već o tehnici govora u tim uvjetima.